Monday 7 May 2012

Douchecabine Drains

Een douchecabine drain is een belangrijk onderdeel van uw badkamer, omdat het verwijdert alle vuil en afvalstoffen uit uw badkamer. Voor huishoudelijke doeleinden, afvoerleidingen douchecabine zijn meestal gemaakt van kunststof of roestvrij staal. Roestvrij staal douchecabine drains zijn over het algemeen de meeste voorkeur degenen, omdat deze relatief duurzaam en sterker dan hun plastic tegenhangers. Douchecabine drains worden meestal geïnstalleerd wanneer de eigenlijke woning bouwproces aan de hand is, maar in het geval de douchecabine afvoer van uw badkamer of breekt komt uit de betondekking eromheen, dan moet u zeker douchecabine afvoer installatie te leren. > Verder lezen
Douchecabine Drain Installatie
Nou, douchecabine afvoer installatie procedure is helemaal niet moeilijk. In feite kun je gemakkelijk alle door uzelf als u weet dat de juiste procedure en beschikken over alle benodigde materiaal bij de hand. Hier is de procedure voor de douchecabine afvoer installatie.
Met het oog op het installeren van een douchecabine afvoer van de benodigde leidingen apparatuur minimaal is. Je zult alleen om PVC-buizen, sommige PVC cement, afvoer en het aansluiten van ellebogen.
De eerste stap in douchehokje afvoer installatie is de berekening van de afstand tussen de douche en het hoofdriool lijn. Zodra u klaar bent met de afstand berekeningen, de aankoop PVC pijp dus van die lengte en afmetingen.
Nu de eigenlijke installatie begint. Bevestig een PVC met de hulp van enkele cement op de hoofdriool lijn en neem dan de PVC-pijp langs het plafond naar de kant van de muur, waar de douche is gelegen. Vervolgens sluit een aansluitende elleboog tot de PVC-buis en neem het door de muur tot aan de houten spanten zich onder de douche. Nogmaals, stelt een elleboog tot de PVC-pijp met een aantal cement en komen een andere pijp naar de andere kant van de elleboog. Zien dat deze pijp kan worden geplaatst onder de douche kraam drain. Nu weer vast een elleboog onder de drain gat. Bereid een gat in uw badkamer vloer voor de afvoer worden geplaatst precies boven de elleboog van de PVC-pijp. Ervoor te zorgen dat de diameter van de drain en de monding van de PVC buis zijn precies hetzelfde. Bevestig de afvoer boven het gat aan het PVC ellebogen met de hulp van schroeven.
Douchecabine buisafdichting
Repareren douchecabine drain is ook niet een heel lastige klus. De materialen nodig zijn om een ​​douchecabine drain reparatie zuiveringszout, bleekwater oplossing, rubberen handschoenen, schroevendraaier, plastic zak, azijn, goeds, enige mate van werper, zuiger en pincet.
In het begin, spoelen al het water uit de douche. Verder, verwijdert u alle schroeven van het putdeksel en het nemen. Neem nu de zuiger en plaats de rubber over het open uiteinde van de drain. Proberen te tillen zo veel mogelijk vuil en dan snel een lift op de zuiger. Verzorgen, terwijl de opheffing van de zuiger, niet Laat de afzuiging te breken op dit moment. De volgende stap is om het puin schoon in de opening van de drainage. Gebruik de paar rubberen handschoenen voor dit doel. Absorberen de vuile materiaal van de drainage opening met de hulp van een pincet en zet al het materiaal in een plastic zak.
Als je eenmaal hebt uitgevoerd de basis reiniging, voeg ongeveer een kopje bleekwater en ongeveer een liter heet water om de opening van de drain. Deze oplossing verdwijnen meestal binnen de vuile materiaal, maar in het geval het niet doen, het reinigen van de drainage opening weer. Nu, voeg wat zuiveringszout en een kopje azijn bij de drainage opening. U ziet schuim en bubbels totdat de soda volledig oplost. Nogmaals, giet ongeveer een liter warm water in de afvoer. De laatste stap is het wijzigen van het putdeksel en monteer een nieuwe. Zie je dat het water wordt afgevoerd gemakkelijk naar beneden. Als het dat doet, ben je al succesvol in het herstellen van de douchecabine drain.
Dat u tot nu gezien dat douchecabine afvoer installatie en douchecabine buisafdichting zijn vrij eenvoudig banen. Ik concludeer deze discussie door te zeggen dat een regelmatige opruimen van uw douchecabine drain zal ervoor zorgen dat het minder repareren gelegenheden en nog minder frequent wisselende vereist.

1 comment:

  1. Great Sometimes i see very nice and easy created blogs but in the most ways they are very usefull like your blog

    ReplyDelete