Monday 19 September 2011

How Vinyl Siding vervangen

Vinyl gevelbeplating wordt beschouwd als een duurzaam en goedkoop materiaal, in vergelijking met de andere verschillende typen van het huis opruimen zijn. Maar dit populaire gevelbeplating materiaal kan ontwikkelen scheuren, tijdens barre klimaat. Terwijl extreme hitte kan de vinyl siding te smelten veroorzaken, kan het bros geworden tijdens koud weer. Zelfs een geringe impact kan schade veroorzaken aan dergelijke gevelbeplating. Deze omstandigheden vereisen de vervanging van het vinyl gevelbeplating of haar te repareren. Vervanging van vinyl gevelbeplating is niet een moeilijke taak, en u kunt het zelf doen en sla het geld.
Vinyl Siding Repair
Sommige van de vinyl gevelbeplating panelen kunnen ontwikkelen barsten of gaten, die gemakkelijk kan worden gerepareerd. Maar in geval van uitgebreide schade aan sommige panelen, u de beschadigde vinyl gevelbeplating vervangen, het repareren kan niet terugbrengen het paneel zijn oorspronkelijke vorm. De volgende zijn enkele tips aangaande hoe vinyl gevelbeplating repareren. De eerste en belangrijkste stap is invoegen een zip tool onder de onderrand van de vinyl gevelbeplating, die boven het paneel u wilt repareren. U ontgrendelen de beschadigde paneel uit de ene erboven. Zodra het paneel (dat is gelegen boven) los, verwijder de spijkers die gebruikt worden om het beschadigde paneel aan de muur bevestigen. Nu, trek het beschadigde paneel en leg het op een vlakke ondergrond. De achterkant van het paneel moet worden gecoat met een PVC schonere. Krijg je een stuk van een vinyl-scherm en plak het op de achterkant van de scheur met PVC-cement. Nu, de gerepareerde gevelbekleding is klaar om te worden bevestigd op de muur. Zorg ervoor om wat ruimte tussen de nagel hoofd en de gevelbeplating te verlaten.
How Vinyl Siding Vervangen?
Terwijl kleine scheuren en gaten gerepareerd kunnen worden, die panelen die hebben geleden grotere schade, moet worden vervangen. Vervanging van vinyl platen niet een moeilijke klus, als je de juiste tools en vrije tijd. Deze taak zal gemakkelijker voor degenen die een idee hebben van hoe vinyl gevelbeplating installeren. Het belangrijkste wat je nodig hebt voor vinyl gevelbeplating vervanging is de vervanging panel, dat moet van dezelfde kleur en textuur, zoals het beschadigde exemplaar. You moet het te vervangen paneel remove een rits tool. Als u vindt het moeilijk om de nagels eruit trekken, gebruik dan de klauw van een hamer of een koevoet. Zorg ervoor dat u niet de isolatie onder de panelen kunnen beschadigen. Gebruik een tin knip voor de vervanging paneeluitsparing op de gewenste lengte en schuif van onderen. Zorg ervoor dat de onderste rand van het nieuwe paneel is aangesloten op de nok in het paneel eronder. Nu, nagel de panelen aan de muur (gebruik nieuwe nagels) en laat wat ruimte tussen de nagel hoofd en de gevelbeplating. Vergeet niet om de ruggen van de nieuw paneel sluis met de ene erboven. Gebruik de zip tool om de onderste rand van het paneel pull boven de nieuwe, tot hij banden met de nieuwe. U succesvol vervangen de beschadigde vinyl siding met een nieuwe.
Nu weet je hoe vinyl gevelbeplating en de methode van vervanging repareren. Herstellen en vervangen vinyl gevelbeplating kan worden gedaan jezelf, indien de taak behelst een paar opstelspoor panelen. Als er veel panelen, kun je ook zoeken de hulp van professionals.

No comments:

Post a Comment