Tuesday 20 September 2011

Scavenger Hunt for Kids

Traditioneel, een speurtocht is een spel, waar de teams zijn voorzien van een lijst van items te verzamelen. Deze lijst kan taken, en de punten worden toegekend voor elk item / taak. Indien gespeeld in deze methode, het team dat de meeste punten heeft wint. Anders, het team dat de eerste eindigt is overwinnaar. Een van de beste aspecten is dat met een kleine aanpassing, kunt u deze veranderen in een speurtocht voor kinderen van een bepaalde leeftijdsgroep.
Het plannen van een speurtocht voor de kinderen, zal vast en zeker enige planning. Een van de eerste dingen die u moet overwegen is de leeftijdsgroep van de kinderen en de tijd ze spenderen het spelen van het spel. Als de kinderen van een gemengd leeftijdsgroep, opgesplitst in groepen ervoor te zorgen dat elke groep een jonge en wat oudere leden telt. Uw lijst moet alleen die op vele punten is het mogelijk om te verzamelen in de daarvoor bestemde tijd. Als het een outdoor jagen, moet je nagaan hoe ver je kunt je kinderen laten dwalen veilig, en de omtrek van de jacht te bepalen. Terwijl DOOR tot deur / wijk jaagt zijn erg populair kinderen speurtochten, als je jongere kinderen deelnemen, is het verstandig om het te beperken tot de tuin, park of speeltuin.
Ideeën voor speurtochten voor Kinderen jonger dan 5 jaar; Deze jaagt moeten kort worden gehouden en eenvoudig. Meestal georganiseerd in een verjaardagsfeestje, kunt u de kinderen volgen aanwijzingen en het verzamelen van items die vallen in een bepaalde categorie, zoals speelgoed of fruit. Een interessante kinderen speurtocht idee is om stukjes van een legpuzzel rond het huis te verbergen en de kinderen in elkaar zetten zodat, zodra alle stukken zijn gevonden. Een rommelig hoewel yummy jacht is verstopt kleine schatten in een grote kom met gekookte pasta. Elk kind krijgt een beurt om zijn / haar handen stick in de kom en voel voor een item.
Speurtochten voor kinderen tussen 5 en 12 jaar; Voor oudere kinderen, kan de speurtocht party game meer interessant, met brain teaser aanwijzingen of uitdagende items te vinden. Een deur aan de deur speurtocht hebben de kinderen verzamel items, zoals een bar van het hotel zeep, een sok met een gat erin, een tweedehands postzegel en een verjaardag kaars, samen met de naam van de buurman dat ze het hebben verzameld. Echter, als dit het jacht u van plan bent, intieme al uw buren van tevoren, en krijgen hun toestemming. Een andere soort is de val wijk speurtocht waarbij de deelnemers nodig om items te verzamelen, zoals een gele bloem, een oranje blad, een kastanje en een eikel. Andere ideeën voor speurtochten, onder meer om ze op posten die begint met elke letter van het alfabet te vinden. Glow in the dark objecten voor een slaapfeestje.
Een populaire eigentijdse kijk is het internet speurtocht voor de kinderen, dat is uitgegroeid tot een rage onder jongeren. Ze vereisen geen plannen, houd je kinderen bezig thuis en het beste van alles, kunnen educatieve afhankelijk van degene die je kiezen. Echter, onbeperkte toegang tot internet heeft zijn gevaren, dus is het waard om de voortgang ervan te bewaken of hen voorzien van een lijst van veilige internet-sites te ontdekken.
Speurtochten voor tieners zorgt voor meer flexibiliteit en creativiteit. Populaire opties zijn winkelcentrum jaagt die omvatten het verzamelen van winkelcentrum freebies, of het uitvoeren van activiteiten, zoals handen schudden met een etalagepop, met latere fotografische bewijs. Een andere populaire optie is een rond de stad jacht, waar de teams punten verzamelen, zoals een ontvangstbewijs voor 50 cent waard van gas, een foto van een out-of-state nummerplaat, de beste prijs voor steak eten in de stad en het kaartje van een gynaecoloog. Terwijl deze zijn een paar ideeën, met een beetje tijd en moeite, je kan komen met je eigen aangepaste speurtocht lijst.

No comments:

Post a Comment