Wednesday, 9 May 2012

Personalized Nap Mats

Nap matten, zoals de naam al doet vermoeden, worden gebruikt tijdens dutje tijd. Ze zijn eigenlijk draagbare matrassen en kan gebruikt worden op dezelfde manier als een slaapzak. Wat kan een uniek geschenk voor uw kind dat is simpel, maar elegant zijn? Het is een gepersonaliseerde dutje mat. Deze matten zijn verkrijgbaar bij alle warenhuizen. Ze zijn ontworpen om comfort te bieden, en uw kind zal zeker een diepe slaap. Uw kind zal helemaal gek op het nemen van wat rust op deze dutje matten. Aankoop van deze gepersonaliseerde dutje matten is inderdaad een goede investering omdat ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Ze kunnen gebruikt worden voor jaren zonder enig onderhoud. Deze matten kan worden gepersonaliseerd door het borduren van uw kind naam of initialen op een dutje. Tot 8 letters kunnen worden geborduurd op de mat te personaliseren. Je kind zal zeker blij om zijn naam te zien op deze nuttige post. Hoewel je kan hebben om de schaal van wat extra geld op de mat te personaliseren.
Kenmerken van Gepersonaliseerde Nap Mats
De kenmerken van deze matten wel degelijk ze erg populair bij veel gezinnen. Zodra u de aanschaf van een dutje mat, is het niet nodig om een ​​deken te kopen. Dit komt omdat de meeste van deze matten worden geleverd met bevestigd kwaliteit fleece deken. Om een ​​comfortabel slapen, matten hebben ook een uitneembare foam kussen. Flipping het kussen zal de lengte van het NAP mat te verhogen. U kunt eenvoudig roll deze matten wanneer niet in gebruik, die zeer minder hoeveelheid ruimte betekent voor opslag. Wordt lichtgewicht, kan uw kind gemakkelijk dragen een persoonlijke dutje mat van de ene plaats naar de andere. De klittenband sluiting ontworpen rond het handvat zorgt ervoor dat het blijft in zijn opgerolde positie. Dubbele stof wordt gebruikt om deze matten die hun duurzaamheid verhoogt maken.
U kunt tal van mogelijkheden als het gaat om het kiezen van een kleur voor gepersonaliseerde dutje matten. Ze worden geproduceerd in een verscheidenheid van kleuren, zoals cadet blauw, chocolade Bloom, camouflage, roze en paars cheetah aan de individuele smaak. Met zo veel ontwerpen, zijn deze matten uitgegroeid tot een populair item in ieder huishouden. De aap en de vlinder ontwerpen zijn in grote vraag en kan een prachtige aanvulling op de slaapkamer van uw kind te maken. Sommigen hebben verstelbare bandjes die nuttig zijn om het te dragen als een rugzak. De schouderband maakt het gemakkelijker voor je kind om het te dragen in de buurt. De stof wordt gebruikt bij het maken van deze matten is super zacht. Bovendien, de prijs is niet hoog, en dus de aankoop van een van de beschikbare ontwerpen zal een diep gat niet in uw zak. Er zijn websites die verkopen gepersonaliseerde dutje matten online. U kunt altijd om meer matten aan uw behoeften. Sommige zijn zo lang als 60 inch die kunnen worden verkort door het vouwen van de bijgevoegde kussen.
Deze matten kunnen de ultieme gepersonaliseerde geschenken voor uw kinderen. Personalized dutje matten zorgen voor een grote steun en zijn ideaal voor dutje tijd. Net als vloermatten, deze matten te zijn wasbaar, zodat u kunt reinigen en ontsmetten ze op een regelmatige basis. Deze NAP matten zijn gemaakt om de kwaliteit service te bieden voor de komende jaren. Dus of het nu is NAP tijd op school of een overnachting met vrienden, het gebruik van deze matten is de beste optie.

No comments:

Post a Comment