Wednesday, 2 May 2012

Hoe om te gaan met jaloezie

Men moet zich bewust zijn van het feit dat vaak de grootste brandstof voor jaloezie jaloezie, zelf. Vindt u zelf springen om extreme conclusies over random event? Denk je dat iedereen gericht op jou de hele tijd? Dan heb je misschien gewoon chronisch jaloers. In deze staat, zult u meestal vinden zelf rijden jezelf, en je in de buurt en dierbaar zijn, krankzinnig. Vaak wordt aangenomen dat jaloezie is een vrouw het domein, maar iedereen kan jaloers zijn. Ja, ter wille van de gezondheid, laten we eens kijken hoe om te gaan met jaloezie.
Hoe om te gaan met jaloezie jezelf; Omgaan met jaloezie voor jezelf kan vaak een uitdaging. De eerste stap langs de weg is het herkennen en de toelating tot het feit dat je jaloers bent. Als u twijfelt iedereen die dicht bij u, of obsederen over een vertraging in de reactie, kunt u jaloers. Laat zien hoe om te gaan met jaloezie, op uw eigen. ; Eerst en vooral, je moet jezelf onder controle. Het leven laat elk individu verschillende redenen om jaloers te zijn. Maar dat wil niet zeggen dat elke reden kan een motivering bij de chronische jaloezie zijn. Dus in de eerste plaats, moet je in staat zijn om de controle over je eigen emoties en gedachten te hebben, om te voorkomen dat jaloers. ; De tweede belangrijkste van de manieren om te gaan met jaloezie is, om een ​​goede eigenwaarde hebben. U kunt een hekel aan als ik het zeggen, maar maximale jaloerse mensen hebben een zeer laag zelfbeeld. Dat is de reden waarom ze zijn zoals een makkelijk doelwit voor de jaloezie virus. Dus, als u weg te blijven uit jaloezie, je moet in staat zijn om een ​​goed gevoel over jezelf. Op deze manier, zal een ander individu vermogens niet negatief beïnvloeden. ; Derde manier van omgaan met jaloezie is om te voorkomen dat overhaaste conclusies. Haastige antwoorden zijn vaak de reden voor verhoging van de jaloezie. Geef mensen het voordeel van de twijfel. Trek niet te snel negatieve conclusies in eerste instantie. Zie beide kanten van de medaille en onderzoekt alle mogelijkheden. Niet alleen zal het gevoel van jaloezie deze vertraging voor u, maar het zal ook u kalmeren met positieve energie. ; Jaloezie zou een goede zaak zijn. Dit punt bespreekt deze mogelijkheid. Ja, dat kan jaloezie leiden een persoon aan de korrel en de vastberadenheid en het vuur om iets meer dan verwacht in het leven te verwezenlijken. Dit is waar het positieve effect van jaloezie in het spel komt. Echter, als dit gaat uit de hand loopt, kan de negatieven kruipen uiteindelijk. Dus wees voorzichtig en bewust zijn van je jaloezie en optimaal gebruiken. ; Communicatie is de sleutel. Ik probeer niet te preken. Maar het feit blijft, dat een open hart discussie kan haaks staan ​​op de jaloezie worm in een mum van tijd. In het geval je twijfelt uw partner voor ontrouw, niet jaloers en angstig. Gewoon bespreken met hen openlijk. Het gesprek zal brengen niet alleen je jaloezie om hun kennis, maar het zal ook duidelijk uw twijfels en uw relatie versterken. ; Al deze stappen zijn die men kan volgen om gewoon zelf te voorkomen van het gevoel jaloers.
Hoe om te gaan met jaloezie naar relaties, vaak in een relatie, kan jaloezie als de schurk. Of het nu de man of de vrouw, als een van beide is jaloers van aard, kan de relatie gedoemd vanaf het allereerste begin, of je het weet of niet. Dus, laat zien hoe om te gaan met jaloezie in een relatie. ; Spring niet tot de conclusie dat iedere vriend van je partner raakt op hen. Er is een mogelijkheid dat velen, en er is niets mis mee. Echter, dat betekent niet dat je partner ook geïnteresseerd in hen, nietwaar? Vaak mensen zijn niet eens bewust zijn van hun vrienden hebben gevoelens voor hen. Dus, niet springen tot de conclusie meteen. ; Open communicatie is de beste manier om een ​​relatie veilig uit jaloezie te houden. Het feit over jaloezie is, dat het kan in een relatie kruip op elk punt van de tijd. Het enige dat nodig is een kleine scheur van miscommunicatie en lekken begint. Dus, pas op, zijn gesprekken en discussies en zorg ervoor dat je elkaar goed kennen. Dit kan twee maal effecten, ten eerste, er zal niet alles onbekend jaloerse gevoelens te bevorderen en ten tweede, de VN-jaloers persoon zal zich bewust zijn van de natuur de jaloerse persoon en de overgang kan beginnen. ; Een andere vereiste voor elke relatie tot jaloezie te vermijden is, vertrouwen en eerlijkheid. Dit zijn de brand zeker methoden om volledig te vermijden jaloezie. Elke relatie die gedijt op de pijlers van eerlijkheid en vertrouwen, zal weg zijn van jaloezie, simpelweg omdat er geen onbekende. Net als de angst voor het donker, jaloezie gedijt in het onbekende. Eerlijkheid en vertrouwen zijn de fakkels voor het verwijderen van de duisternis en uitroeiing van de jaloezie. ; Geven elkaar de tijd is uiterst belangrijk om te voorkomen dat jaloezie. Onderzoeken hebben aangetoond, dat paren die niet krijgen om tijd te besteden met elkaar vaak meer vatbaar voor jaloezie. In dit geval, de jaloezie groeit tot ongelooflijke mate en drijft het paar gekke, wat leidt tot een slechte slechte uiteenvallen. Dus, om het drama te voorkomen, maar zorg ervoor dat je samen doorbrengen kwaliteit en intieme tijd. Als in een lange afstand relatie, spreken elkaar regelmatig en bezoek elkaar zo vaak mogelijk. ; Stille tijd is vaak een goede oplossing om de jaloezie probleem. Dus, als je relatie is gevoelig voor veel gevechten te wijten aan jaloers gedrag, zorg ervoor dat jullie allebei wat rust te brengen en analyseren van de situatie. Ja, dit is een anger-management methode, maar het werkt ook voor jaloezie management. Dus, stil zijn op het moment de jaloezie laait op en geef het tijd om te bezinken, voordat je praat. , Ironisch genoeg, in een relatie kan jaloezie vaak op afstand de zeer persoon van u, met wie je vecht om dichter houden.
Ja baas, jaloezie is een bedreiging, een plaag voor het paradijs van vrede, dat kan al het goede en ware ruïne. Dus, weg te blijven van het. Meer nog, jaloezie is de meest negatieve energie die men kan uit zetten in het universum, dus je kunt je voorstellen wat u uit te komen (hint: negativiteit). Dit is waar ik aftekenen! Blijf gezond en gelukkig blijven! Proost

No comments:

Post a Comment