Tuesday 13 September 2011

Kruiden een gietijzeren Skillet

Je kunt nooit laten gaan van een aantal goede oude dingen, ongeacht hoeveel flashy en geavanceerde technologie dingen komen. Een gietijzeren koekenpan is een goed voorbeeld van. Je oma gebruikte het, je moeder gebruikt en je gebruikt het ook. Specerijen gietijzeren koekenpan is wat geeft het zo'n lang leven. Dus elke kok of kookliefhebber moeite waard zijn zout, zou moeten weten, hoe het seizoen een gietijzeren koekenpan. Ik heb zelf een erfstuk gietijzeren koekenpan, dat is de trots van mijn keuken. Wordt een Maagd, ik ben zeer gevoelig over alles mijn spullen en moeten ze in perfecte staat. Dus zorgde ik ervoor dat ik geleerd hoe het seizoen een gietijzeren koekenpan alsmede van alles leren over de geweldige recepten mogelijk gemaakt door haar.
Nieuwe niet-klevende pannen kunnen niet dezelfde, ook koken temperaturen en natuurlijke niet-klevende coating dat een doorgewinterde gietijzerkoekepan biedt. Veel topkoks nog de voorkeur aan gietijzerkoekepan gebruiken, in plaats ultra moderne chemisch bekleed niet-klevende pannen om dezelfde reden. Hier, ik zal u tonen de juiste manier van kruiden een gietijzeren koekenpan thuis. Je moet het seizoen is het vaak, om een ​​nog natuurlijke olielaag op het zo goed koken steun te handhaven. Een verkoold of verbrand look, met een zwarte laag is het teken van een goed gekruide gietijzeren koekenpan. Het is een waardevolle aanvulling op uw pan.
Stappen in Seasoning een gietijzeren Skillet, Hier is een stapsgewijze procedure voor het kruiden van een gietijzeren koekenpan.
Stap 1: Grondig Verwijder alle lijm, Verpakkingen en maak hem schoon, Als je start met een nieuwe gietijzeren koekenpan, dan is het eerste deel van kruiden omvat het verwijderen alle stickers, oppervlaktevuil en lijm van. Dan is het grondig reinigen met zeep water en vergeet niet, dat dit de laatste keer dat u het gebruik van water mee. Voortaan na kruiden, zal u alleen schoon met zout en droog papier. Men moet weten hoe je een gietijzeren koekenpan Blootstelling aan water in het reinigingsproces schoon, omdat dit scheelt het van roestvorming.
Stap 2: Bereid Skillet en Ready de oven; Volgende Verwarm de oven voor op ongeveer 350 ° C of hoger. Toepassing bakolie, spek vet of dierlijke reuzel royaal over de koekepan oppervlakte. Van toepassing zijn en zelfs dikke jas, mogelijk te maken. Kruiden een gietijzeren koekenpan kost veel geduld.
Stap 3: Plaats koekepan in de oven, plaats de koekenpan in de oven en verwarm het ongeveer een uur of zo. Wees niet ongerust, als je ruikt wat rook. Dit is normaal. De olie vestigt zich naar beneden en vult de spleten in de koekepan worden aangemoedigd om als een vlakke ondergrond, die uiteindelijk zorgt voor een gelijkmatige temperatuur verwarming.
Stap 4: Verwijder en laat het afkoelen, de kat ijzeren koekenpan Haal ze uit de oven en laat het afkoelen. Als de pan afkoelt, ziet u een glanzende zwarte laag over de koekepan oppervlak. Kruiden een gietijzeren koekenpan is een keer niet genoeg. Net als uitstekende wijn vereist jaren te verwerven smaak, zal uw gietijzeren vergt jaren van kruiden, voordat het eventuele dichtbij komt, vergelijkbaar te zijn geprezen van je oma gietijzeren koekenpan. Altijd schoon het oppervlak van de pan na gebruik grondig reinigen. Denk aan de 'geen water' regel, als je het schoon te maken. Seizoen de pan, zo vaak als je kunt. Het zal langzaam krijgen dat verkoolde zwarte look, dat is het kenmerk van een goed gekruid koekepan.
Koken is niet alleen om recepten rechts. Het is ook over het gebruik van juiste hulpmiddelen voor de juiste baan en het onderhoud daarvan. We moeten beheersen al die kleine kneepjes van het vak, zoals kruiden een gietijzeren koekenpan, die een lange weg te gaan bij het maken van u een geweldige kok.

No comments:

Post a Comment