Tuesday 6 September 2011

Ramp paraatheid Kit

Noodsituaties altijd onuitgenodigd en het is niet echt een genot om in een dergelijke situatie. Voor het omgaan met natuurrampen, militaire noodsituaties, en andere beroepen met een hoog risico, moet u een ramp paraatheid kit hebben. Een ramp voorbereid kit kan ook worden opgeroepen een survival kit, als degenen die zijn blootgesteld aan een ramp hebben een grotere kans om te overleven met een dergelijke kit. Een ramp voorbereid kit is niets anders dan een verzameling van tools en applicaties, die helpt bij het omgaan met een moeilijke situatie. In high-end en de werkgelegenheid is het van tevoren voorbereid. En de gehele activiteit moet ook veel training en oefeningen die worden uitgevoerd in dit opzicht, vooral in de strijdkrachten. De inhoud van de paraatheid bij rampen kit enigszins verschillen afhankelijk van een bijzondere situatie en soms beroep. Hoewel, een paar noodsituaties fundamenteel zijn voor een dergelijke variaties.
Algemene inhoud van een Ramp paraatheid Kit
Eerste hulp; een EHBO kist is zeer cruciaal in noodsituaties. Een eerste hulp-kit omvat doorgaans verbanden, steriele pads en gaas, eerste hulp tape, pincet, chirurgische scheerapparaten, desinfecterende pads, oxytetracycline tabletten voor diarree en infecties en aspirine. Zorg ervoor dat deze kit goed is beschermd tegen het water als het kan worden onbruikbaar, als het in contact komt met water. Onder de andere dingen, een muggenspray, hand sanitizer, zeep, zout en toilet papier (je weet maar nooit wanneer je ze nodig hebt!), Vrouwelijke hygiëne producten en dergelijke. Andere dingen zijn voorgeschreven medicijnen, waterstofperoxide, antihistaminica en adrenaline, in het bijzonder, voor bescherming tegen insectenbeten. Daar kunt u toevoegen nog een paar dingen die volgens uw eisen en prioriteiten. Eerste hulp is zeer belangrijk in de toestand van de natuurramp.
Als het een expeditie of een trektocht of een verkenning, zou je natuurlijk nodig om voedsel en water hebben. Dus laten we nemen een kort overzicht van wat er allemaal heb je nodig om de balans op.
Voedsel en vloeistoffen; Eerste dingen eerst moet je om de balans op voldoende water is. Meer in het bijzonder, moet de levering laatste atleast voor 2 dagen. Als je uit het water, je moet koken, als je het krijgen van een veer of een beek. Dus je moet een container aan de kook het water hebben. And Incase die niet beschikbaar is moet je jodium of chloor tabletten. Ingeblikt voedsel, vistuig en waterzuiveringstabletten zijn een paar andere dingen die je zou waarschijnlijk moeten dragen. En een ander heel belangrijk ding is geld. Aanbod van geld in kleine coupures kan komen op elk moment te gebruiken.
Shelter-regeling; Er zijn weinig andere dingen een ramp paraatheid kit mag nemen of niet nemen. Onderdak of warmte afgifte kan een levensbedreigende men. Als het te koude, kan het fataal blijken te zijn. Dus voor dat je een survival deken, 'Tube tent' of bivvy bag, Tarp met ogen of tie-tapes (het beste als nylon of polyester), Grote plastic vuilniszak als poncho of opportuun onderdak dak, klamboe af te houden bijten insecten, breedgerande hoed, van brei-of fleece 'horloge cap' naar de plaats waar de grootste warmteverlies en vergrootglas te isoleren voor brand-start. Ferrocerium stang (AKA 'Metal match', 'Hot Spark', 'Firesteel', 'Magnesium bar') en vuur spits voor brand-starten, waterproof lucifers, aanstekers (zal niet werken bij vorst temp -. Uitvoeren binnen kleding) , hexamine brandstof tabletten (Esbit) of 'heat tabletten' voor brand-starten, wattenschijfjes of ballen besmeurd met witte aardolie voor brand starten (kan worden uitgevoerd in 35 mm container of warmte verzegeld binnenkant grote diameter plastic rietje) en donker gekleurde (zwarte voorkeur) schoensmeer, kan ook nuttig zijn voor brand-start.
Navigatiesystemen, In de situatie waar u verliest uw manier of je 'zou' verliezen op jouw manier, het is een goed idee om een ​​kompas, red schitteringen of een rooksignaal flair om uw locatie aangeven misschien een passerende schip of een chopper of een vliegtuig. Een radio trans-ontvanger of een ham radio-en GPS-navigatie kan echt voordelig zijn.
Deze algemeen de dingen essentieel in ramp paraatheid kit. Zoals eerder vermeld, kunnen de strijdkrachten en spionage organisaties hebben meer dan alleen deze, en gebruiken meer geavanceerde technologie en apparatuur. En afgezien van deze vorm is er altijd een heleboel ramp paraatheid informatie en ramp draaiboeken beschikbaar op het internet en in tal van boeken.
Uiteindelijk is het weer je hersenen en je tegenwoordigheid van geest, in de meeste gevallen, die u kan helpen varen door moeilijke tijden en voor dat je nodig hebt om in het roze van uw gezondheid. Die u zullen helpen helder denken. Neem alle voorzorgsmaatregelen die je nodig zou hebben en het eerste wat te overwegen in een noodsituatie is de bescherming van leven. Andere dingen zijn secundaire. Als de levens van mensen worden gered, ramp herstel krijgt een beetje gemakkelijker en niet zwaar op je geest.
En zoals ze zeggen, 'moeilijke tijden blijven niet duren, moeilijke mensen'.

No comments:

Post a Comment