Friday, 11 May 2012

Body Wash Vs Bar Zeep

Vaak mannen denken badkamers als een plaats van rust vrede en wat rust. Het is een plaats in uw huis, dat u kunt bellen echt je eigen. Je hoeft niet naar zijn ruimte te delen met iedereen. Zelfs je vriendin zal los te laten wanneer u zich in een badkamer (niet precies zeker van, maar laat veronderstellen dat, zullen we?). Badkamer is een plaats waar je een beetje rust en vrij en je laat je gedachten weglopen met schuim en water. Wacht een minuut, schuim en water? Nu, waar komen ze vandaan? Zijn ze uit het lichaam te wassen of zeep of zelfs natuurlijke zeep? Damn deze zeep, ze laten je denken (dat ook in de badkamer). Lees deze volgende vergelijking op het lichaam te wassen vs zeep, zodat je niet hoeft na te denken (in de badkamer, dat is).
Typisch een blogger die wil beschrijven het verschil tussen lichaam wassen en zeep zou gaan om uit te leggen, wat is zeep en wat is het lichaam te wassen en misschien te verklaren hun chemische samenstelling, vertellen hun eigenschappen en zeggen dat dit is hoe ze zijn verschillend. Nou, een bar zeep is zeep en lichaam wassen is, weet je, zeep in de vorm van een gel (whats er om uit te leggen?). In dit artikel body wash vs zeep, alle dingen die zojuist genoemde zal niet worden verklaard, maar de vergelijking zal worden gemaakt in een licht offbeat manier. Meer op zelfgemaakte zeep.
Wat is de voorkeur, Bar zeep of body wash?; Zeep wint de wedstrijd hier, voor zover mannen betreft. Ongeveer 80% van de mannen de voorkeur geven zeep, maar dit aantal is niet zo groot is voor vrouwen. Ze zijn begonnen met een voorkeur voor body wash deze dagen. Maar, voor meer dan alle bevolkingsgroepen, het lijkt erop dat mensen liever meer stukken zeep.
Doel Score: Bar zeep 1, body wash 0.
Wat efficiënter is tussen Bar Zeep en Body Wash?; Een wetenschapper zou je moeten vertellen dat de efficiëntie is de uitgang van het werk van input werken. Het is een ironisch en voor de hand liggende vraag, maar hebben toch vragen, hoe meet u de efficiëntie van zeep? Dezelfde wetenschapper zou antwoord op uw vraag en zeggen, meten hoe schoon je bent na je bad. Of u nu schoon is of niet, haar enkel aan jou om te beslissen. Zeep beurzen beter in dat opzicht, denk ik. Zeep reinigt het menselijk lichaam veel beter dan het lichaam te wassen.
Doel Score: Bar zeep 2, body wash 0.
Dat is duurder Tussen zeep en Body Wash?; Niet iedereen wordt geboren met een zilveren lepel in hun mond. Gewone mensen na te denken over de kosten van alles en nog wat, voordat ze kopen. Zelfs de lage kant lichaam wassen kost ongeveer 2 dollar voor 12 ounce vloeibare fles en voor dezelfde hoeveelheid, dat is, 12 gram zeep kost zeker minder dan 2 dollar. Dus zeep scoort opnieuw.
Doel Score: Bar zeep 3, body wash 0.
Wat is Meer Ickier, een zeep of Body Wash?; Denk aan de manier waarop stukken zeep wordt slijmerig en papperig op het eerste gezicht van het water? Bodywash doet dat niet, en baden met body wash is een heel aangename ervaring (niet alle meisjes wonder like it!). De geur en het gebruiksgemak is veel beter in het lichaam te wassen.
Doel Score: Bar zeep 3, body wash 1.
Dat is makkelijker te gebruiken?; Nu dit punt is een beetje twijfelachtig is. Sommigen denken misschien dat zeep is gemakkelijker te gebruiken, maar ik voel zeep is veel beter. Het schuim is glad en geurig. Body Wash heeft ook een kriebelende gevoel. Dus, body wash beheert om te scoren opnieuw.
Doel Score: Bar zeep 3, body wash 2.
U kunt ook meer op lees; Tea Tree Oil Soap; Hard Water zeep; Hoe maak je een zelfgemaakte zeep te maken; Samengevat de vergelijking, een bar zeep is meer de voorkeur, minder kostbaar en reinigt meer; waar hij als body wash is minder icky en gemakkelijk te gebruiken. Ik hoop dat je gevonden hebt bovenstaande vergelijking 'body wash vs zeep' is interessant om te lezen als ik vond het heel interessant om te schrijven. (Tenminste weten we dat zeep zal de voetbalwedstrijd tussen zeep en body wash te winnen.)

No comments:

Post a Comment