Saturday 3 September 2011

Plus Size Women's formalen

Niet langer is de grootte een van de barrière voor being trendy. Hoewel weinig jaren geleden, vrouwen plus size formele slijtage was maar een paar eenvoudige en niet zo trendy kleding, de scène is nu helemaal anders. Plus size kleding is niet minder in termen van stijl, laatste mode trends, embellishments, variëteit, enz.
Veel van de volle vrouwen zijn nerveus over dressing en een deel van een groot publiek en zijn voortdurend zorgen maken over hun lichaamsvorm en gehele uitstraling. Kunt u nu vele designer kleding lijnen catering voor vrouwen met vollere figuren, dus geen sprake zijn van het vermijden van een gebeurtenis, alleen omdat je niet hebt een uitstekende formele slijtage aan te trekken. Er is een goede afwisseling in vrouwen plus size formalen waardoor je er perfect voor elk evenement. Hier zijn enkele tips over het kiezen van de juiste plus size kleding patronen om uw blik op een formele gebeurtenis fancify.
Kies de juiste vrouw Plus Size Formele Slijtage
Het is belangrijk dat in gedachten te houden terwijl u kiezen voor de jurk is te kiezen voor degene die je je prettig voelt dragen. Niet kopen een net aan de laatste trends te volgen. Vergeet niet, het comfort speelt een grote rol in uw gehele uitstraling. U moet pick-up een goed passende jurk, zal dit verbeteren van de bochten en de beste activa en verberg de degene die je niet trots op zijn. Een slecht passende jurk zal je je ongemakkelijk en ziet er raar.
Vervolgens is de meer formele het evenement is, hoe langer je jurk moet zijn. Alsof het gaat om een ​​zwarte stropdas evenement, kunt u terecht voor een vloer lengte rok. Plus size formele jurken in donkere en effen kleuren ziet er erg degelijk voor een dergelijke gelegenheid. U kunt ook slijtage deze plus size toga's of lange rokken als u niet wilt dat uw kalveren laten zien.
Een andere grote stijl voor de plus size is Dress T. Het is algemeen knie lengte en de fakkels start net boven de maag en vormen een prachtige A-lijn langs de lengte. Your fuller buik of dijen groter worden niet gemarkeerd in dit soort jurk. Kunt u terecht voor gewoon, florale prints of stippen in dit type. Geen behoefte aan te houden in je maag, zal deze stijl ziet er geweldig uit en het is echt comfortabel.
Een rijk taille jurk is een van de beste vrouwen plus size formalen. Het geeft een zeer stijlvolle en toch fatsoenlijk uitzien en verbergt uw buik en dikke bovenbenen. Een vlakte rijk taille toga met alleen een satijnen lint ziet er geweldig uit op je. V-hals jurken ook meestal goed uitzien voor de vollere figuren.
Voor de semi-formele gelegenheid, je slijtage rokken van lengtes tussen twee centimeter onder de knieën tot twee centimeter boven de enkels. Bezuinigingen, stoffen en details worden gebruikt in formele toga ze het beste voor het evenement. Je kunt krijgen formele jassen die overeenkomen met uw rokken. Deze jassen kan gedragen worden op korte mouw lijfje. Als je wilt om je dikke armen verbergen, kunt u koopt een aantrekkelijk sjaal.
In plus size formele kleding, ga dan voor kleuren zoals wijnrood, donkere chocolade, paars, turkoois, zwart, enz. Kies niet doffe kleuren, strikt kiezen voor heldere. Als u in verwarring over de keuze van de kleur dan niet vergeten dat zwart is naar de best uitzien. Vermijd kleine prenten volledig. Blijf uit de buurt van omvangrijke weefsels en kiezen voor kunststof, crêpe, satijn of andere soortgelijke synthetische stoffen die zal verbeteren uw bochten.
Vergeet niet de vorm-wear. Onthoud dat het maken van uw formele outfit ziet er echt bijzonder. Je jurk zal hangen beter via een push-up bh of een ondersteunende beha. Vergeet niet, deze gegevens zijn belangrijk voor de uiteindelijke verschijning. Ook tijd om schoenen op de formele jurk kiezen. Dragen van de juiste paar schoenen zal geven dat finishing touch van uw mooie outfit. Accessoires zal de blik van je outfit. U kunt proberen het dragen van diverse accessoires om uw plus size formele jurken passen. Vermijd het contrast gekleurde accessoires. Ga voor matching of metalen afwerkingslagen. Een perfecte stukje accessoire kan zeker uw eenvoudige jurk er helemaal prachtig.
Met een verscheidenheid beschikbaar in vrouwen plus size staatsieportretten, kunt u eenvoudig kiezen de ene naar beste bij je passen en te verbeteren uw uiterlijk. Zo stijlvol, comfortabel en vol vertrouwen, terwijl je wandelt en ziet er geweldig uit op elk evenement.

No comments:

Post a Comment