Saturday 12 May 2012

Beste haarkleur voor Green Eyes

Vinden van de juiste haarkleur voor groene ogen gaat niet alleen over het oppakken van de volgende haarkleur vak dat je kunt vinden in een drogisterij. Er zijn veel elementen die je nodig hebt om te overwegen wanneer het kiezen van de juiste haarkleur. Uw analyse gebaseerd moet zijn op je huidskleur, de kleur van uw ogen en de werkelijke of liever bestaande kleur van je haar. Voor het begrijpen van het belang van deze moeten we eerst weten hoe kleuren werken. Haarkleur zoals we zien is eigenlijk de weerkaatsing van het licht van de gekleurde pigmenten in de haarschacht. Geen wonder dat haar dat gekleurd is er anders uitziet dan bij tl-licht en normaal zonlicht. Hier is een overzicht van de haarkleuring ideeën en de beste kleur voor haar groene ogen.
Wat is de beste haarkleur voor Green Eyes?
Samen met de kleur van uw ogen, het is uw huid toon dat is de belangrijkste factor voor het bepalen van de perfecte haarkleur. Degenen met een gele of gouden ondertoon huid hebben een warme huidskleur of wat is vaak aangeduid als de perziken en room teint. Die met de roze en blauwe huid ondertonen vallen in de koele huidskleur. Dus de haarkleur die past bij een vrouw met eerlijke, roze huid en groene ogen zou kunnen kijken geheel ongebruikelijk en gewassen op een vrouw met olijfkleurige huid toon en groene ogen. Lees meer over haarkleuren voor uw huid toon.
Groene ogen en olijfkleurige huid: De beste kleur voor haar groene ogen en olijven huid of in plaats van degenen met warmere ondertoon are karamel en brons in een donkerdere tint dan je huid. Vermijd de bronzen blondines of een van de lichtere tinten van blondjes als ze kunnen je kijkt helemaal uitgewassen. Pruim en bordeaux hoogtepunten, bruin, donker bruin en zwart zijn de beste haarkleuren voor groene ogen en olijven huid. Lees meer over de beste haarkleur voor olijfkleurige huid.
Groene ogen en een gebruinde huid: Deeper chocolade bruin, champagne, beige en de lichtere bruin zijn de beste haarkleur voor groene ogen en bruin huid. Lees meer over het kiezen van een haarkleur.
Groene ogen en een blanke huid: Het kiezen van de beste haarkleur voor groene ogen en een blanke huid is vrij eenvoudig. Terwijl voor de donkere huidskleur een aansteker haarkleur schaduw zou kijken volstrekt onnatuurlijke, kan eerlijke gevild vrouwen kiezen voor haarkleur tinten in rood, koele bruin, zwart en blond. Tinten van rood zijn absoluut prachtig en zijn waarschijnlijk de beste haarkleur voor groene ogen lichte huid mensen. Blonde tinten of honing blonde highlights kan ook verlichten uw uw look en benadrukken uw beste eigenschappen. Meestal mensen die blonde haren als kinderen maken grote blondines. Kijk uit voor warme tinten goud, kastanjebruin of koper die slechts kan eindigen in aandacht voor de rossige kleur van de huid.
Lees meer over:; Tips voor het kiezen van een haarkleur; Shades van Hair Color; Kies een haarkleur op basis van wat je probeert te bereiken en hoe lang u wilt dat uw kleur naar laatste. Dus als je iemand bent met een lager niveau van verbintenis, dan kun je proberen in voor semi-permanente haarkleur die je kunt wassen na een paar weken. Zorg ervoor dat de alle belangrijke onderdeel test te doen voordat u kunt achterhalen welke is de beste haarkleur voor groene ogen en de huid toon. Voor de streng test die u nodig hebt om een ​​theelepel van kleur en een theelepel van de ontwikkelaar te nemen in een glazen kom en meng dit. Dit toepassen op de wortels om de uitkomst te bepalen. Kijk naar het onder verschillende lichtbronnen om de juiste haarkleur te krijgen voor je. Als u nog niet kunnen achterhalen wat de haarkleur tinten die uw ogen pop te maken, dan is het het beste om een ​​aantal professionele begeleiding. Dit is natuurlijk elke dag beter dan het betalen van driehonderd dollar om je haar vast te stellen.

No comments:

Post a Comment