Sunday 25 September 2011

Hoe te stoppen jaloers

Jaloezie is de draak in het paradijs, de hel van de hemel, en de meest bittere van de emoties omdat in verband met de zoetste. - AR Orage
Zoals uitgelegd door William Shakespeare, jaloezie is een groene ogen monster dat problemen het merendeel van de mensen, vooral degenen die in een relatie! Elke persoon heeft gestaan ​​aan weerszijden van het hek van jaloezie ten minste eenmaal in zijn leven. Er zijn tijden dat mensen zich afvragen, is jaloezie een vrouw domein? Nou, niet echt! Zowel mannen als vrouwen in gelijke mate last van jaloezie. De exacte oorsprong van jaloezie kan worden gevonden in een bonte van verschillende gevoelens die niet altijd irrationeel om eerlijk te zijn. Het is een mix van angst en onveiligheid van het verliezen van een onschatbare bezit of een persoon.
Veel psychologen verwijzen jaloezie rechtstreeks aan het gebrek aan zelfvertrouwen in een relatie. Na een tijdje jaloersheid, versterkt zichzelf en begint te boeien de normale routine van een persoon en draait zijn leven in een absolute ramp. Jaloezie kan worden af ​​en toe en kan worden geregeld dat niet gewoon weg zou gaan. Ja, wij al die dingen weten, de vraag is - hoe om te stoppen jaloers? Laten we het uitzoeken.
Hoe te stoppen jaloers in een relatie?; Als Maya Angelou zegt, jaloezie in een relatie is als zout in het eten. Een beetje kan verbeteren van de smaak en teveel kan het plezier bederven. Jaloezie in een relatie is de beloning van de liefde in de eerste dagen van de relatie, maar later over het omgaan met jaloezie begint een groot probleem geworden voor zowel de partners. Mensen krijgen zo geïrriteerd op keer, dat ze zelfs komen tot het besluit van de beëindiging van de relatie.
Positief zijn; Jaloezie komt vaak als een package deal met enkele trieste ervaringen uit het verleden van die persoon, die hem maakt / haar moeilijk om het vertrouwen een persoon. If jullie doorheen zijn gegaan een afschuwelijke ervaring in het verleden ten aanzien van een vreemdgaan of oneerlijk ex-partner, dan jaloezie is heel duidelijk voor je. Een beetje van angst gerichte jaloezie gerechtvaardigd is maar weer te veel van, is altijd schadelijk. Vertrouw op je partner, niet alle vingers in een hand zijn hetzelfde. Vergeet niet dat de angst voor verlies van wat je hebt zal je ervan weerhouden hebben van het in de eerste plaats.
Eigenwaarde; Het wordt vaak opgemerkt dat veel mensen die willen leren hoe om te stoppen jaloers zijn eigenlijk het slachtoffer van acute lage eigenwaarde, zelf verslaan gedrag en geringe hoeveelheid van depressie ook. Nou, ik ben niet proberen te onderschatten, maar het is vaak opgemerkt dat jaloezie echt de eigenwaarde van een persoon verlaagt. Het is ook belangrijk om uit te vinden de reden achter de laag zelfbeeld, vaak een gewelddadige relatie leidt ook tot een laag zelfbeeld dat uiteindelijk leidt tot jaloezie en overdreven boosheid ruïnes van de relatie. De bron van de lage eigenwaarde en probeer het te overwinnen. U kunt de praktijk verschillende therapieën zoals woede management en een paar therapieën voor de oorzaak.
Out Talk It, Als je wilt leren hoe om te stoppen jaloers zijn, het eerste wat te doen is om de zaak bespreken met je partner. Jaloezie begint de wereld te regeren als de zaak niet is opgelost in een tijdige wijze. Trek geen overhaaste conclusies, bedenk dan dat de werkelijkheid is vaak veel beter dan het lijkt. Wees specifiek met uw partner en laat hem / haar weten over je twijfels over zijn / haar ontrouw in plaats van steeds jaloers. Praten en het uitzoeken, zal het zeker helpen om te stoppen met jaloers zijn.
Hoe te stoppen met een jaloerse vriendje of vriendinnetje?; Nou, hoe om te gaan met jaloezie dat sluipt in, wanneer een van de partners nog steeds een gezonde vriendschap delen met zijn / haar ex? Een moeilijk gesprek, maar aan de andere kant kan worden opgelost in no time. Veel vriendinnen en vriendjes ga je gewoon gek en vaak nemen als tekenen van vreemdgaan in een relatie, die niet eerlijk! Volgende dingen kan je helpen leren hoe om te stoppen met een jaloerse vriendin of een jaloerse vriendje.
Analyseer de situatie; Wanneer u gevoel van jaloezie, het merendeel van de redenen zijn alleen oppervlakkig, de dingen die je gewoon gezien hebben, maar niet begrepen. Als de partner komt te laat, geeft geen antwoord op de oproep op de eerste ring, vergeet een paar kleine dingen, als een vriend van hem / haar maakt een gebaar dat wakker worden 'Green Eyed Monster';, probeer dan gewoon op het bovenstaande te negeren genoemde incidenten en dergelijke kleine kwesties. Laat je niet incidenties komen tussen de liefde die je deelt voor elkaar. Ik ben niet de schuld te geven het hele gevoel van jaloezie als een bebouwde scenario van je geest, wat ik probeer te zeggen is de situatie analyseren en vervolgens dienovereenkomstig reageren.
Ruimte geven; Vergeet nooit het feit dat je partner een wereld is van zijn / haar eigen andere dan jij. Ja, moet je hem de eerste prioriteit, maar er zijn vele andere dingen meer voor hem te doen dat even belangrijk zijn. De beste relatie is de perfecte mix van twee verschillende mensen. Geven elkaar genoeg ruimte om gemakkelijk ademen en genieten van ontspannen momenten met verschillende mensen en dingen. Dit geeft u beiden een kans voor zichzelf te analyseren ook. Een ander belangrijk ding is niet om volledig vertrouwen op je partner, emotioneel. Zorg ervoor dat je geen straf je partner met een constante zorgen en problemen. Leef je leven op een gezonde manier en niet als een ongewenste emotionele bagage over elkaar heen.
Vertrouwen en eerlijkheid; Vertrouwen en eerlijkheid zijn de twee hoekstenen van een gezonde relatie. Gebrek aan vertrouwen kan leiden tot extreme jaloezie. Probeer te achterhalen wat de herkomst van uw jaloezie en na het ruimen het af met je partner, vertrouw hem / haar. Vertrouwen op zijn liefde en respect wanneer hij werkelijk is dringen. There is niet nodig om een ​​jaloerse indien hij nog steeds in contact met zijn ex. Concentreer je op het feit dat ze het verleden en dat is waarom hij is met je. , Samen met vertrouwen, eerlijkheid is ook een zeer belangrijke deugd. Goed of slecht, moet uw gevoelens eerlijk en trouw aan je partner. Eerlijkheid is heel belangrijk om onnodige relatie scheidingen te voorkomen.
Those die het nemen van een poging om te leren hoe om te stoppen jaloers zijn, eigenlijk al de oplossingen weten om hun jaloezie problemen, het is gewoon dat ze niet vertrouwen op hun daadkracht om te stoppen met jaloers. De mooiste antwoord op hoe kan ik stoppen jaloers een relatie is verborgen in zichzelf oplossen! Een oprechte poging om de goede oude groene ogen demon te omzeilen is het enige dat van u wordt verwacht. Is het te veel gevraagd?

No comments:

Post a Comment