Friday 4 May 2012

Bed bugs vernietigingskampen

Hoewel bed bugs zijn niet echt schadelijk zijn voor de mens, kunnen hun beten veroorzaken veel pijn, irritatie en een aantal huiduitslag op het lichaam. Wat nog belangrijker is, actief zijn vooral 's nachts, kunnen deze insecten soms frustreren u door belemmert je slaap. De methoden voor het bed bugs uitgeroeid, zijn in overvloed, maar het succes bij het wegwerken van bed bugs, hangt af van welke methode je ook kiest en hoe efficiënt u gebruik maken van het.
Wat zijn Bed Bugs?; Bed bugs, het meest vaak gevonden op plaatsen van menselijke bewoning, zijn kleine nachtelijke insecten die zich voeden met menselijk bloed. Deze insecten worden genoemd bed bugs vanwege hun neiging om zich erin te verstoppen matrassen of bedden, waar ze een gemakkelijke toegang tot vers menselijk bloed. Ze ook verbergen in meubelen, elektriciteit planken en de muur spleten. Kortom, bijna overal in het huis. Hoewel klein in omvang, kunnen ze verder gaan zonder voeding voor bijna een jaar. Bed bugs lijken ook te zijn beïnvloed door de temperatuur variaties. Ze zijn bestand tegen temperatuur variërend van extreme koude tot 110 graden Fahrenheit. Lees meer over wat zijn bed bugs.
Wat zijn de tekenen van bed bugs besmetting?; De meest prominente teken van de aanwezigheid van bed bugs is hun scherpe beten. Als je een lichte slaper u wellicht denkt de plotselinge prikken, en vang de wandluis in Act, maar als je een vaste slaper je alleen te weten komen over deze beten de volgende ochtend, hetzij in de vorm van rode vlekken of overmatige jeuk . Andere dan hun beten, kan de aanwezigheid van bed bugs ook worden vastgesteld door de hoeveelheid afval die ze produceren. Dit afval bestaat uit bed bugs eieren, stal de huid en zelfs dode bed bugs. Het afval wordt normaal gesproken gevonden in de matrassen of rond het meubilair. Op sommige momenten, wanneer je 's nachts opstaat, kun je ook merken ze kruipen op verschillende plaatsen rond uw bed en meubilair. De beste manier om bedwantsen te sporen is het een tapijt tape te gebruiken om ze vangen. You kunt de lay-out deze band, die plakkerige is aan beide kanten, rond je bed en daar te houden voor een paar dagen. U bent gebonden aan lopen in sommige bed bugs, ed op geplakt is.
How to Get Rid van Bed Bugs?; Bed bugs uitgeroeid kan worden op momenten een vervelende baan. Echter, hoe meer je probeert, hoe meer ze lijken te houden op een terugkeer naar je achtervolgen. Dit falen om zich te ontdoen van bed bugs kan worden toegeschreven aan het gebruik van verkeerde methoden van bedwants uitroeiing. Hier hebben we de lijst een aantal van de eenvoudige, doch efficiënte manieren van bed bugs uitroeiing.
Bed Bug Insecticide; Verschillende insecticiden, beschikbaar in de markt, kan u helpen om effectief te ontdoen van deze plagen. Insecticiden, ook wel aangeduid als pesticiden, bedoeld om bed bugs te doden, zijn beschikbaar in de vorm van sprays, vloeistoffen, poeders of vaste stoffen. De meeste van deze bestrijdingsmiddelen zijn de ingrediënten vermeld op het product. Een korte blik op deze ingrediënten zullen u helpen bij het kiezen van de juiste insecticide, aan het bed bugs in uw huis te doden. Sommige insecticiden bevatten pyrethrinen, een neuro-toxine die de zenuwen van de bed bugs prikkelt, en verlamt hen om hen een langzame dood. Nog een andere chemische bekend als hydroprene stopt de groei van bed bugs door hen te verhinderen bereiken van de leeftijd van volwassenheid of reproductie. Als u kinderen of huisdieren thuis, kunt u gebruik maken diatomeeënaarde, die de bed bugs doodt door het absorberen van alle de crème de inhoud van hun lichaam.
Beslaan to Kill Bed Bugs; Mist het huis kan helpen in het omgaan met de bed bugs in grote mate. Het merendeel van de mensen die betrokken zijn in dit proces te gebruiken insecticiden, zoals pyrethrum, om deze bugs te doden. Het enige probleem is dat ze niet zo effectief zijn als andere middelen, en dus zijn er een hoge kans van een aantal bugs te gaan in de slaapstand, alleen om terug te keren na enige tijd.
Bed Bug Exterminator; Als u deze taak uit te roeien bed bugs vermoeiend, kunt u gebruik maken van de diensten van bedwants verdelger in uw stad of wijk. Deze plaagbestrijding specialisten zijn gewapend met de verschillende wijzen van bed bugs vernietigingskampen, zoals pesticiden, stofzuigers en apparaten om stoom of mist u thuis, die zeer effectief zijn, als het gaat om bedwants uitroeiing.
Zorg ervoor dat u uw huis schoon, vrij van troep, wanneer u genieten in bed bugs vernietigingskampen. Het zal het de taak gemakkelijk omdat de insecticiden die zal worden gespoten om te doden van deze bed bugs zal effectief sijpelen binnen in de scheuren en spleten, waarbij de bugs zou zijn ondergedoken. Andere dan de bovengenoemde maatregelen, kunt u ook gebruik maken van een eenvoudige niet-toxisch maatregelen naar bed bugs te doden in uw huis. Bed bugs zijn bijzonder gevoelig zijn voor warmte van meer dan 111 graden Fahrenheit. Vandaar stoom het schoonmaken van de matrassen alsmede de spleten in de muren en het meubilair, met behulp van een stoomreiniger, wordt gezien als een effectieve techniek van het doden van bed bugs. Lees meer over hoe zich te ontdoen van bed bugs.
Bed bugs kan Voer uw huis terwijl u een aantal meubels te zetten in het huis of wanneer je zelf draag ze met u terwijl u op reis bent. Deze bugs ook overleven in de zetels van voertuigen, en dus zijn er een hoge kans van je om enige huis wanneer u terugkeert van een reis. Aantal voorzorgsmaatregelen, zoals het controleren van uw bagage goed te controleren voor de tekenen van bed bugs wanneer u een bezoek brengen aan het hotel, het bijhouden van een spoor van wandluis interventie in uw huis en de invoering van bed bugs behandeling maatregelen zodra u de geringste hint over hun aanwezigheid te krijgen, kan ervoor zorgen dat uw huis vrij is van bed bugs.

No comments:

Post a Comment