Thursday 22 September 2011

Het verwijderen van vlekken Van Leer

Leder is het fijnste materiaal met een rijke uitstraling en is daarom gebruikt voor het bereiden many outfits, schoenen, tassen, portemonnees, stoffering en nog veel meer. Deze lederen kledingstukken en accessoires speciale zorg nodig voor het voorkomen van het krijgen van hen gekleurd. Het verwijderen van vlekken uit leer grotendeels afhankelijk van de leersoort. Er zijn in principe twee soorten leder, zuivere aniline en semi aniline. De eerste heeft geen coating en het is moeilijk om vlekken te verwijderen uit dit type van leer, omdat de vlek wordt geabsorbeerd in het leer. Echter de semi anilineleer heeft een beschermende coating en vlek kan gemakkelijk worden verwijderd. Dus is het noodzakelijk dat u het type van leer te identificeren voordat u de vlek. Zelfs het type vlek op het leder beslist de moeilijkheidsgraad van de vlek verwijdering. Leder kan krijgen gekleurd als gevolg van water-en inkt, bloed, olie, etc. Laten we eens kijken hoe om vlekken te verwijderen van leer.
OPMERKING: Het is aanbevolen dat u een plek test om te controleren dat de methode u om vlekken te verwijderen met behulp van leer niet de materiële schade te doen.
Inktvlekken verwijderen uit leder; inktvlekken op leer behoefte aan een tijdige behandeling, want de inkt fungeert als een kleurstof voor leder en niet kan worden verwijderd als de inkt is volledig geabsorbeerd. Verse inktvlek is eenvoudig te verwijderen dan een oude inktvlek. Dus wanneer krijg je een inktvlek op het leer oppervlak u nodig naar snelle actie te ontdoen van te nemen. Meestal alcohol en haarlak zijn beschouwd als effectieve maatregelen om de inkt te verwijderen vlekken uit leder. Breng de haarlak op het aangedane gebied en wrijf het weg met de hulp van een doek, anders een watje met alcohol vochtig en wrijf het over het getroffen gebied. Zelfs als de vlek niet weg te gaan met al deze stappen dan contact op met een lederen deskundige. Inkt vlekken zijn zeer moeilijk te verwijderen, zodat u kan nodig zijn om het leer weer kleurstof, als de inkt vlek blijft permanent.
Vlekken verwijderen van water uit leder; Water vlekken kan leiden verfrommeld lederen oppervlak en bederven de uitstraling van leer. Maar veel van de tijden water verdampt en niet veroorzaken veel problemen. Moet je niet elke warmtebron te gebruiken om het water te verdampen, kan dit schadelijk zijn voor het leer. Laat het water te verdampen. U kunt voorzichtig blot, het water dat zich op het oppervlak. En wanneer de water geheel heeft verdampt, verwijder de krampen gevormd met de hulp van een lederen conditioner. Gebruik van leer conditioner zal het uiterlijk van het leer reparatie en geven het terug zijn gladde textuur.
Het verwijderen van vetvlekken uit leder; Vetvlekken kan worden gevormd op leer oppervlak als gevolg van olievervuiling of boter inhoud voedsel. Deze vlekken zijn eenvoudig te verwijderen en niet een kwestie van zorgen. Het eerste wat u hoeft te doen is blot het vet met behulp van een spons of een handdoek. Wanneer u klaar bent met blotting het vet wat talkpoeder van toepassing op het getroffen gebied en laat het op het leren oppervlak. Dit poeder zal genieten van de resterende vet links op de leer. Veeg het poeder voorzichtig uit het oppervlak na vijf uur.
Meeldauw verwijderen Vlekken van leer; Als het water dat zich op het leren oppervlak voor een lange tijd, kan dit leiden tot de vorming van schimmel vlekken. Verwijderen meeldauw vlekken is gemakkelijk en alle u hoeft te doen is bereiden een oplossing voor. Deze oplossing is opgebouwd van alcohol en water in een verhouding van 1:1. Neem dan een katoenen bal of een doek en dompel het in deze oplossing. Dit toepassen op de vlek en wrijf voorzichtig. Geen haast drogen van de natte oppervlak en laat het water verdampen op zijn eigen. U zult merken dat de schimmel vlek is verdwenen na de vlek is opgedroogd.
Leder is een absorptief duur materiaal en vandaar moet men juiste zorg nemen voor onderhouden. Verschillende soorten van de vlek op lederen behoefte aan verschillende behandeling. Alleen inktvlek verwijdering uit leer kan lastig, indien niet snel behandeld. Alle andere vlekken kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Gebruik boven gegeven eenvoudige tips en te verwijderen vlekken uit leder. U dient contact op met een lederen professionele als u vindt dat het verwijderen van vlekken uit leder een ontmoedigende taak. Lees het artikel Leather Cleaning Tips voor meer richtlijnen op leren vlekken.

No comments:

Post a Comment