Tuesday 6 September 2011

Patio Ideeën voor Backyard

De achtertuin is een verlengstuk van uw huis of een outdoor leefruimte. Het ontwerp van de patio moeten niet alleen maken de achtertuin ruimte ziet er prachtig uit, maar moet ook dienen uw praktische doeleinden. Het kan worden gedaan met de hulp van een goede planning. Er zijn een aantal aspecten die moeten worden gehouden bij het plannen van een ontwerp voor uw achtertuin. Vóór selecteren eventuele van de patio ideeën voor achtertuin, moet je wat zijn de doeleinden waarvoor u wilt uw achtertuin patio voor gebruik. Tegelijkertijd moet in het ontwerp een weerspiegeling van je persoonlijkheid.
Hoe maak je een Backyard Patio Design?
Het ontwerpen van een achtertuin patio: volledig gebruik van de verlaten ruimte in de achtertuin een nuttige leefruimte. Als het gaat om het gebruik patio ideeën voor achtertuin, de vorm en de stijl van de patio is zeer belangrijk. Als u wilt, kunt u gewoon een schets van hoe de ruimte eruit moet zien en dienovereenkomstig ontwerp is.
Vorm: De vorm van de patio moet goed in overeenstemming zijn met de omgeving. Proberen om een ​​vierkante binnenplaats te vermijden als het lijkt erg saai en vervelend. Voor een kleine ruimte, kunt u de vorm van de patio ronde, omdat het zal bijdragen aan het verzachten van de harde randen van het huis. Dit is een van de meest populaire terras ideeën voor kleine tuinen want het maakt het gebied voel me erg gezellig. Als u een bredere achtertuin ruimte, dan kan je een deel van het voor een tuin. Zo voelt u zich dichter bij de natuur met een tuin op de achtergrond. In het geval, de vorm van de achtertuin ruimte is lang en smal, hier niet aan houden de patio aan het huis plaats, houdt een kloof tussen de patio en het huis. De vorm van de patio hoeft niet te worden beperkt tot een duidelijke geometrische vorm. Hoewel, je kunt experimenteren enkele niet-uniforme vormen en het gebruik heel wat plantenbakken om het terras kijken zelfs.
Stijl: De stijl van uw achtertuin moeten kunnen vullen met de stijl en structuur van uw huis. Er zijn verschillende soorten van steen en baksteen met veel kleuren te bouwen de vloer van de patio. De kleur van het beton van een patio moeten overeenstemmen met de buitenkant schilderen van uw huis. Voor een traditionele stijl huis, moet de patio hebben de touch en feel van de oude wereld. Gebruik klassieke baksteen voor de voorbereiding van de concrete en rieten meubelen voor decoratie. Voor een moderne stijl huis, de set-up moet worden hedendaagse. U kunt een cottage tuin. Als u wilt op de patio geven een gevoel van comfort van een huis, maak dan het tegen elke muur van het huis. Tijdens het inrichten van een dergelijke een patio, zorg ervoor dat de muren zijn beschilderd met een mooie, heldere kleuren. Lees meer op de patio van ontwerp ideeën.
Ideeën voor Backyard Patio Designs
Verschillende ideeën voor achtertuin patio ontwerpen die we hier hebben besproken, zijn opgesteld rekening houdend met uw eisen, het bedrag van de beschikbare ruimte en budget.
Verfraaien van een Casual Binnenplaats; Wanneer u op zoek bent naar terras ideeën over een budget, zal deze de beste zijn. Bereid de patio verdieping met beton dat is vrij betaalbaar. Maak een muur van water aan de ene kant van de patio met behulp van acryl-platen en koperen leidingen. Een zonne-spot kan worden gebruikt om deze muur te markeren. Kies teakmeubelen voor dit soort patio. Als er genoeg ruimte is na de meubelen zijn gerangschikt, dan kunt u een vuurplaats gemaakt van koper naast de zithoek te houden. Voor de verlichting van de ruimte, gebruik van zonne-verlichting met een koperen finish. Op elk van de eettafels, houdt een heleboel kaarsen voor betere verlichting.
Verfraaien van een romantische patio; Het beste deel is dat het kan worden gebouwd ook in een zeer kleine ruimte. You kunt uzelf omgeven het hele patio met houten schutting. Voor de warmte die nodig is voor een romantisch terras, moet u sieren de space met veel bloeiende planten. Of houd ze in opknoping manden of in sommige kleurrijke containers. Houd een pergola en hang een kroonluchter verlichting in het centrum. De patio meubilair moeten allemaal worden gemaakt van gesmeed ijzer. Als u wilt regelingen te treffen voor een diner voor twee, dan houd enkele mooie tafel kaarsen op een kleine eettafel met twee stoelen. Een tuin schommel met een zacht ruisende fontein aan de achterzijde zal de plaats des romantisch! Lees meer op patio ideeën voor kleine ruimten.
Verfraaien van een Outdoor Kitchen Patio; de dingen die moet worden opgenomen wanneer je een outdoor keuken patiogebouw zijn een grill, een eethoek, een bar, een koelkast en een wasbak. Als uw terras is een ruime een, dan kunt u een zithoek ook met outdoor meubels zoals banken en een salontafel. Voldoende aantal eettafels met stoelen moeten worden gehouden om te dineren. U kunt de grill en een bar naast elkaar. Houd de eethoek aan de andere kant van de patio uit de buurt van de grill gebied. Lees meer op de patio van decoreren ideeën.
Hoop u de patio ideeën beviel voor Backyard gegeven in dit artikel. Als u de uitvoering van deze ideeën die je zullen blij zijn om te vinden dat een outdoor leefruimte is gecreëerd, waar u kunt een aantal geweldige tijd met een groep vrienden en familieleden hebben.

No comments:

Post a Comment