Tuesday 27 September 2011

How tot Rust Vlekken

Roest is gevormd als gevolg van een chemische reactie. Om deze reden, roest vlekken zijn behoorlijk eigenwijs en u hebt een aantal speciale technieken om ze te verwijderen. Als we roestvlekken zien op het doek, tapijt stoffering, beton, enz., het maakt ons boos omdat we denken dat de vlek niet helemaal worden verwijderd. Echter, het feit is dat het niet een onmogelijke taak, maar het vereist een specifieke inspanning om roestvlekken te verwijderen. Je moet weten hoe je de roestvlekken te verwijderen, omdat eventuele onjuiste reinigingsmethode kan leiden tot verdere verkleuring van de vlek.
How tot Rust Vlekken verwijderen uit kleding?
Wanneer uw kleding roestvlekken krijgt omdat het raakte het oppervlak van wat roestig materiaal, dan kun je afwassen met een wasmiddel in de wasmachine direct. Dit zal mogelijk zijn als de vlek is niet opgenomen in de stof. Na het wassen, als u vindt dat de vlek niet naar buiten komen, doe een droger niet te gebruiken op als de hitte van de droger neiging om de vlek erger. In dit geval kan rabarberstelen worden gebruikt voor het doel van de vlek te verwijderen. Neem een ​​paar stengels van de rabarber en kook ze in water voor 20 tot 30 minuten. Stam uit de stengels uit het water en zet dan je kleren in het water, en laat het in het water genieten tot de meeste van de vlekken verdwijnen. Na verwijdering van de roest vlek, laat het drogen in de zon voor een paar minuten voordat je afwassen in de gebruikelijke reinigingsmethode.
Hoe kan ik roestvlekken Verwijderen uit beton?
Als een oppervlak van het beton in uw huis gekleurd is door roest, dan moet je zoutzuur om zich te ontdoen van de vlek te gebruiken. Neem een ​​plastic bakje en giet er twee kopjes water en een vierde kopje zoutzuur erin. Giet nooit de zure eerst als dat kan gevaarlijk zijn. Giet een kleine hoeveelheid de bereide zure oplossing op het getroffen gebied en u ziet kleine bubbels hebben gevormd op het oppervlak. Wacht vijf minuten of zo en laat het zuur inwerken op het beton. Then scrub de vlek met behulp van een borstel. Als u vindt residu van vlek resterende achter, kunt u opnieuw de zure oplossing helemaal opnieuw. Zodra de roestvlek is verdwenen, afwassen met schoon water. Zorg ervoor dat er niet moet worden enig spoor van de zuur op het betonoppervlak. Zoutzuur schadelijk is als het gaat in contact met onze huid, dus je moet Draag voldoende beschermende uitrusting wanneer u deze taak.
Hoe Rust Vlekken Verwijderen uit Carpet?
Voor het doel van tapijt vlekverwijdering, kunt u gebruik crème van tandsteen. Je een dikke plakken door mengen room van tandsteen met water bereiden. Van toepassing de pasta in de vorm van een dikke laag op de roest vlek en laat het op het oppervlak voor een half uur. Vervolgens uitdelgen de pasta met een vochtige papieren handdoek of een stuk doek. Niet wrijven het oppervlak als wrijven kan de weefsel van het tapijt schaden. Azijn kan fungeren als een natuurlijk reinigingssysteem product voor uw tapijt. Gewoon wat azijn op de vlek en laat het op het staan ​​voor enkele uren. Vervolgens blot het oppervlak met een vochtige doek om de azijn verwijderen. Laat het gebied opdrogen en vervolgens gebruik maken van reguliere tapijtreiniging methoden om ze te reinigen van het tapijt.
How tot Rust Vlekken uit stof te verwijderen?
De eenvoudigste alsmede eenvoudigste manier van het verwijderen van roestvlekken van stof is door wrijven de roest vlekken met citroen. Voor dit, zal u nodig een halve-cut citroen of sommige gebotteld citroensap. Leg de stof op een aantal wit papier handdoeken zodat ze kunnen doorweken up de roest uit de weefsel. Toepassing citroensap op het weefsel totdat het krijgt verzadigd door citroensap. Vervolgens plaats deze onder de zon in zodanig dat de papieren handdoekjes blijven onder het weefsel. Eenmaal het weefsel droog is afwassen op de gebruikelijke wijze.
De taken van hoe roestvlekken verwijderen zal veel gemakkelijker voor u als u niet toestaan ​​de vlek om op de stof verblijf voor een lange tijd. Probeer om ze te verwijderen zodra u hen te ontdekken.

No comments:

Post a Comment