Tuesday 6 September 2011

Home Gym gasten - Best beoordeeld Home Gyms

Wanneer de gezondheid werd de nieuwe 'in' ding, sportscholen aan populariteit gewonnen. Snel, elke stad zag sportscholen explosieve groei in elk hoekje en hoek. Echter al snel de sportschool rage fizzed uit en fitnessapparatuur nam hun plaats. Binnenkort zijn alle fitness winkels hadden speciale huisgymnastiek aanbiedingen. Echter, thuis sportscholen zijn de slimmere keuze. Ja, als je een van de slimme mensen kiezen voor een huis sportschool als een lifestyle keuze, dan is dit huis sportschool beoordelingen artikel is voor jou.
Deze gasten zijn op basis van de klanttevredenheid en voorkeuren van de fitnessapparatuur. Laat de spelen beginnen!
Beste beoordeeld Home Gyms # 1 - Hijs V5, Dit is een stapel huisgymnastiek. Het is een van de beste home gyms opgebouwd in de markt. Een van de beste dingen over het Hoist V5 is dat het een groot werk uit te geven, zelfs tot in de kleinste spieren. Meer nog, het Hoist V5 is zeer instelbaar. Als zodanig is het zeer geschikt voor gebruik thuis. Het is echter erg duur, waardoor het een nadeel ondanks zijn levenslange garantie bieden.
Beste beoordeeld Home Gyms # 2 - BodyCraft X2 Familie Xpress, dit is een dubbel gestapeld huisgymnastiek. Als zodanig is het apparaat ideaal voor familie gebruik. In feite, kunnen 2 mensen werken aan het op hetzelfde moment. Het is zeer veelzijdig en een heleboel oefeningen kan worden beoefend op. Kan echter borstvinnen oefeningen niet gebeuren op. Op een betere nota, het is ongeveer 400 kilo leg press en wordt geleverd met levenslange garantie. Echter, de lasten die men zou moeten dit stuk machinerie aankoop is vrij hoog. Een ander nadeel dat niet genegeerd kan worden is, dat de BodyCraft X2 neemt veel ruimte in beslag, daarom is alleen van toepassing voor iets grotere huizen.
Best beoordeeld Home Gyms # 3 - BodyCraft Galena; Dit is een van de beste compacte home gym. Een van de beste aspecten hiervan huisgymnastiek is dat het is very compacte (als thema kan gesuggereerd) en dus neemt zeer weinig vloerruimte ruimte. Het kan passen in een hoek. Het is zeer veelzijdig en meerdere oefeningen kan worden gedaan op het. Meer nog, het ondersteunt meerdere gebruikers op hetzelfde moment. Het is niet erg duur en wordt geleverd met een levenslange garantie. Er moet echter vergadering, die kan een vervelende en moeilijke taak zijn. Meer nog, de leg-press (indien u kiest voor IT) kosten extra.
Beste beoordeeld Home Gyms # 4 - Powertec Workbench Leverage Gym WB-LS; Deze is perfect voor iemand die hardcore in gewichtsklassen tillen. Het is echt voordelig geprijsd, maar de levenslange garantie is voor het frame alleen. Meer nog, zijn de gewichten niet opgenomen in de kostprijs van de woning fitnessruimte. Het is echter veel veiliger te gebruiken dan vrije gewichten. Toch, als je een beginner bent, dan is dit niet het systeem voor jou. Verder, de montage is zeer tijdrovend en in het algemeen de huisgymnastiek apparatuur kan lijken vrij omslachtig. Dus, mijn suggestie, moet alleen echt zware werknemers kiezen voor dit huis sportschool.
Beste beoordeeld Home Gyms # 5 - Weider Max Ultra; Dit is een goedkope huisgymnastiek. Meer nog, volgens het gebruik, kunt u de weerstand upgrade 240 tot 440 lbs. Dit geeft het een hele lading veelzijdigheid en maakt het zeer gebruiksvriendelijk. The bows komen met levenslange garantie, echter, de montage is een lang proces, dat meestal duurt twee mensen. Meer nog, het huis fitnessapparatuur is niet erg glad. Dit kan een klein beetje van een probleem in de home gym uit te werken.
Welke huisgymnastiek apparatuur die u kiest, zorg dat je gaat via de home gym instructies voor gebruik. Verder, zorg ervoor dat het huis sportschool tekeningen zijn geschikt voor uw verbruik. Dit is waar ik aftekenen! Hebben een goede work out!

No comments:

Post a Comment