Thursday 8 September 2011

Ingrediënten lippenbalsem

Lippen zijn de zachtste deel van uw gezicht en de meest blootgesteld. Constante blootstelling aan de zon, lucht, stof, vervuiling, bacteriën en een verscheidenheid van voedsel, maakt de lippen droog. Zij hebben behoefte aan wat extra zorg en bescherming om hun zachtheid behouden. Using lippenbalsems continuously, werkt als een schild tegen alle schadelijke stoffen. De lip balsem ingrediënten houden uw lippen gehydrateerd en beschermd. These lippenbalsem ingrediënten zijn onschadelijk voor uw offerte huid waardoor lippenbalsem een ​​absoluut veilig product te gebruiken.
Wat zijn de Ingrediënten lippenbalsem; lippenbalsem ingrediënten bestaan ​​in hoofdzaak uit paraffine olie afkomstig van vaseline. Lippenbalsems ook bestaan ​​van vetten, wassen en plantaardige oliën. De was in de lip balsem werkt als een cover, terwijl de plantaardige olie verzacht de lippen. De reden waarom lippenbalsems blijft moeilijk in de zomers is omdat zij meer dan wax basis zalf. De smaak lippenbalsems zijn gemaakt van daling van de etherische oliën en de kleuren zijn toegevoegd door middel van sappen.
Lip Balm Recept; lippenbalsems zijn zeer eenvoudig te maken thuis als de lip balsem ingrediënten zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Het belangrijkste ingrediënt nodig is om een ​​lippenbalsem te maken is bijenwas, die is gevonden dubbeltje een dozijn aan een natuurlijke voedingswinkels. Als u van de gearomatiseerd lippenbalsem, ook kopen de vereiste essentiële oliën.
Pepermunt Lip Balm; Peppermint voelt fris op de lippen en geeft je lippen een glans. De lip balsem ingrediënten zijn:
1 ½ oz bijenwas parels; 1 ½ oz mangoboter; 1 oz cacaoboter, 1 / 2 oz. amandelolie; 1 / 2 oz. jojobaolie; 1 oz. zonnebloemolie, 1 theelepel kokosolie (alle soorten); 1-2 theelepels pepermunt etherische olie; richtingen; Giet de bijenwas in een pan en smelt op de laagste stand. En vul daarna de cacaoboter en mango boter. ; Giet langzaam in de amandel olie en laat het mengsel te verwarmen. ; Vervolgens giet de zonnebloemolie, jojoba-olie en kokosolie. ; Verwijder het mengsel uit de kachel en giet het in lippenbalsem blikken of lippenbalsem buizen. ; Als u het een smaak, voeg druppels pepermunt etherische olie.; Olijfolie Lip Balm; olijfolie maakt de huid zacht en voorkomt dat het uitdroogt. De olijfolie lippenbalsem geeft een beschermende laag aan op uw huid met een glanzende vacht als een lipgloss. De lip balsem ingrediënten zijn:; 1 ½ oz bijenwas; 1 ½ oz olijfolie; 1-2 theelepels totaal van gember van essentieel belang en grapefruit essentiële olie; 1 oz cacaoboter; 5-10 druppels rozemarijn olie-extract (ROE); 2 oz olijfolie boter ; 5-10 druppels Vitamine E (tocoferol); richtingen; Giet de bijenwas in een pan en smelt het over de laagste stand. ; Voeg vervolgens de cacao-boter en olijfolie boter. ; Giet langzaam in de olijfolie en laat het mengsel te verwarmen. ; Vervolgens giet de rozemarijn extract en vitamine E.; Haal het mengsel van de kachel en het in lippenbalsem blikken of lippenbalsem buizen gieten. ; Als u het een smaak, voeg druppels etherische oliën.; Lees meer over lipgloss bestanddelen.
Citroen Lip Balm; De pittige citroen smaak op je lippen is moeilijk de verleiding te weerstaan. De citroen lippenbalsem ingrediënten zijn:; 1tbsp vaseline, 1 / 2 theel. bijenwas; 3 druppels citroen-smaak olie; routebeschrijvingen; Smelt de bijenwas op een laag vuur. ; Jelly Voeg de aardolie in de in en roer het mengsel tot het een geheel wordt. ; Haal uit de oven en schenk het mengsel in lippenbalsem blikken of lippenbalsem buizen. ; Voeg druppels citroensmaak olie of essentiële olie erin en laat het afkoelen.; Lippenbalsem ingrediënten zijn gemakkelijk te vinden en dus lippenbalsem kan worden gemaakt thuis gemakkelijk. Lippenbalsem kan worden opgeslagen, voor meer dan een jaar. U kunt nu lippenbalsem van alle smaken, elk moment!

No comments:

Post a Comment