Saturday 3 September 2011

Bruiloftsgast Boek Alternatieven

Een bruiloft gasten boek is een boek waarop wedding genodigden noteer hun persoonlijke beste wensen, ervaringen, gevoelens, meningen, enz. naar het paar. Het is echt een soort van een bruiloft souvenir. Wanneer het aankomt op bruiloftsgast boek alternatieven kunt u opteren voor onder de traditionele degenen of de 21ste eeuw degenen die meestal tegenwoordig voorkeur. Unieke en een-of-a-kind bruiloftsgast boek alternatives mate bijdragen tot het toevoegen van een vleugje van de variantie op de bruiloft setup. Na zijn enkele van de meest populaire bruiloftsgast boek alternatieven.
Bruiloftsgast Boek Alternatieve Ideeën
Ondertekend Keramische Platen; Een keramische pensions boekmerk is gemakkelijk verkrijgbaar in de markt met een breed scala van stijlen en ontwerpen. Genodigden kunnen teken op deze unieke soort van een bruiloftsgast boek met een porseleinen marker, en de bruiloft paar kan het plateau in een home oven ongeveer 30 minuten bake rond 300 graden. Daarbij zou het plateau vaatwasser, en het paar kan ook genieten van het eten in het huwelijk aandenken. Het plateau kan ook worden geplaatst op de schouwmantel of plank met een bordstatief.
Guest Book Cards; Gastenboek kaarten kan worden gemaakt uit algemene-purpose indexkaarten, waar elke genodigde pennen down een boodschap voor het paar en ondertekent. Op de gastenlijst boek kaarten, de genodigden hebben de keuze vaststellend worden een aantal huwelijk advies, woorden van wijsheid en beste wensen voor de pasgetrouwden te houden. Na de bruiloft kan een souvenir box worden gekocht om alle kaarten slaan. De box kan een effen wit foto opbergdoos verfraaid met extra tule of linten die werden linksaf na de bruiloft decoraties zijn.
Bruiloft Vazen Guest Boeken; ander goed idee voor het maken uw bruiloft gedenkwaardige is door het plaatsen vazen ​​als gast boeken. You kunt kiezen voor een aantal vazen ​​en leg ze voor de genodigden om hun gevoelens en wensen op te schrijven. Als u gebruikmaakt een vaas die donkere in kleur, selecteer een lichte verf pen, maar als de vaas is licht van kleur, gebruik een donkere verf pen.
Ondertekend Fotolijsten; Een ondertekende photo frame is een van de beste bruiloftsgast boek alternatieven, aangezien het echtpaar kunt het gebruiken om hun favoriete huwelijk snap exhibit. Elke grote fotolijst met een brede, witte mat kan worden gebruikt voor dit doel. Voor genodigden te schrijven over dit speciale gast boek, een tafel zou moeten worden geplaatst om het fotolijstje en de elegante pen vast te houden. De genodigden kan gericht te schrijven op het frame en geïnformeerd dat de pasgetrouwden zou het behulp als een huwelijk souvenir.
Digitale Guest Boeken; Als je een digitale gastenboek voor de bruiloft te maken, zou u een laptop computer en een gastenboek vrijwilliger. Veel van de genodigden in staat zou zijn om te typen in hun eigen berichten en goed wensen, maar voor degenen die niet kunnen typen, de vrijwilliger kunt typen voor hun rekening. Het eindresultaat van deze digitale gast boek zou een soft-kopie van de berichten en beste wensen, die kan worden opgeslagen op een harde schijf of enige andere draagbaar opslagapparaat zijn. Later, als u wenst, kunt u nemen berichten met eventuele bruiloft snaps op een wijze u wenst. Dit is waarschijnlijk de beste, geavanceerde manier om bruiloft berichten levend houden voor altijd.
Dit zijn slechts een paar bruiloftsgast boek alternatieven die kan worden gebruikt om uw bruiloft een gedenkwaardige en uniek evenement maken. Echter, als u wilt uw creativiteit te gebruiken en maak je eigen gasten boeken, u bent altijd welkom!

No comments:

Post a Comment