Tuesday 13 September 2011

Kamer Kleuren en wat ze betekenen

Er zijn vele kleuren, en een miljoen tinten van deze kleuren. Er zijn felle kleuren, doffe kleuren, donkere kleuren, sobere kleuren, levendige kleuren, etc. Maar waarom doen we deze adjectieven gebruiken zoals helder of dof, met kleuren? Omdat de kleuren gezien vanuit de ogen, produceren deze helder of dof gevoel in je. Vraagt ​​u zich af, over huis kamer kleuren en wat ze betekenen? Kijk niet verder, zal dit artikel u uitleggen de symboliek en kamer kleur betekenissen, en bieden u een grafiek van kleuren en zijn tinten die u zal helpen bij het kiezen van interieurverf kleuren voor uw huis.
Kleuren, betekenissen en symboliek; Hier zijn de meest populaire kleuren verf gebruikt voor huis schilderen, met hun symboliek, de kamer kleur betekenissen en de stemming van de kleuren te produceren.
Wit; Symboliek: Reinheid, zuiverheid en neutraliteit.; White is een zeer populaire kleur als het gaat om muren te schilderen. Echter, dan moet u de witbalans met een aantal andere kleuren zoals rood, blauw of geel. Witte gaat vooral goed in de badkamer en slaapkamers, want het is een koele kleur. Het is echter zeer moeilijk te handhaven, zoals vlekken of stof kan gemakkelijk worden gezien op een witte muren. Lees meer over het interieur verf kleuren en ideeën.
Grijs; Symboliek: Elegance, formaliteit en evenwicht.; Dit is eigenlijk geen kleur, maar een schaduw van zwart. Het is echter zeer populaire keuze voor het interieur schilderen. Gray geeft een formele en neutrale stemming. U kunt een aantal kleurrijke meubels tot deze verf kleurbalans. Leer meer over, kleur psychologie.
Blauw; Symboliek: harmonie, vrede en koelte.; Dit is de beste onder de koele kamer kleuren, blauw is een koele en serene kleur. Het een populaire keuze voor slaapkamer muur schilderen ideeën en kan gemakkelijk worden gecombineerd met tinten van andere kleuren zoals wit, grijs of bruin.
Geel; Symboliek: Zonlicht, vreugde, optimisme en de zomer.; Geel is een zeer aangenaam kleur en kan worden gebruikt om elke kamer schilderen. Het is echter zeer belangrijk dat u kiest de juiste kleur. Het gaat bijzonder goed in de keuken en kamers die het meest bezocht.
Rood; Symboliek: passie, warmte en viering.; Deze kleur voor het schilderen van kamers moeten worden behandeld met zorg, want het kan zien verbluffend. Rode produceert een gedurfde look, maar u kunt combineren met witte of licht gekleurde meubelen en het evenwicht van de kamer. Pink is een populaire kleur rood, en is zeer vaak gebruikt in kamer schilderen ideeën voor meisjes. Het accentueren van de kamer, verf de muur rode afwerking. Leer meer over, muurverf ideeën.
Groen; Symboliek: de natuur, evenwicht, gezondheid en harmonie.; Deze kleur kan worden gebruikt om de keuken of woonkamer te schilderen. Het kan ook gebruikt worden om andere ruimtes schilderen, maar vasthouden aan een lichtere kleur groen. Deze kleur geeft een gevoel natuur, rust licht en groentint, geeft een kalmerende werking als kamer. Meer weten van de keuken schilderen ideeën.
Bruin; Symboliek: Natuur, ruwheid en vrijmoedigheid.; Dit is een populaire huis te schilderen kleur, voor mannen op de kamer. Brown geeft een gedurfde en mannelijke look. Echter altijd in evenwicht zijn donkerbruin schilderen met licht meubilair en vice versa.
Purper; Symboliek: Royalty's, mysterie en creativiteit.; Deze kleur is heel populair voor het schilderen van meisjes kamer. Maar onlangs is gebruikt om de moderne keuken wanden, vergezeld met zwarte verf apparaten. Het is niet raadzaam om deze kleur te gebruiken voor slaapkamer of woonkamer, maar als je nog wilt gebruiken in de slaapkamer of woonkamer, gebruik dan een zeer lichte schaduw.
Selectie Grafiek voor Room Colors; Ben je nog steeds verward over wat kleur aan een kamer schilderen? Hieronder is een grafiek die u zullen helpen de kleuren selecteren voor uw kamers, met een aantal goede kamer kleuren tinten en de verschillende kleurencombinaties.
ColorBest Geschikt RoomsShadesColor Combinaties; WhiteBedrooms, badkamers en CeilingsGray, Off whiteWhite-blauw, wit-rood, Wit-Gele; BlackLiving roomsLight en Dark GrayLight Gray voor muren, en donkere tinten voor muurbekledingen; BlueLiving Kamers en BedroomsGrayish blues, Aqua en TurquoisesBlue- wit, blauw-grijs en blauw-geel; YellowKitchen en Wonen RoomsSunshine geel, Banana-split geel en licht yellowYellow-rood, geel-wit, geel-blauw en geel-grijs; RedLiving kamer en Meisjes BedroomPink, donker rood, en BurgundyRed- zwart, rood-wit en rood-geel; GreenLiving Kamers en KitchensSoft groen of Dark Sap greenGreen-wit en groen-geel; BrownLiving kamers, Heren BedroomsChocolate bruin en BeigeBrown-zwart, bruin-blauw, bruin-geel; PurpleKitchen en Meisjes BedroomLight Purple and LavenderPurple-geel en Paars-wit;
U kunt altijd gebruik maakt van virtuele binnenschilderwerk software, om te controleren of de kleur er goed uitziet of niet. Ook is het belangrijk dat u Schraap alle oude verf voor het huis schilderen voorbereiding. Dit was alles over de verschillende kamers kleuren en wat ze betekenen. Zo verstandig te kiezen en genieten van de stemmingen deze kleuren brengen uw interieur!

No comments:

Post a Comment