Saturday, 12 May 2012

Hoe schimmel te verwijderen

Als je zou hebben gezien een schimmel-besmette plant, is het hoogstwaarschijnlijk de schimmel die de plant aangetast. Meeldauw invloed zijn op de planten is meer in het bijzonder genoemd echte meeldauw en er is een ander type van schimmel die de planten en ander organisch materiaal, dat is de bruidschat meeldauw beïnvloedt. Maar meeldauw niet alleen invloed op de planten. Het beïnvloedt ander organisch materiaal, zoals textiel, tapijten en kleding, en is een regelmatige aanwezigheid op plaatsen met een aanzienlijke vochtgehalte. Dus oppervlakken zoals badkamertegels, plafonds, douchewanden en andere plaatsen zijn gemakkelijk aangevallen door meeldauw. Als gevolg van de schimmel, kunnen er vlekken op deze vlakken.
Als het überhaupt heb je een vochtigheidsmanagement probleem in uw badkamer of overige genoemde terreinen, en het heeft geleid tot de ontwikkeling van meeldauw, kunnen de volgende stappen vertellen hoe je schimmel te verwijderen.
Hoe Meeldauw Vlekken verwijderen?
Meeldauw verwijderen Vlekken van tegels; Laat de nare schimmel verwen uw zwemplezier. U kunt zeker te ontdoen van schimmel vlekken. Dus om te beginnen, spray het gebied met een tegel reiniger en scrub het reinigen van de tegels zo veel mogelijk met behulp van een stijve borstel en tandenborstel. Voor hardnekkige schimmel, spuit een oplossing van commerciële bleekmiddel en water - (1 deel bleekmiddel en 10 delen water) voor betere resultaten. Verlaat nu de tegels zoals ze zijn en een kans te geven het bleekmiddel om het effect te laten zien. Dan, uiteindelijk, spoelen met water.
Tapijten zijn een belangrijke doelgroep van het oppervlak meeldauw. Dus hier is hoe je kunt krijgen meeldauw vlek vrije tapijten.
Meeldauw verwijderen Vlekken van tapijt; Meeldauw vlekken kunnen echt uw tapijt een slecht daglicht. Plus, het is een gezondheidsprobleem zo goed, dus schimmel vlekken te verwijderen van tapijten is uiterst cruciaal. Daarvoor moet je eerst een stofzuiger door het gebied met een nat of droog winkel vacuüm, uitpakken en het watergehalte van het tapijt te zuigen. Ontvang het tapijt te ontdoen van de maximale vocht mogelijk te maken. Dan nadat je ervoor hebben gezorgd dat het gebied is vocht vrij, blot met een schone witte handdoek. Dan, bloot het gebied wasmiddel, die zal fungeren als een agent schrobben als je het terrein schoon. Dan kunt u mengen tot een oplossing van een kopje van vloeibare duidelijke wasmiddel en een paar kopjes water, en vervolgens het gebied schoon met deze oplossing op een schone witte handdoek. Ook niet vergeten om niet te veel van de vloeistof goed gebruiken, want dan zal het toe te voegen aan het vochtgehalte en zal opnieuw aan te moedigen meeldauw. Nogmaals, nat droog, shop vacuüm om de extra vocht opzuigen uit de reinigingsoplossing. Dat zal ook helpen het tapijt te ontdoen van het wasmiddel. Wat je ook kunt doen is spuiten een lichte nevel van een kopje water een vierde beker ammoniak op het tapijt.
Nu kleding bestaat uit een grote brok van de slachtoffers van meeldauw dreiging. Dus hoe verwijder je schimmel vlekken uit kleding? Hier gaat het antwoord op de query.
Meeldauw verwijderen Vlekken van kleding; Om te beginnen, bloot de schimmel aangetast kleren aan in de open lucht en borstel de losse schimmelgroei, indien aanwezig. Laat de stof te drogen in de zon, als de zon zou doden meeldauw. Nu pre-soak wat vlekken zijn links, in koud water en daarna met een wasmiddel was ze in warm water. Nogmaals, droog ze in de zon. Als de vlekken zijn niet te geven, gebruik verdund chloor met chloor en water in een verhouding van 2:1. Laat het gedurende 10 minuten en spoel. Nogmaals, afspoelen en afdrogen de kleren in het zonlicht.
Hier was een korte beschrijving van hoe je schimmel te verwijderen uit verschillende materialen en oppervlakken. Als deze dingen niet werken en je moet bellen voor professionele hulp, absoluut zeker over de schimmel wordt een mal of een schimmel zijn. Dus voor dat je nodig hebt om de mal vs meeldauw vergelijking kennen. Zorg ervoor dat al het vocht gevoelig en aansprakelijk oppervlakken droog zijn zoveel mogelijk en zeg vaarwel tegen meeldauw!

No comments:

Post a Comment