Wednesday, 9 May 2012

Asbest Verwijdering Tile Tips

Asbestvezels werden in de volksmond gebruikt bij de fabricage van verschillende vloermaterialen t / m 1970. Dit kwam doordat asbestvezels geholpen om extra sterkte toe te voegen aan de vloer materialen en is bestand tegen brand. Later bleek dat wanneer deze vloeren materialen bros worden, ze de neiging om asbestvezels vrijkomen in de lucht. Asbest, bij inademing, is slecht voor de ademhalingsorganen en kan leiden tot een aantal ernstige ziekten zoals mesothelioom. Op het moment van asbest tegels verwijderen, is er een grote kans op blootstelling aan asbest. Daarom bepaalde voorzorgsmaatregelen moeten worden zodat de schadelijke asbest niet krijgt vermengd met de lucht worden genomen.
Asbest Verwijdering Tile Tips
Voordat u begint met de taak van asbest tegels verwijderen, is het essentieel dat je jezelf te beschermen met de juiste veiligheidsuitrusting. Je moet dragen zoals kleding die volledig te bedekken je lichaam. Bovendien moet je handschoenen, een masker en een veiligheidsbril te dragen met het oog op bescherming van uw handen, longen en ogen, respectievelijk. Nadat de taak is gedaan, neem een ​​douche om zich te ontdoen van alle asbest vezels van uw lichaam.
Er is bepaalde apparatuur die nodig is om asbest vloertegels te verwijderen. Ze omvatten - mes, metaal plamuurmes, gewijzigd water, polyethyleen platen, tape, afval wegwerp tassen en dozen. Verzamel alle genoemde apparatuur in het werkgebied zelf, zodat u niet over om de site te laten tussen. Zo kunt u voorkomen dat besmetting van andere delen van het huis.
Voorbereiding van het werkgebied is heel belangrijk. Een goede voorbereiding betekent minimale blootstelling van asbest naar de omgeving. Draai van de airconditioners of de verwarming van de kamer. Verwijder alle roerende voorwerpen van de vloer van de kamer. Bedekken rest van de voorwerpen, vensters, openingen, enz., met polyethyleen platen en verzegelen ze met tape.
Correcte verwerking van het verwijderde asbest tegels is, moet om te voorkomen dat verontreiniging van het milieu. Leg de stukjes van de tegels in afval dozen en verzegelen ze. Verzamel alle andere afval in de afval zakken en ze zegel. Markeer de tassen en dozen die ze asbest bevatten materiaal en gooi ze in de stortplaats gebied dat is bedoeld om te gaan met dit type afval. Niet alleen gooi het in de vuilnisbak in de buurt van uw huis.
Hoe aan asbest vloertegels verwijderen?
Om te beginnen, doornat van de vloer met het gewijzigde water. Het water helpt te verzachten van de tegel materiaal en je los van haar band met de lijm agent, en maakt het werk van het verwijderen gemakkelijker te maken. Dit staat bekend als de natte stripmethode en wordt beschouwd als de veiligste. Dit komt omdat het water weekt-up van alle asbestvezels stof en voorkomt de verspreiding in de lucht.
De taak om het asbest te verwijderen tegel moet beginnen vanaf de randen en ga dan naar het midden van de vloer. Moet u de hulp van een hamer en een plamuurmes om los te komen de eerste asbest tegel. Plaats dan de plamuurmes in een hoek van 45 graden en zet wat druk op. Je kunt zien dat tegel knallen. Na dat, kunt u gemakkelijk verwijderen van de rest van de tegels op dezelfde wijze. Verwijder de tegels in de vorm van grote brokken tot het vrijkomen van asbestvezels in poedervorm te minimaliseren. Wanneer u het asbest tegels te verwijderen, niet boren, snijden of zagen. Dergelijke handelingen schade aan de tegels die resultaten bij het vrijgeven van een grote hoeveelheid asbeststof in de lucht. Zodra u klaar bent met je werk, het schoonmaken van de werkplek schoon door het af met de hulp van een vochtige doek. Was de apparatuur die is gebruikt voor het doel van asbest tegels verwijderen.
In sommige gebieden zijn er enkele lokale wetten dat maakt het verplicht in te huren professionals voor asbest tegels te verwijderen. Als er een dergelijke wet in uw buurt, dan moet je de hulp van deze professionals. Bovendien, als je merkt dat het moeilijk is uit te voeren de taak op uw eigen met zoveel voorzorgsmaatregelen, is het altijd raadzaam om professionals in te huren als goed.

No comments:

Post a Comment