Saturday 3 September 2011

How Om schimmel en meeldauw Clean

Schimmel en meeldauw verschijnen gewoonlijk in huizen, op de oppervlakken die voortdurend worden blootgesteld aan een lichte hoeveelheid vocht. De schimmels en algen zijn in principe twee soorten van zeer kleine minuscule schimmels. Beide fabrieken hebben de neiging om vooral verschijnen in vochtig klimaat en vooral gezien tijdens het regenseizoen. De meeste van de tijd, schimmel en meeldauw verschijnen in plaatsen zoals houten oppervlakken, organische stoffen en in sommige gevallen zelfs op de verf op de muren.
Deskundigen en huishoudapparatuur fabrikanten zijn gekomen met een aantal zeer effectieve en waterdicht oplossingen, die helpen bij het schoonmaken van schimmel en meeldauw. Het is echter gevaarlijk om inhaleren de druppeltjes van veel van de oplossingen die worden gebruikt om schimmel en meeldauw te reinigen. Er zijn verschillende manieren waarop men kan schimmel en meeldauw te reinigen. De methoden van meeldauw en schimmels verwijdering kan worden ingedeeld in twee koppen - kunstmatige methoden en natuurlijke methoden. De kunstmatige methoden zijn zeer eenvoudig te gezet in actie, als een heeft om gewoon spray de oplossing op de mal en meeldauw en vervolgens opruimen de schimmelgroei na een paar minuten, met de hulp van een schraper of een doek. De kunstmatige methoden van reiniging en schimmels is echter van toepassing en kan in gebruik worden genomen alleen wanneer de hoeveelheid van de schimmel en meeldauw is klein. Voor het verwijderen van een zeer dichte groei van schimmels en algen, heeft men met conventionele methoden gebruiken voor een massale schaal schoon. Dus de vraag blijft, 'hoe om schimmel en meeldauw schoon'.
Voor de volgende methoden die ik nu uit te werken, heb je een emmer, een schraper borstel en ook een stuk doek. Vrijwel alle methoden zijn vrij eenvoudig en ongecompliceerd, die u kunt implementeren op uw eigen. De benodigde materiaal is ook zeer vaak voor en kan gemakkelijk worden gevonden in het huis.
Hoe Schoon schimmel en meeldauw # 1; De eerste methode is een zeer eenvoudig en u vereisen zeer minimale middelen. Alles wat je hoeft te doen is het vinden van een lege of herbruikbare spray fles en vul deze met duidelijke witte azijn. Dan spuit de azijn op de oppervlakken die zijn aangetast op door de schimmel en meeldauw. U kunt eenvoudig schrobben uit de groei met de hulp van een kleine wasser of een eenvoudige doek.
Hoe Schoon schimmel en meeldauw # 2; De tweede methode vereist het gebruik van waterstofperoxide, dat is een zeer goede anti schimmel en meeldauw agent. Allen u moet doen is mix de chemische in een emmer water en wrijf deze over het getroffen oppervlak, met de hulp van een doek. Bedenk dat je de proportion te houden tot 1:3 van de waterstof peroxide en de hoeveelheid water die u gebruikt.
Hoe Schoon schimmel en meeldauw # 3; Tea tree olie is een ander zeer goede stof die u kunnen gebruikt worden om de mal en meeldauw schoon te maken. Mix ongeveer een lepel van tea tree olie in een kopje water, aan de oppervlakte dat de schimmels en algen groei is schoon te maken.
U kunt ook een andere natuurlijke stoffen zoals grenen olie en borax aan de mal en meeldauw schoon te maken. Het is raadzaam dat u niet teveel het reinigingsmiddel, terwijl het reinigen van de oppervlakken. Een ander woord van voorzichtigheid, draag handschoenen tijdens het schoonmaken van de schimmels en algen, als uw huid kunnen worden die allergisch zijn voor een aantal van de stoffen die in hen.

No comments:

Post a Comment