Sunday, 20 May 2012

Japanse tatoeages voor Vrouwen

De kunst van de Japanse tatoeages bestaat al duizenden jaren. Er zijn veel mooie ontwerpen en tattoo's, die zijn ontwikkeld over een periode van tijd. In vroeger tijden werd de Japanse tattoo kunst in verband met Yakuza, maar de tijden zijn nu veranderd. Voordat we daadwerkelijk weer richting de Japanse tatoeages voor vrouwen, moeten we terug in de tijd en weten over Japanse tattoo geschiedenis.
Geschiedenis van de Japanse Tattoos; Hoewel tatoeages hebben bestaan ​​in Japan voor een zeer lange tijd, het was pas de laatste jaren dat tatoeages in Japan erg populair is geworden. In de dagen van de Samoerai, misdadigers gebrandmerkt met de hulp van tatoeages. Deze trend bleef ook bestaan ​​wanneer de teamleden van de Japanse maffia bendes ervoor gekozen om zelf tattoo, hun gekozen levensstijl weer te geven.
We hebben zojuist gezien de geschiedenis van tatoeages bij mannen in Japan, nu laten we zien de geschiedenis van de Japanse vrouwen tatoeages. Deze kunst werd aanvaard door de eerste geisha meisjes en prostituees in Japan. Hun lichaam versierd met tatoeages van deze en gebruikte ze om klanten te trekken door te pakken met hun prachtig tattooed organen. Tot de laatste tijd, vrouwen in Japan waren afkerig om het verkrijgen van zich laat tatoeëren. Echter, nu met de invloed van het westen, de mentaliteit verandert en vrouwen worden steeds tatoeages gemaakt. Lees meer over tattoo geschiedenis.
Japanse tatoeages voor vrouwen; Meestal vrouwen zijn kleiner en fijn gebouwd. Vandaar dat de tatoeages voor vrouwen zijn kleiner in omvang en zijn ook sierlijk bewerkt. Vrouwelijke tatoeages zijn meestal geïsoleerd in een of twee plaatsen van het lichaam. Vrouwen tatoeages zijn niet zo agressief, in vergelijking met de mannen tatoeages. Dit is echter niet een regel. Laten we nu weten dat sommige Japanse tatoeage ontwerpen voor vrouwen.
Japanse Kanji tatoeages zijn zeer populair geworden. De kanji karakters zijn erg ingewikkeld en hebben een soort van mystiek daaraan verbonden, waardoor ze lijken perfect voor tattoo ontwerpen. Wat maakt de kanji karakters uit elkaar, is het feit dat elke kanji symbool is een ideografische karakter. In eenvoudige woorden, het betekent dat een kanji karakter een hele object of betekenis of symbool vertegenwoordigt. Wanneer deze kanji-tekens zijn gemaakt, zorg moet worden genomen, dat elke slag is in de juiste richting en volgorde. De meest voorkomende woorden die zijn afgebeeld met behulp van de kanji karakters liefde, vrede, vrijheid en eenheid. Sommige mensen er ook voor kiezen om inkt de naam van hun geliefde in de kanji script. Afgezien van de kanji tattoos, vrouwen ook graag de cursieve manier van schrijven in het hiragana script van de Japanse taal. Als u liever iets eenvoudigs, kunt u kiezen voor de eenvoudige katakana karakters.
De Japanners zijn gepassioneerd over kersenbloesem, genaamd Sakura in het Japans. Deze bloemen symboliseren het leven zelf. Ze uitbeelden hoe fragiel maar mooi, het leven is. In de oude tijden, zou Samurais gedichten schrijven over de kersenbloesems beeltenis van hun moed en 'klaar om te sterven op het andere moment' natuur. Samengevat, kersenbloesems denoted schoonheid op zijn best, samen met het leven het leven ten volle en zeer elke moment.
Het symbool van doorzettingsvermogen en geestelijke strijd in Japan is afgebeeld met behulp van de Koi. De koi vissen worden gezien als individualistisch, omdat strijders van de mythe dat zij de deuren van de hemel bereikt door stroom in te zwemmen. De Koi vissen tattoo ontwerp heeft een gouden en oranje kleur, en wordt begeleid met een foto van opspattend water om er een mooi design. Lees Koi tatoeages voor vrouwen en Koi tatoeages en hun betekenis voor meer informatie.
Geisha tatoeages zijn ook erg beroemd. De geisha meisjes worden geacht te zijn talentvolle vrouwen en zij werden gezegd worden getraind in vechtsporten. Als het nodig is, kunnen deze geisha vrouwen beschermen hun huizen tegen indringers. Als je een sterke vrouwelijke imago, dan is een geisha tattoo voldoet aan uw eisen. Voor verdere lectuur, lees op de Japanse tatoeages en hun betekenis.
Als u van plan bent om de Japanse tatoeages voor de vrouwen van krijgt, kun je combineren een aantal van tattoo ontwerpen. De wereld van de tattoo designs is verleidelijk. Echter, als u op zoek bent naar een zuiver Japanse tatoeage ontwerp, zult u moeten ervoor zorgen wat de kanji eigenlijk voor staat, voor een aantal van deze tekens zijn vervormd.

No comments:

Post a Comment