Tuesday, 8 May 2012

Hair Extension Verwijdering

Haarverlengingen zijn haaraccessoires dat een touch van glamour en chicness kunt zelfs slecht uitziend haar. Ze hebben zeer populair geworden in de afgelopen jaren als een hoop mensen kiezen voor verschillende soorten hair extensions van verschillende tinten op te krijgen. Het is ook een uitstekende keuze voor mensen die erg dun of schaarse haren of degenen die lijden aan kaalheid. Om te voorkomen dat uw natuurlijke haar van schade, is het essentieel dat u uw hair extensions te verwijderen na ongeveer drie maanden. Net als hair extensions moeten worden toegepast met behulp van een specifieke methode, het verwijderen van hair extensions, ook zou moeten gebeuren volgens een specifieke methode. Hair extensions te verwijderen moet een bepaalde hoeveelheid geduld en is een tijdrovend proces, maar het kan je haar te redden van een veel potentieel haar beschadigen en haaruitval. Onderstaand is een stap-voor-stap handleiding over hoe je extensions te verwijderen.
Hoe Hair Extensions verwijderen, de gebruikte methode voor haarverlenging verwijdering zal afhangen van de extensions techniek die gebruikt wordt om ze toe te passen. Het beste is om uw hair extensions verwijderd bij een beautysalon door een professionele kapper, maar als u zeker weet dat u kunt beheren verwijderen hair extensions bij jezelf, dan is hier hoe u kunt gaan over.
Het verwijderen van Hair Extensions-ingenaaide Extensions; Benodigde materialen, Scharen, Hair extension Removal Tool (facultatief); grove kam; Shampoo en Conditioner
Methode; Ingenaaide hair extensions kon een beetje ingewikkeld en moeilijk te verwijderen en kan ook leiden tot een veel haaruitval, indien niet systematisch gedaan. Ja, heel voorzichtig zijn wanneer u het verwijderen van genaaid-in hair extensions. Voor genaaide-in hair extensions verwijderen, moet u te identificeren en de draad die is genaaid in uw eigen haar te vinden. Als je eenmaal hebt gevonden de draad voorzichtig uitknippen met behulp van de schaar, zonder af te hakken je natuurlijke haar. Trek de haren extensie van uw natuurlijke haar met behulp van uw vinger of een haarverlenging removal tool. Herhaal deze procedure voor alle hair extensions. Na deze, kam je haar goed een grove kam gebruiken totdat het volledig uitgekamd. Wees niet hard of werking op je haar te gebruiken. Zodra alle van het haar is volledig uitgekamd, shampoo en conditie van je haar zoals gebruikelijk.
Het verwijderen van Hair Extensions-Micro Cylinder / Micro Ring; Benodigde materialen; Hair extension removal tool-leveranciers en de Ring remover; grove kam; Shampoo en Conditioner
Methode; Dit type van hair extensions, ook behoefte aan een veel zorg tijdens hair extensions te verwijderen. Voor het verwijderen van hair extensions van dit type in de eerste plaats, moet u naar de plek waar de extensies zijn aangesloten of gekrompen op je haar te vinden. Eenmaal gevestigd, als de ring van de verlenging is niet beschadigd, gebruik een tang om uncrimp en de uitbreiding van uw natuurlijke haar los te maken. Als de ring is beschadigd, gebruik een ring remover tool om de extensions los. Zodra alle extensies zijn uitgeschakeld, kam je haar goed, shampoo en conditie.
Het verwijderen van Hair Extensions-verlijmde-In Extensions; Benodigde materialen; Hair extension remover / Lijm dissolver; grove kam; Shampoo en Conditioner
Methode; Dit type extensions verwijderen kan veel van haar schade te veroorzaken, dus je moet echt zacht en voorzichtig met het verwijderen van haar uitbreiding van het gelijmd-in type. Begin met de toepassing van de extensions verhuizer / lijm oplosser op de basis van de hair extensions. Werk dat je voor een minuut en een half, totdat je het gevoel krijgt de versoepeling van de hair extensions. Gebruik een grove kam om voorzichtig de extensies te verwijderen door de lengte van je haar. Herhaal dit voor alle extensies en daarna grondig kam je haar eens alle extensies zijn verwijderd. Volgen met het wassen en conditioneren.
Het verwijderen van Hair Extensions-Thermische en Cold Fusion Extensions; Benodigde materialen; Bond Remover; grove kam; Bond verwijderen shampoo en conditioner
Methode; Dit type van hair extensions verwijderen gebeurt best op een schoonheidssalon. Om dat te doen thuis, moet u de obligatie remover van toepassing op de basis van de hair extensions, het werk tot grondig en laat het op voor ongeveer tien minuten tot de band los. Vervolgens kam de extensions met een grove kam shampoo met een obligatie verwijderen shampoo en follow-up met een obligatie verwijderen conditioner.
Het verwijderen van Hair Extensions-Clip-In Extensions; Dit type van hair extensions verwijdering is de makkelijkste om te doen thuis. Je hoeft alleen maar om de uitbreiding te vinden, de clip ongedaan en het afglijden van uw haar. Meer lezen over hoe hair extensions te verwijderen.
U moet een goede haarverzorging regime volgen, met het gebruik van de juiste haarverzorgingsproducten, post hair extensions te verwijderen. Dit is essentieel om schade te voorkomen en de kwaliteit van je natuurlijke haar te handhaven.

No comments:

Post a Comment