Tuesday 20 September 2011

Hoe Custom Car Speaker Boxes Build

Voordat wetende hoe u aangepaste luidspreker dozen bouwen voor uw auto, hier is een korte idee over auto luidspreker dozen en hun types. De aard van de bas die u ontvangt van uw auto audio systeem hangt niet alleen af ​​op de luidspreker. Voor een optimale speaker prestaties die u nodig heeft sterke en stevig gebouwde boxen. Luidsprekers zonder luidspreker boxen of kasten zijn niet in staat om volle bas te leveren, als het geluid uit de achterkant van de luidspreker annuleert enkele van de lage frequenties die uit de voorkant van de luidspreker.
Gesloten behuizingen of aangepaste wagen luidspreker boxen zijn kleiner dan alle andere soorten van subboxes, maar worden het meest gebruikt en eenvoudig te construeren. Zij niet toestaan ​​dat de lucht om te ontsnappen uit de doos, waardoor het moeilijk is voor de luidspreker te verplaatsen in en uit. Dit, als gevolg, verhoogt de voorbijgaande respons, dwz strakker bas en beter geluid nauwkeurigheid. Deze boxen hebben een goede power handling capaciteit en hun goed afgesloten ontwerp voorkomt dat de spreker motor structuur afkoelen, net als andere vakken. Andere dan verzegelde dozen, zijn er geporteerd dozen dat gebruik een vent naar diepere en krachtig bass versterken. Bandpass dozen zijn ander type auto luidspreker dozen die zijn ontworpen voor maximale slam. Ze zijn zeer geschikt voor rap, reggae en hard rock muziek als het geluid dat eruit komt is agressief en luid, in een smalle frequentiebereik.
Stap om Custom Speaker Boxes Build
Na zijn enkele fundamentele stappen die u zal helpen om de luidspreker boxen te bouwen voor uw auto:
Dingen nodig: ¾ inch hoge dichtheid vezelplaat, boormachine, autoradio subwoofers, legpuzzel, subwoofer box, Swiss Army Auto's, router, bestand, ¾ inch beetje, omlaag spiraal beetje, schuurpapier, scheermes, meetlint, schroeven, potloden, siliconen, solderen, soldeer pistool, spuit lijm, rekenmachine, kladpapier, tapijt.
Instructies:; Raadpleeg uw subwoofer of luidspreker leverancier om te achterhalen de juiste afmetingen van de behuizing. In gedachten houden om ¾ inch account voor de dikte van de spaanplaat. ; Met behulp van een potlood en meetlint, tekenen de patronen van de luidspreker vak aan de spaanplaat, die moet zes zijden van de doos, en een centrum verdeler voor in het vak om de twee luidsprekers te scheiden. Knip de getraceerd patroon met de hulp van de puzzel. ; Door het toepassen van de grille dekking voor de subwoofer, trekken de buitenste en binnenste gebieden op de locatie van het bord waar je de luidsprekers wilt positie. ; Met behulp van de router met ¾ inch bit, weg uit het gebied tussen de binnenste en buitenste cirkel op een zaagdiepte van 3 / 8 inch diepte. Met deze het frame van de luidspreker zal rusten op de bovenkant van de doos. ; Boor een groot gat en met de hulp van de legpuzzel de gaten geknipt voor de luidsprekers. Strijk de randen en gerouteerd gebied met een vijl of schuurpapier. Snijd een 2-inch gat in elke zijde van de panelen voor de aansluitingen van de luidsprekerkabels. ; Stel de doos met schroeven en de gewrichten Dus Seal met silicone dat er geen lucht lekt, maar het frontpaneel kant als dat houdt de luidsprekers te verlaten. ; Lijm op de buitenste regio van de doos en de achterkant van het tapijt en daarna stevig omsluiten het tapijt op de doos. Met de hulp van het scheermes, verticale, horizontale en schuine lijnen gesneden in een sterren design in het tapijt dat de connector gaten covers voor de luidsprekers. ; Zet de connectoren door de gaten, op een zodanige wijze dat de twee polen terminals in de doos. Bevestig de connectoren met schroeven en sluit de omgeving met silicone. ; Soldeer de connector en de luidsprekerkabel, de positieve draad wil zeggen de positieve kabel van de luidspreker en de negatieve draad op de negatieve draad van de luidspreker. ; Stel het voorpaneel op de doos met schroeven en afdichting met silicone. Plaats elke luidspreker in de sterren design uitgesneden op het tapijt. Ten slotte, installeert u de behuizing in uw auto. , Ik ben er zeker nu moet je met een eerlijk beeld van hoe de luidsprekers boxen te bouwen voor uw auto. Aangepaste luidspreker boxen kan maken of breken de perfecte set up van uw auto luidsprekersysteem, daarom wordt de procedure voor de bouw van luidsprekerboxen voor uw auto zorgvuldig en perfect worden uitgevoerd.

No comments:

Post a Comment