Wednesday 28 September 2011

Kip Coop Kits

Opbouw van de juiste kippenhok vereist de juiste vaardigheden, genoeg tijd en geduld. U moet hebt een goede kennis betreffende de eisen van de vogels, om een ​​perfecte kippenhok maken. Afgezien van dat, heb je een gedetailleerd onderzoek uit te voeren om de juiste materialen en de juiste manier van de bouw. Meeste mensen hebben niet genoeg tijd of de juiste informatie voor het maken een kippenhok. Uw probleem kan worden opgelost door ready made kippenkippenren kits, die beschikbaar in de markt. Zelfs het internet wordt overspoeld met verschillende soorten kippenhok kits samen met kip woningbouw plannen. Kunt u ofwel aanschaffen uit de markt of plaats een bestelling online. U wellicht een weinig zoektocht naar de perfecte een die uw eisen voldoet.
Wat zijn Chicken Coop Kits?
Kippenkippenren kits zijn niets meer dan een pakket voorgeboord panelen en accessoires, betekende voor het bouwen een kippenhok. Allen u moet doen is te monteren de delen. Er is geen behoefte meten, splijten of boren. Zijn er diverse soorten kippenren kits beschikbaar. De meest voorkomende onder hen zijn de beweegbare coop kits, middelgrote coops en premium kippenkippenren kits. De beweegbare degenen zijn kleiner in grootte en zijn bedoeld voor baby kuikens langs met twee of drie volwassen kippen. Het voordeel met deze kits is dat zij kunnen worden verschoven van ene plaats naar andere. Het ontziet u van peinzend over de perfecte plek voor houden de kippenren. Movable kip coop kits worden beschouwd als de beste voor beginners.
Middelgrote coops kan ongeveer zes-acht volwassen vogels. Als uw eis is om rendement een aanzienlijke hoeveelheid eieren, dan moet je opt voor dit type kippenkippenren, die groter is dan de beweegbare een. Dit kippenkippenren biedt adequate stromend ruimte en juiste nesting gebied voor de vogels, die noodzakelijk is voor optimale output. Je moet zorgvuldige terwijl selecteren de plaats voor positionering de kip coops. Degenen die willen kippen te houden op commerciële basis, dat wil zeggen voor de verkoop van eieren, premie kippenhok kits bedoeld voor meer dan 10 tot 15 vogels zijn de beste optie. Dit kan worden perfect voor degenen die bezitten een achtertuin of een boerderij.
Tips om de Right Chicken Coop Kit Kies
Als een breed scala van kippenkippenren kits zijn beschikbaar in een verscheidenheid van stijlen en diverse duivin huis ontwerpen, en u kunnen sommige moeilijkheid selecteren van de juiste een voor u gezicht. Er zijn vele factoren, die moeten worden beschouwd, terwijl het selecteren van een kippenhok kit. De volgende tips kunnen u helpen in deze taak. ; De eerste en belangrijkste is uw eis. De kip coops moeten van de juiste grootte, zodat het aantal vogels je van plan bent om tegemoet te komen. Als je wilt een aantal speciale kippenrassen groeien met speciale eisen, dan moet je dergelijke factoren rekening houden. Elke kip moet ten minste 4 vierkante meter aan ruimte in de stal. You kan niet stuff de vogels in de coop, als het kan worden schadelijk voor het gezonde groei van de vogels. Het is altijd beter te gaan voor een grotere kippenkippenren, als u plannen van toekomstige expansie. ; Andere belangrijke factor is de juiste plaats voor houden de kippenren. Uw tuin de beste oplossing zijn, mits zij ontvangt voldoende zonlicht. Het kippenhok moet krijgen genoeg zonlicht, want het is goed voor de gezondheid van de vogels en voor een hoge productie van kwaliteit eieren. Het zal beter zijn als de coop is gelegen op een hoge oppervlakte. De plaats moeten niet makkelijk toegankelijk predatoren, zoals haviken, coyotes, katten, vossen, enz. In sommige plaatsen, u de toestemming van de autoriteiten voor enig constructie, die up neemt meer dan 50% van de tuin zoeken. Zorg dat u de vereiste vooraf toestemming verkrijgen. ; De derde factor behandelt de kippenhok functies. Het moet makkelijk schoon te maken, als defect ontwerpen en arrangement kan het moeilijk maken voor u de coop schoon te maken. Het oorsprongslandbeginsel moeten hebben een schuin vloer, waardoor het voor u gemakkelijker te reinigen, omdat het water zal uitstromen op eigen. Ventilatie is zeer belangrijk voor de vogels en deuren en ramen met schuifdeuren zijn nuttig. Als de deuren zijn gemaakt van gaas, zorg ervoor dat het niet kan worden beschadigd door dieren. Het is altijd beter om te gaan voor een veilige en sterke deuren. Ander belangrijk punt is verlichting. Je moet kiezen voor een kippenhok kit die elektrische verlichting biedt. Naast al licht, kan het ook een bron van warmte voor de vogels tijdens de winter. ; Je moet de verschillende soorten kippenkippenren kits beschikbaar in de markt vergelijken, zoals per uw eisen. Vergelijk de prijs en de kenmerken en beleggen op de beste, waarvan u denkt dat geschikt is voor uw kippen.

No comments:

Post a Comment