Wednesday 14 September 2011

Herstellende is van een Affair

Om welke redenen dan koppels scheiden onze wegen, het omgaan met het trauma van de relatie verbreken is echt moeilijk. Mag zij een individuele beslissing of een wederzijdse beslissing tot het einde van de bestaande relatie, maar de pijn is er altijd. Hoewel een gecombineerde besluit zal een beetje pijn minder dan die welke door uw partner alleen, In beide gevallen bent u links af over je toekomst. Als je gevangen in een dergelijke situatie en vinden het moeilijk om te overleven met al die gedachten, hier zijn enkele manieren om te helpen waar je uit komt van de problemen.
Hoe te herstellen van een affaire?
Alsof je het gevoel alsof de ongelukkigste persoon in deze wereld op dit moment, maar geloof me deze situatie en is niet van plan om eeuwig te duren, het is gewoon een klein deel van je leven. Je hebt een lange levensduur van te voren en nog veel mooie dingen live zal gebeuren in je leven vooruit.
Heeft niet de schuld uw partner, uzelf of uw fortuin voor deze dag in uw leven. Zit niet vragen naar jezelf of God. Denken van mitsen en maren is van geen hulp voor u voor het krijgen van meer dan een breuk. Het gezicht van de waarheid, de werkelijkheid te begrijpen. Maak duidelijk tegen jezelf dat deze relatie bestaat niet meer. Vergeet niet dat uw zaak was een van de vele hoofdstukken van je leven. Is het tijd om te draaien naar de volgende pagina en accepteer het einde van dat deel van je leven. Aanvaarding van de waarheid is het belangrijkste deel van om over een affaire. Tot je niet akkoord met de werkelijkheid, zal u niet in staat om te herstellen van dit trauma.
Voor het overwinnen van een relatie uiteenvallen, dan moet je die gedachten in verband met de herinneringen van je zaak, stop je geest in te voeren. Ik bedoel, ze gaan om daar te zijn in je geest zo nu en dan, maar je moet zoeken naar manieren om jezelf af te leiden van die gedachten te vinden. Nu, wie weet dat je beter dan jezelf. Waarom dan niet iets waardoor je vergeet de rest van de wereld. Wat is het wat je graag doet het meest? Schilderen, lezen, koken, reizen of kan worden roddelen, oh wat dan ook, ga gewoon doen! Betrek jezelf in dat werk, doen die je vergeet dat je honger of dorst zelfs. Oh c'mon chatten met uw partner was niet het enige, er zijn vele anderen, dus gewoon doen ze. Zodra u ontdekken dat u in staat waren om te vertrekken vernietiging van het oceaan van gedachten frustrerend omdat je bezig met iets anders, bent u op het juiste pad herstellende was van een affaire. Geloof me, zult u echt het gevoel ontspannen nadat u uzelf helpen om eruit te komen van die gedachten, triest gevoel en stress zelfs voor een kleine tijd.
Nu zijn alle deze herinneringen, wat te doen? Ik weet niet de reden waarvoor u uit elkaar gingen, dus zijn er twee manieren om over de herinneringen. Als je afscheid op een goede nota betekenis voor een goede reden en elkaar, dan is er geen kwaad in de herinneringen koesteren. De reden is, waarom gooi de dingen en momenten die ons plezier. Misschien heb je veel kleine en grote dingen herinneren u aan uw zaak, verzamel ze en pak ze en mooi bewaar ze in een zak. (Herinneringen) Ja, pak ze als goed en houd ze apart in je geest. Vergeet niet, ze zijn herinneringen die je kunt van eenmaal denken in een tijd, en niet elk moment. Als je begint eraan herinnerend hen, je weet wat te doen. Oh! gaan voor wat boodschappen, ik ben er zeker van, zal deze gedachten niet in je geest, terwijl u probeert om jezelf te passen in een spijkerbroek of proberen om de perfecte paar schoenen te vinden. Geest goed dat je niet hoeft te laten die gedachten ruïneren uw routine.
What als je afscheid op een verkeerde noot, zoals wegens ontrouw of was dit niet een gezamenlijke beslissing, dan zeker moet je vol van woede. Elk moment moet je denken aan hoe je bent gek of je was niet gewaardeerd en niet gegeven belang. Stoppen met die gedachten, ze zullen verergeren uw conditie. Het is tijd om al die dingen herinneren je over deze relatie verpakking en gooi ze weg. Geen gebruik van treasuring hen. Ga uit van die wereld en zoals ik al eerder geopperd, te betrekken jezelf in iets dat je interesseert, iets dat je graag doet. Ontmoet je vrienden, gaan feesten, plezier hebben en leef je eigen leven. Vergeet niet dat je nu single, denk maar aan jezelf, geen kwaad egoïstisch, denk aan uw geluk elk beetje. Dit zal zeker helpen bij het herstel van een affaire.
Maak je plannen voor de toekomst. Zeker je zou hebben veel plannen voor de toekomst terwijl je betrokken waren bij een affaire. Al die dagdromen en plannen voor de toekomst zijn het best te vergeten. Denk na over je leven hiernamaals. Nu, wat zijn je plannen en ambities en dromen? Denk aan jezelf, wat je nu wil doen, waar u wilt zijn na een paar jaar en de planning over je leven dienovereenkomstig te beginnen. Praktisch te houden en te vernietigen die emoties en concentreer je op je carrière.
Start het leven te leven op je eigen manier en beseffen dat er zo veel andere dingen om je heen die uw aandacht en ondersteuning nodig. Betrek jezelf in de familie-activiteiten en het werk en zie de verandering in je. Vergeet niet dat er geen beste metgezellen dan je ouders en broers en zussen, kunnen je niet beseffen dat dit voor, dit is het juiste moment om dit te doen.
Dus, is het tijd om een ​​nieuwe wandeling van leven te beginnen, vertrouwen en vertrouwen jezelf. De nieuwe fase van uw leven zal zeker de beste. Herstellende is van een affaire is echt niet moeilijk, zolang je geloof in jezelf en je toekomst.

No comments:

Post a Comment