Saturday 17 September 2011

Home verftechnieken

Wanneer we praten van thuis schilderij, bedoel we schilderen zowel de interieurs alsook exterieurs van het huis. Er is geen twijfel over het feit dat het kost veel inspanning om een ​​goed schilderij effect te krijgen. Je niet kan veroorloven iedere fout te maken. Zelfs een kleine fout zal bederven de algehele look van uw huis. Daarom is raadzaam dat u bepaalde home verftechnieken follow eventuele valkuilen vermijden.
Exterieur Home Schilderij Technieken
Voordat u begint met de toepassing van een verf op het interieur of de buitenmuren, dan moet je het oppervlak van de muur voor te bereiden. Verwijder alle die voorwerpen, zoals schermen, verlichtingsarmaturen enz., waarop je niet wilt verf. Objecten die niet kan worden verwijderd moet worden toegedekt met plastic vellen.
Exterieur verf hanteert het wandoppervlak goed als het oppervlak is enigszins ruw. Derhalve, zand het glanzende oppervlak behulp een schuurpapier. Het is ook gedaan om de losjes gebonden verf verwijderen van het oppervlak. Was vervolgens het oppervlak grondig te ontdoen van de vuil en grime.
Controleer voorzichtig als u enige schade te vinden en vervolgens te repareren. Patch-up van alle kleine gaatjes en scheuren van het oppervlak. Verzegelen alle gewrichten waar de trim ontmoet de siding met een goede kwaliteit breeuwwerk die geschikt is voor een buitenoppervlak. Als er sommige donkere vlekken die niet kan worden verborgen door verf, bedek ze up met beits blokkerende primer.
Zodra het oppervlak gereed is, moet je primer eerst van toepassing zijn. De aard van de primers worden gebruikt, hangt af van het soort buitenkant die je hebt. Met andere woorden, er afzonderlijke primer verven voor hout, metaal, stucwerk, enz. Na toepassing de primer, wacht enige tijd zodat het droogt volledig up.
Ten slotte, is het tijd om toe te passen de buitenkant schilderen. Meestal twee verflagen moeten worden toegepast de beste resultaten verkrijgen. In geval u hout gevelbeplating, moet u toepassing de verf met de hulp van een borstel. Voor alle andere oppervlak moet u gebruik power spuitmachines. Het helpt om af het werk erg snel met nauwkeurigheid.
Interieur thuis Schilderij Technieken
Om te beginnen, giet de verf uit de blikken in een grote container en meng ze heel goed, zodat de kamer een consistente kleur op alle muren krijgt. Uw verf voor de huis kan een watergedragen verf of oliebasis ook. Moet je zelf toevoegen dunner erin verf op zo'n manier dat je niet omhoog beëindigen makend de verf te dun en / of anders kunt u een aantal aanvullende verf indikken dat daarvoor. De taak van interieur thuis schilderen moet dan starten vanaf de plafonds u naar beneden voor thuis muurschildering. Plafonds zijn eerste, zodat de verf druipt die vallen op de muren kunnen worden gebruikt om de muurverf gedaan.
Schilderen van het plafond is het moeilijkste deel van het interieur schilderen. U moet gebruik maken van een ladder aan het plafond van de kamer te schilderen. Ten eerste toepassen verf op de hoeken en randen van het plafond en de profiellijsten met de hulp van een borstel met een breedte van 3 - 4 inches. Vervolgens verf de brede oppervlakken van het plafond. Ter dekking het gehele plafond oppervlak zonder fysiek uitpersen jezelf, moet u de ladder plaats op het centrum van de kamer en gebruik borstels of rollers met extensies dat kan reiken aan alle het verre gebieden. Deze manier kunt kan schilderen het gehele plafond zonder bewegende de ladder.
Neem de borstelwals, zet het op de verf lade, zodat het oppervlak bedekt raken met verf en daarna geleidelijk toe te passen op het plafond met een willekeurige zigzag bewegingen. Starten vanaf een zijde en beweeg over het plafond. Als het plafond is groter dan verdelen in een aantal secties en dekking van elke sectie op een moment.
Zodra u onder het gebied met zigzag lijnen, gelijkmatig samenvoegen alle willekeurige bewegingen met verf. Voor dit doel, je een reeks lichte parallelle beroertes maken. Eind van elk van de beroertes u uw kwast of roller lift. Wanneer u klaar bent met een sectie, slechts dan in beweging naar de volgende een. Op dezelfde wijze, je moeten uitvoeren de home muurschildering. Indien u wenst om wat woonaccessoires verf om uw interieur decoratie te verbeteren doen, kunt u kiezen voor faux schilderen, muur sjabloneren, etc.
Terwijl het schilderen van de muren of plafonds, niet elke pauze te nemen tussen de verf krijgt opgedroogd en je krijgt niet de gewenste afwerking. Na de toepassing van de eerste verflaag, als u, kunt u een tweede laag opgemaakt na de eerste droogt. Ten slotte moet verf worden toegepast op de trims van de ramen, deuren, de basisprint en eventuele andere smal gebied. Het vergt veel van detaillering. Voor het doel van gedetailleerde schilderkunst aan de smalle trims zoals dat buurt de ramen, gebruik gehoekte borstel met anderhalf inches breedte.
Als verrichtte u de verf baan met behulp van deze home verftechnieken, ik ben zeker dat je zal succesvol zijn in krijgt het soort eindresultaat dat je zocht bij de start. Aldus zullen je voelt trots jezelf en tezelfdertijd uw vrienden en buren zullen onder de indruk met de look van uw huis.

No comments:

Post a Comment