Saturday 24 September 2011

Verjaardag cadeau-ideeën voor echtgenote

Een vrouw geest is zo complex als de inhoud van haar handtas, zelfs als je naar de bodem van, er is altijd wel iets aan de onderkant om u te verrassen! - Billy Connelly.
Een vrouw, ik ben gemachtigd door de natuur in te staan ​​voor dit feit. Ja, we zijn gehecht en bafflingly bezitterig elk klein ding in ons leven. Of het nu een reguliere veiligheidsspeld, dat is een noodzaak, of een zakdoek geparfumeerd met geur onze man, we willen onze wereld rond met ons meedragen. Bottom-line, emoties de overhand bij onze faculteiten. Zelfs op het gebied van extreme ernst, we zijn emotioneel pragmatisch. Kleine gebaren kwestie heel veel voor ons. In de liefde van een vrouw koestert en behoudt de kleinste van de dingen die kunnen worden weergegeven onbeduidend om een ​​normaal oog. Maar voor haar is het een herinnering in de tijd bevroren, van onschatbare waarde en onvervangbaar. Dus als je zoekt verjaardag ideeën voor uw vrouw, houdt al deze dingen in gedachten. Hier volgen enkele tips die zal versnellen de gave selectieprocedure voor je vrouw. ; Verjaardag cadeau voor je vrouw mag niet worden een last of een formele verantwoordelijkheid voor je. Om je vrouw zich speciaal voelen als er iets je wilt doen binnen zijn. Maak er een gebaar van liefde in plaats van een oppervlakkige ritueel to dwingend worden gevolgd. ; Plan op voorhand. Het geeft je ruim de tijd om niet alleen te verkennen roman verjaardagsgift ideeën voor je vrouw, maar ook kunt u geven de persoonlijke draai aan. ; Wees alert op wat je vrouw spreekt zelfs terloops. Anders dan het maken van u een ideale man, zal het u in staat stellen om te begrijpen of er iets is je vrouw heeft verlangen al te laat. ; Toevoegen dat persoonlijke element naar wat u te voltooien op. Begrijp dat meer dan iets anders, is het deel van u in de jubileumcadeau de SHE voor altijd zal koesteren. Uw inspanningen om haar speciale dag is wat er zal altijd bij haar blijven. ; Geld kan soms een beperking, maar je kunt altijd nog de eenvoudige maar bijzondere manier. Een kus elk uur op uw verjaardag, zal niet de kosten een dubbeltje, maar zal haar toch ontspringen. 'Dingen te doen in stijl' Begrijp dat is niet synoniem aan 'luxe'. Ook niet zeuren over geld op wat je ook doet die dag. Vrouwen zijn gevoelig. Je zou niet zeggen om haar te kwetsen, maar ze zou kunnen beginnen beschuldigen haar verwachtingen achter de extravagantie. ; Ten slotte en vooral, niet vergeten dat het wordt verondersteld om een ​​meest waardevolle dag voor u, ook. Ja, te betrekken jezelf met alle geneugten en vreugdevolle gevoelens die je wilt je geliefde te voelen. Begrijpen dat veel je zaak naar uw vrouw dus niet ontnemen zelf van het hebben van een ontploffing. ; Zodra u een aantal van deze tips in uw benadering de helft van je slag wordt gewonnen te nemen. Laten we nu eens zien hoe je door de rest. Hieronder staan ​​een aantal klassieke en unieke cadeau-ideeën voor vrouwen om te fleuren uw speciale dag.
Gift van de huwelijksverjaardag Ideeën voor Echtgenote
Een briefje achterlaten: Schrijf lieve woordjes op kleine kleurrijke bonnetjes van papier en laat deze in plaatsen rondom het huis. Bijvoorbeeld een briefje achterlaten in de koffie pot, zodat ze ontdekt het eerste ding in de ochtend. Verdeel de bonnetjes op een manier zodat ze in hen de hele dag rijdt. Dus hou haar schema in het achterhoofd. Ook kunt u snijd de bonnetjes uit in vormen van dingen die kunnen zijn integrale delen van de bijzondere momenten in uw leven. Bijvoorbeeld, als je had botste tegen haar in een bibliotheek voor de eerste keer, uitgesneden vorm van een boek Chit. Als jullie liefde ster-kijken naar elkaar toe 's nachts een stervormige chit en zo verder.
Geef het kantoor van een missen: Neem de dag van het werk en samen brengen de dag door. Binnenshuis of buitenshuis is jouw keus. Doe de dingen die je twee zijn plan te doen voor jong en oud, maar kan niet te wijten is op dagelijkse beperkingen. Gaan dansen, samen koken, geven elkaar massages of gewoon zitten op een plek hielden elkaar stevig vast! But be met each other. Uw aanwezigheid wordt zeer gezellig romantisch cadeau voor haar.
Do It Yourself: Maak iets van jezelf in plaats van te kopen. Het kan van alles at all. Maken van haar een kaart met tekeningen van alle dingen die belangrijk voor u of een collage van de meest waardevolle foto's, bevroren in de tijd. U kunt zelfs haar een koek bakken, kaarsen maken haar met berichten als je licht op mijn leven ... geëtst of zelfs een fotolijst met een foto van haar genomen toen ze niet heeft gemerkt. Nog beter, kunt u een schets van haar en steek hem in het frame. Denk eraan dat u geen behoefte aan een Monet of een chef-kok net als Curtis Aikens om deze dingen te doen. Het is de liefde die moeten tegenkomen. Geloof me, ze zal schat die pailletten scheef in plaats van kritiek it!
Favorieten, favorieten overal: Vul elk hoekje en hoek van het huis met favorieten van uw vrouw. Dit is een van de beste verjaardag cadeaus voor de vrouw. Laad de voorraadkast bij haar favoriete munchies, vul de koelkast met haar favoriete grub, drinken, krijgen haar favoriete bloemen voor iedere bloempot, drapeer alle bladen, gordijnen en kussenslopen in tinten van haar favoriete kleur en vul het bad met haar favoriete bad essenties. Kom op, verwen haar vol op.
Tech-twist: Als je vrouw is dol op gadgets dan proberen om haar iets dat een link naar iets anders heeft ze houdt te krijgen. Bijvoorbeeld, als zij een fervent lezer, dan krijgen haar een digitale bibliotheek geüpload met haar all time favorieten. Als ze in de muziek, zou een i-pod met al haar geliefde liedjes worden een zeker schot. Als ze in de uitoefening dan een fitnessapparatuur, samen met gym versnelling in haar meest favoriete kleur zou zorgen voor een zeer doordachte presenteert. Jubileumgeschenk, in de plaats, zal het ook aangeven dat u zorg voor haar en weet alles over haar passies.
Het ontluchtingssysteem uur: Vrouwen grotendeels emotioneel. Natuurlijk heel kleine dingen van invloed op ons heel diep. Er misschien heel kleine dingen die knagen keep bij ons voor jong en oud zonder stopcontact. Hoewel we niet kunnen laten zien buiten, blijft niettemin de knoop. Dus, op deze speciale dag, zitten haar neer en vraag haar om je vertellen over al die voorvallen, wanneer u misschien per ongeluk haar pijn gedaan. Haar troosten en te horen haar uit. Vrouwen krijgen zeer zwaar gewond als ze niet mogen eindigen in zaken van het hart. U zult het zelf zien dat, zodra ze helemaal ontlucht haar milt heeft, zal ze nooit laten de gedachte weer last van haar. Echter, niet veroordelend of ongeduldig gedurende deze tijd. Vergeet niet, het gebied van de ziel niet volgen logica, net als haar onvoorwaardelijke liefde voor jou. Dus, geen ruzie. Gewoon haar hand vasthouden en luisteren. Afdichting het uur met een kus en je ziet ogenblikkelijk de helende krachten van deze toegewijde uur.
Vrouwen houden van sieraden: Of het nu goud, zilver of diamanten, sieraden is onweerstaanbaar voor vrouwen. As beroemde gezongen door Monroe in de 1953 muzikale Gentlemen Prefer Blonds, Diamonds zijn een meisje's beste vriend .... Echter, als je niet kunt veroorloven, fret niet. Je kunt altijd iets kopen in goud of zilver. Maar maak het speciaal. Zo kan je haar een bedelarmband met weinig snuisterijen die speciale betekenis voor jullie beiden hebben. Net als een treintje, voor de eerste trein die je nam samen of een klein stukje kaas die ze kan niet zonder. You kunt ook geef haar een hanger of een ring met de initialen van uw naam onlosmakelijk met elkaar verstrengeld.
Dus, zie je cadeau ideeën zijn niet moeilijk te verkrijgen, in het bijzonder, gift van de huwelijksverjaardag ideeën voor vrouw. Maar hoe je presenteren, maakt het verschil. Bovendien, als een man, moet je zorgen om een ​​stapje extra te gaan als u op zoek bent naar eerste verjaardag cadeau-ideeën voor de vrouw.
1 jaar verjaardag cadeau-ideeën voor Echtgenote
Men gelooft dat uw 1ste verjaardag geschenk mag papier bestaan. Hier vindt u meer op de 1e trouwdag cadeau-ideeën over hoe om te gaan over. ; De klassieke billet-doux of liefde brieven vallen onder de enkele van de beste eenjarig bestaan ​​van geschenkideeën. Nogmaals, geen Shakespeare vereist, alleen voor je ware gevoelens in uw eigen woorden. Je deed toen je haar gedateerd, toch? Dus, wat kan houden u van het schrijven van een liefdesbrief nu? Ook kunt u al uw vorige binden liefdesbrieven, geschreven aan elkaar, elkaar en voila! Zeker om te zien dat nostalgische traan biggelen over haar wang. ; Get together de afmetingen van een foto van jullie twee, verminderd en bewaar het in haar tas voor haar om later te ontdekken. ; Maak haar een plakboek met alles wat met de twee van u als koppel. Het kan ook foto's, details van uw hof periode, zoals en antipathieën en wat je verder wilt bevatten. ; Geef haar tickets voor haar droom vakantie, in een versierde envelop. Nu is er papier en nog veel meer! ; Haal haar een enorme reep chocola met een op maat gemaakt inpakpapier omheen, met haar foto en naam. ; De meest clichematige papieren cadeau dat nooit uitgaat van stijl, cadeau haar een romantisch boek. Je kan gewoon je haar in de stemming voor een aantal ondeugendheid in bed! , Ik hoop nu, heb je een aantal van die stress busted, met de hulp de bovenstaande ideeën om u een back-up. Of het nu 1 jaar verjaardag cadeau-ideeën voor de vrouw of 50 jaar jubileum cadeau-ideeën voor de vrouw, kom terug als referentie en voor te nemen sommigen van hen later op. U bent gebonden aan lust je vrouw zeker. Geloof me, als het gaat om ons vrouwen, kun je een snaar aan te raken met de eenvoudigste van oprechte gebaren.

No comments:

Post a Comment