Saturday, 19 May 2012

Slaapkamer Ontwerpen voor Boys

Slaapkamer ontwerpen voor jongens kan een lastige propositie voor moeders en binnenhuisarchitecten beide. Zoals het gezegde gaat, zal jongens jongens, dus kan men geen gebruik maken van de zogenaamde girlie kleuren, noch kan een experiment met interessante muurschilderingen, terwijl interieur hun kamers. Dit artikel moet u helpen om uw creatieve kant te uiten zonder dat verontrustend blikken van uw zonen. Vervolgens kon je schildert de kamer een mooie perzik schaduw, maar het is gegarandeerd dat je kleintje niet slapen in een 'roze kamer!' Dus laten we gewoon een kijkje nemen op enkele van de slaapkamer ontwerp ideeën voor jongens. Aan de slag met ruimte decoreren ideeën voor jongens is vrij eenvoudig. Je hoeft alleen maar om bepaalde praktische in gedachten te houden.
Slaapkamer Ontwerp Elementen
Ruimte en licht: Dit zijn de belangrijkste factoren die moeten worden overwogen wanneer het gaat om het slaapkamer design ideeën. Als jongens zal ruimte om te spelen nodig heeft, moet het decor niet ontsiert de kamer. Strategische verlichting kan helpen om een ​​kamer groter lijken door het creëren van de indruk van de ruimte. Zorg ervoor dat de kamer heeft veel natuurlijk licht binnen te komen, en hebben veel licht gekleurde vlakken om licht te weerkaatsen ook. Verborgen verlichting werkt ook als een charme in het creëren van de perfecte ambiance. Meer op de slaapkamer design ideeën voor het versieren van slaapkamers.
Kleur: De opties voor het interieur schilderijen, speciaal voor kinderen zijn de kamers veel, maar zeer uitdagend. Om het gemakkelijk voor u, is het het beste om te kiezen voor favoriete uw tiener kleur. Speel met verschillende tinten, en kies er een die de kamer doet lijken warm en comfortabel. Vermijd kleuren die eruit zien deprimerend of donker, dus je kunt ook experimenteren met twee tinten of tonen van contrasterende kleuren. Sommige kamers kleuren voor jongens blauw, groen, geel enz. Als u niet wilt dat de kamer schilderen, kunt u ook kiezen voor een aantal interessante behang ontwerpen voor kinderen, want dit zal ook helpen u gemakkelijk nemen thema.
Meubilair: Deze dagen, slaapkamer meubilair voor jongens heeft een enorme variëteit. Jongens willen over het algemeen een stapelbed, en deze zijn geen slechte optie, omdat ze niet gebruiken veel ruimte, zoals u kunt ook een die is multi-functioneel te plukken. Die manier bent u klaar voor logeerpartijtjes en hebben ruimte voor een studie tafel enz. Kies meubels met gladde oppervlakken en in lichte kleuren zoals wit, want dit zal de kamer helpen zoeken ruim. Echter, zoals eerder vermeld, multi-functionele meubels te gebruiken voor de slaapkamer van uw jongen.
Thema's & Slaapkamer Decor
Na een thema voor jongens slaapkamers is niet alleen een idee dat u zult begrijpen, maar uw zoon ook zal het ook houden. Kies een thema voor de slaapkamer volgens uw zoon de persoonlijkheid, of je kan ook je hem betrokken door te vragen naar zijn mening. Lees ook Room Makeover ideeën voor jongens. Sommige opties voor slaapkamer thema's voor jongens:
Vliegtuigen: Als je jongen is in de lucht vliegtuigen etc. Je kunt kiezen voor een thema gebaseerd op de Air Force. Voor het versieren van de slaapkamer, kunt u ophangen modellen van vliegtuigen uit het dak. Voor muurschilderingen, kies dan een dat het thema vormt een aanvulling op, maar zorg ervoor dat u opgemaakt foto's van uw familie en ook van hem en zijn beste vriend. Kies linnen volgens het thema, wil, kan de sprei hebben gemaakt op het vliegtuig, enz. De sky is the limit als het gaat om interessante spreien! U kunt meer lezen op de slaapkamer versieren.
Zeeman of Pirate: Een van de coolste slaapkamer ontwerpen voor jongens is een zeeman of piratenthema. U kunt experimenteren met slaapkamer muur kleuren en verf de kamer blauw, kun je zelfs verf golven op de muren. Hebben genoeg van miniatuur schepen, vraag je kleine uit tot een loting voor u (je zou ook kunnen hangen een small reddingsboei). De eenvoudigste ding om te doen zal zijn om wallpapers te krijgen met dit ontwerp. Hebben zwarte vlaggen met doodskoppen, verf sommige piraten op de muren. Vergeet niet de papegaai en de schatkist. Ahoi! Allemaal aan boord of lopen de plank!
Strijdkrachten: Als de kleintje's vader is in de strijdkrachten, of indien hij is smoorverliefd met GI Joe, waarom niet kiezen voor een thema op de strijdkrachten. Je zou kunnen hebben zo veel dingen voor de slaapkamer wanddecoratie, zoals straaljagers, tanks, action figures en duikboten. Verf de kamer in camouflage, of in de woestijn kleuren en hebben veel van miniatuur spelen kanonnen strategisch geplaatste, op die manier bent u het opslaan en versieren op hetzelfde moment. Zo, je zoon zal nooit moe van het spelen in zijn kamer. Meer op kinderen slaapkamer decoreren ideeën.
Jungle thema / Safari: Je kan ook een jungle thema of een safari. Heb veel knuffels van wilde dieren gemonteerd op een stand tegen de muren. Verf de ruimte om een ​​bos lijken, en gebruik kleuren zoals blauw, groen, ivoor of tan. Je zou kunnen hebben vlinders, safari hoeden en verrekijker en vraag hem om ook bij te dragen. U kunt ook bugs opknoping van het plafond. Gewoon niet freak out als je hem instoppen! Lees meer over versieren slaapkamers op een begroting.
Outer Space: Dit is misschien wel de meest populaire decoratie thema en de makkelijkste ook. Hebben veel glow in the dark sterren en ruimteschepen. Ook, hoe over enkele buitenaardse wezens? U kunt ook kiezen meubels ontwerpen volgens het thema. Een ruimteschip bed is spannend, en je kunt ook spelen met de verlichting. Meer op de slaapkamer muur decoreren ideeën.
Bedlinnen: Slaapkamer ontwerpen voor jongens is gewoon niet compleet zonder het kiezen van een geschikte kamer linnen. Bedlinnen is zeer eenvoudig om te kiezen als je eenmaal hebt besloten op het thema. Kiezen voor stoffen die niet gemakkelijk vlekken, en als ze dat doen, zijn makkelijk te wassen. Meer op slaapkamer decoreren ideeën voor jongens.
Woonaccessoires is iets dat alle vrouwen willen, maar als je wilt om een ​​unieke look is het belangrijk dat je openstaat voor nieuwe ideeën te creëren. Zoals ik al eerder zei, slaapkamer ontwerpen voor jongens zijn genoeg. De truc zit hem in het feit dat u beslist op de slaapkamer ontwerp ideeën, dat je jongen zal graag willen. Als je hebt besloten om te gaan met een thema, je neemt zijn oordeel over het decor, en uw zoon zal altijd onthouden hoe zijn moeder gaf hem de best mogelijke jeugdherinneringen.

No comments:

Post a Comment