Thursday 29 September 2011

Slaapkamer muurschildering Ideeën

Voor de meesten van ons, onze slaapkamer is de meest favoriete plek in de wereld. Het is de plek waar je jezelf kunt ontspannen na een lange dag van hard werken. Daarom, als je je verveelt met de kleur van de muren van uw slaapkamer, is het tijd om de slaapkamer muren tekenen met een aantal creatieve slaapkamer muur schilderen ideeën die kunnen opfleuren uw geesten.
Selecteren van de juiste kleur
De kleur van de slaapkamer muur hangt af van de aard van de sfeer die u zoekt voor in de slaapkamer. Het moet ook goed worden gecoördineerd met de slaapkamer meubilair, algemene slaapkamer decoratie en andere accessoires. Verschillende kleuren verschillende stemmingen voor de slaapkamer. Verschillende tinten blauw en groen zijn de meest geliefde kleuren voor de slaapkamer. Dit is omdat ze een rustgevend effect op onze geest. Een andere kleur dat een soortgelijke geruststellende effect op uw geest heeft is taupe. U kunt gebruik maken van een combinatie van taupe met zwart of donker, en maak strepen op een van de muren om een ​​beter effect te krijgen.
Oranje kleur heeft zijn eigen levendigheid en het betekent een gelukkige stemming. Het zal een goede keuze zijn met name voor de kinderen 'slaapkamer. In dit geval, houd de kleur van uw accessoires ofwel donker groen of blauw. De kleuren te vermijden op de slaapkamer muren zijn rood, limoen en zwart. Zwart maakt de ruimte wat minder ruim en geeft een deprimerend stemming. Overwegende dat de rode kleur geeft te veel van opwinding en rusteloosheid die niet geschikt is voor de slaapkamer. Geel is ook een goede keuze vanwege de warmte en helderheid.
Different Slaapkamer Paint Ideeën
Als u een slaapkamer muur schilderen is het niet noodzakelijk dat u een enkele kleur te gebruiken. U kunt uw creatieve ideeën en maken gebruik van verschillende kleuren op verschillende muren. U kunt verschillende tinten van dezelfde kleur en gebruik ze op verschillende muren. Sommige populaire kleurencombinaties voor de slaapkamers zijn bruin en blauw, roze en aqua blauw, lavendel en lila, wit en blauw, etc. Als u gebruik bruin en blauw samen op de slaapkamer muur, het geeft een spa gelijke strekking met uw slaapkamer. De muur achter het bed krijgt maximale aandacht. Dus probeer een andere kleur te gebruiken op deze bijzondere muur. Als u met behulp van zachte tinten van paars als je slaapkamer muur verf, dan is een gele rand in de buurt van het plafond kan veel toevoegen van dramatische effect.
U kunt experimenteren met tal van slaapkamer muur schilderen ideeën om het accent muur in je slaapkamer kijken interessant. U kunt enkele gewaagde kleur die gewoonlijk niet worden gebruikt in een slaapkamer. Het kan worden rood of maanzaad zwart of ivoor mosgroen. U kunt kiezen voor enkele faux schilderen afwerkingen like Venetiaanse gips of steen afwerking. Het toevoegen van een of schilderingen op de muur accent kan de sfeer van de slaapkamer echt levendige. Je kan breken het accent muur met de hulp van houten lamellen. Geef een geschikte achtergrond kleur aan het accent muur en gebruik trim kleur op de bossen die past bij de achtergrond.
For binnenschilderwerk van de muren van uw kinderen de slaapkamer, je moet vragen om zijn of haar mening. Als u vindt dat hun keuze is te donker om te worden gebruikt op de slaapkamer muur, gebruik dan een lichtere tint van dezelfde kleur om ze gelukkig. Je moet gebruiken een aantal ontwerpen of afbeeldingen op hun slaapkamer muren om een ​​persoonlijke touch te geven. Jongens van alle leeftijden dol op de foto's van hun favoriete sport te zien uitrusting zoals basketbal, honkbal vleermuizen, enz. Zij zullen ook graag zien dat hun namen geschilderd op de muren. Zelfs verschillende geometrische vormen zien er leuk uit op de muren van hun slaapkamer. Voor de meisjes kamer, verf een grote vlinder of een grote bloem of een enorme regenboog en zij zullen zeker leuk en de kamer kijken fel.
U bent ook vrij om je eigen fantasie te gebruiken en komen met nog meer fantastische slaapkamer muur schilderen ideeën. Als u het delen van uw slaapkamer met een partner, vergeet dan niet om zijn of haar mening te duren voordat u tekent uw slaapkamer muren.

No comments:

Post a Comment