Monday, 7 May 2012

Hoe Knoflook bollen groeien

Groeiende knoflookbollen thuis is een pas ontdekte hobby voor wie houdt van tuinieren. Knoflook is de meest aangekondigde groente in de tuin die makkelijk te oogsten, mits men de juiste kennis over de plant psychologie kreeg. Knoflook is een wondermiddel dat vele helende eigenschappen heeft voor een gezonde en gezond lichaam systeem. Voordelen van knoflook onder andere een goede gezondheid van het hart, een goede bloedsomloop, vitamine C, vitamine B6, slechte cholesterol verminderen, bloedstolsel preventie, gezonde spijsvertering te verbeteren en infecties en allergieën te voorkomen. Inname van knoflook is ook te vinden gunstig voor de foetus.
Voor deze en vele andere redenen, is knoflook wereldwijd gebruikt. Het grootste voordeel van het gebruik en de knoflook is het culinaire gebruik. Veel recepten zijn eenvoudig onvolledig zonder knoflook. Er zijn veel 'knoflook liefhebbers', die alleen de voorkeur van eigen bodem knoflook en niet die van de winkels. Er is een essentieel verschil in de smaak en het aroma in beide, zeggen ze. Mensen groeien knoflook thuis, door aanpassing van de methode van de 'groeiende teentje knoflook uit. " Laten we leren hoe te bollen knoflook groeien. Ondertussen lees meer over moestuin.
Hoe om te groeien knoflookbollen; Growing knoflook uit een teentje binnenshuis kan worden uitgevoerd op elk moment van het jaar, zoals men kan de vereiste temperatuur te reguleren, maar wanneer het aankomt op de groeiende knoflook uit zaden en het telen bollen knoflook, moet men een goede planning en geduld, op hetzelfde moment. Hoe knoflookbollen thuis groeien, dan? Nou, ik ben u te voorzien van enkele handige tips die knoflook groeit zal zeker nuttig zijn voor je om te leren hoe knoflookbollen groeien.
Kies Knoflook plantgoed; Het selecteren van de perfecte look zaadcollectie is uiterst belangrijk als elke teen is een individuele bol knoflook, in de toekomst. 'Growing knoflook uit zaad' is niets anders dan steeds knoflook teentjes from, omdat elk teentje knoflook efficiënt genoeg is om bollen knoflook groeien. De eerste stap in het leren 'hoe knoflook groeien van een teentje binnen' is om ervoor te zorgen dat u alleen de grote tenen knoflook voor plantage te selecteren en houd de kleinere voor het eten! Nou, ik denk niet dat ik nodig om informatie over deze handleiding u hoe u de teentjes knoflook los van elkaar. ' Ik doen?
Grondbewerking, je kunt niet leren hoe je bollen knoflook groeien, als u niet beschikt over een goede kennis over wat voor soort bodem past knoflook plant het beste en wat moet men doen om de ideale bodemgesteldheid te bereiden voor de teelt van bollen knoflook thuis. Knoflook moet vruchtbaar en leemachtige bodem met een goede afwatering te gedijen. Als uw tuin ontbreekt deze fundamentele dingen, amend de tuin bodem met diverse organische zaken als mest, compost, leeftijd rietjes en blad mulch, enz. Probeer pH van de bodem te houden tussen 6 tot 7.
Plant de Kruidnagel; Zorg ervoor dat je bollen knoflook plant bij het draaien van het seizoen, (sommige mensen zeggen plantaardige knoflook in de buurt van Halloween en blijven tot na Thanksgiving! Simpel, is het niet!) Dat is een voldoende tijd heeft om de knoflook teentjes plant voordat de bodem begint te vriezen. Laat 3 tot 4 weken voor de teentjes hebben om te wennen in de winter bedden, zodat ze makkelijk de bladeren groeien in het voorjaar. Plant de kruidnagels 5 tot 6 centimeter uit elkaar en zorg ervoor dat u ze plant in de 'tip up' positie. Bedek de bovenkant van de tenen met 1 centimeter van losse grond en gewoon pat het naar beneden. Indien de levensomstandigheden in veel koudere klimaten, heeft betrekking op de teentjes met 2 cm van de bodem.
Mulchen en irrigatie; Zorg ervoor dat u alle de knoflook voorraad onderaan voorzien van een groot deel van mulch. Er zijn vele soorten mulch en u kunt de best beschikbare een, voor de zaak gebruiken. U kunt gebruik maken van compost, oude rietjes, gras, enz. Mulchen is erg belangrijk om de knoflook te beschermen tegen de ongelijke temperaturen en dit zal ook het vocht op peil te houden van onderen. Goede irrigatie is ook erg belangrijk. Garlics gedijen het beste in vochtige grond, maar zorg ervoor dat je nooit grote schommelingen in de watertoevoer zo kan leiden tot een ongelijkmatige vormen van de bollen knoflook. Zorg ervoor dat u regelmatig water de knoflook, althans in haar knopvorming podium. U kunt ook een aantal stikstofrijke loof geven tijdens het voorjaar. Het is ook belangrijk voor onkruidbestrijding in de knoflook planten.
Oogsten bollen knoflook; Hardneck rassen van knoflook kan ontwikkelen broedknolletjes op het bosrijke landschap of bloemen. Zorg ervoor dat u ze verwijdert om ervoor te zorgen dat de plant al haar energie willen steken in de bollen onder en niet in de bloemen. Softneck garlics, integendeel, alleen maar groeien bloemen als ze klaar zijn om geoogst te worden. Oogsten is de meest cruciale procedure in toenemende knoflookbollen thuis. Stoppen met het besproeien van de plant wanneer de bladeren beginnen te draaien bruin van kleur. Om te voorkomen dat schade aan de bollen knoflook, tijdens het oogsten, zorg ervoor dat u de beste tuingereedschap, zoals een kwaliteit schop. Neem de juiste voorzorgsmaatregelen tijdens het verwijderen van de restanten van de bodem van de lampen ook. Altijd de oogst van het knoflookbollen tijdens de vroege ochtend of als de temperatuur koeler.
Droging en opslag; Alles is gedaan, wat nu overblijft is de opslag voorbereidingen van de geoogste bollen knoflook. Zorg ervoor dat je bundel de knoflook planten in touwen en plaats ze in opknoping positie. Selecteer de opslag plaats in het huis, dat buiten bereik van direct zonlicht. Knoflook lamp uitharden duurt 3 tot 4 weken. Test sneed een stengel van knoflook, als je ziet wat vloeistof druipt uit het dan, zult u zeker moeten wachten. Knoflookbollen aanbid koele temperaturen, maar nooit op te slaan in koelkasten. Nu, voor het gebruik, zorg ervoor dat de grotere bollen knoflook eerst en de kleinste later.
Lees meer over:; Hoe Knoflook Grow Van een Kruidnagel, groeiende Knoflook Indoors; Veel mensen zeggen dat als je eenmaal de Homegrown knoflook smaak, zal je nooit gaan voor de knoflook in de winkel verkrijgbaar. Let wel, het is waar! Dit concludeert alle informatie over 'hoe om te bollen knoflook groeien'. Hoop dat het nuttig was voor je. Voor verdere informatie en om te leren hoe om te groeien knoflook in containers en potten, zorg ervoor dat u lezen op de groei van knoflook thuis. Happy tuinieren!

No comments:

Post a Comment