Thursday 31 May 2012

Type A persoonlijkheid vs Type B Persoonlijkheid

Persoonlijkheid theorieën zijn gebruikt om de persoonlijkheden van mensen te bepalen voor geruime tijd en twee van de meest populaire persoonlijkheid theorieën zijn de type A persoonlijkheid theorie en de type B persoonlijkheid theorie. Beide theorieën helpen bij het vaststellen enkele belangrijke en gemeenschappelijke kenmerken van de individuele persoonlijkheden. De persoonlijkheid of de persoonlijkheid stijl theorieën classificeren mensen door het aannemen van een discontinue en duidelijke aanpak. Deze theorieën kunnen ook worden gebruikt om bepaalde negatieve gedrag of persoonlijkheidskenmerken die het individu als de maatschappij kan schaden en dus zal moeten worden rechtgezet te identificeren. Laten we meer weten over de specifieke kenmerken van het type A persoonlijkheid vs type B persoonlijkheid. Lees meer over persoonlijkheidskenmerken lijst.
Type A Persoonlijkheid
Mensen die vallen onder de type A persoonlijkheid indeling zal kenmerken hebben die hen af ​​te schilderen als mensen met veel tijd urgentie en ongeduld. Geld en financiën betekent veel voor hen, zozeer, dat zelfs hun relaties, denken ze, moet gebaseerd zijn op geld. Type A persoonlijkheid mensen prioriteit hun werk al hun relaties, omdat ze zo bijzonder over de tijd en de manier waarop ze hun tijd doorbrengen. Ze hebben de drang om iets productiefs de hele tijd doen of anders kan worden overspoeld met schuldgevoelens van tijd te verspillen. Een goed ding over deze mensen dat ze presteren in alles wat ze zichzelf in, ze hebben zelfs de mogelijkheid om te slagen in ventures ze weten niets over te wijten aan hun concurrentievermogen en uitdagende geest. U vindt deze mensen die van plan hun tijd en ook vasthouden aan de plannen de meeste van de tijd. Andere kenmerken van het type A persoonlijkheid zijn aggressiviteit en een opvliegend karakter, ze zijn prestatie georiënteerd en hebben een veel moeite te ontspannen en het rustig aan.
Lees meer over:; Type A persoonlijkheid Beschrijving; Type A Persoonlijkheidskenmerken; Type B Persoonlijkheid
Het type B persoonlijkheid mensen zijn het tegenovergestelde van het type A persoonlijkheid mensen. Deze mensen zijn patiënt voor een groot deel, zijn gemakkelijk gaan en neemt de dingen langzaam en gestaag. Ze geloven niet in haast in de dingen, de tijd nemen om na te denken en na te denken alvorens te handelen en kunnen hun werk ook voor vertraging tot de laatste minuut. Deze mensen houden van kletsen en in het gezelschap van zowel bekende als onbekende mensen. Ze vaak in slagen om heel veel aandacht, waar ze gaan en op zoek naar comfort meer dan succes tijdens het werken te grijpen. Ze zijn attent, zorgzaam en aanspreekbaar en weet hoe goed hun relaties te onderhouden. Ze weten ook hoe je een evenwicht tussen hun professionele en persoonlijke leven, wat leidt ze worden veel meer tevreden met hun leven te behouden. Lees meer over persoonlijkheidstypen AB C.
-Persoonlijkheid A vs Type B Persoonlijkheid
Nu moet je de meeste hebben gemerkt van de grote verschillen tussen de type A persoonlijkheid en type B persoonlijkheid. Samengevat, mensen die vallen onder de type A persoonlijkheid zijn uiterst impulsief, workaholics, resultaatgerichtheid, intelligent, praktisch, realistisch en ongeduldig. Hun onvermogen om problemen veroorzaakt door stress in hen, die moet de aandacht vroeg om te voorkomen dat de ontwikkeling van andere aandoeningen ontspannen. Ze moeten in andermans bedrijf het merendeel van de tijd en kan niet de voorkeur stilte of alleen gelaten voor een lange tijd. Aan de andere kant, zijn mensen die vallen onder het type B persoonlijkheid laid back, ontspannen, creatief, fantasierijk, artistieke en vriendelijk. Hun hart regels hun hoofd, ze zijn erg emotioneel en bedachtzaam, terwijl het nemen van beslissingen. Zij kunnen treffen om gemakkelijk te veranderen en zich aan te passen per de situaties waarmee zij worden geconfronteerd. Zij kunnen de termijnen in de allerlaatste minuut, maar niet gestresst, zelfs in zulke gespannen situaties. Type B persoonlijkheden zijn veel evenwichtiger en samengesteld in vergelijking met het type persoonlijkheden.
Een paar mensen kunnen ook vallen onder beide categorieën, het weergeven van de kenmerken van beide typen persoonlijkheid. Weten uw persoonlijkheid type kan nuttig zijn bij het in evenwicht brengen van jezelf en verbeteren van een veel karaktertrekken en gedragingen.

1 comment:

  1. Is dit vertaald via google translate?? Het is niet te lezen, sorry...

    ReplyDelete