Saturday 10 September 2011

Douchecabine Designs

Douchecabines zijn integraal onderdeel van elke moderne badkamer. Het belangrijkste voordeel van een douchecabine installatie is dat zij verhindert het douchewater van het krijgen bespat rondom de badkamer en beperkt haar aan een name gebied alleen. Als u overweegt badkamer verbouwen of heeft u een nieuwe badkamer bouwen in het proces, moet u het installeren van een douchecabine om het een stijlvolle, slanke look. De vorm, grootte en stijl van de douchecabines zijn zo veel dat het verwarrend is op keer. In principe moet douchecabine ontwerpen zijn geschikt voor uw budget en ook de badkamer decor.
Douchehokje Behuizing modellen
Om te beginnen, neem de maten van de badkamer naar de grootte van de behuizing die kan worden geïnstalleerd vast te stellen. Dan heb je het kiezen van de juiste locatie voor de douchecabine in de badkamer. Er zijn zo veel verschillende materiaal dat wordt gebruikt om douchewand te maken. Het zou kunnen zijn glasvezel, gehard glas, acrylaat etc. Dit soort materiaal de voorkeur omdat ze gemakkelijk schoon te maken. Anders kunt u gebruik maken van andere materialen zoals glas blok, glazen tegel, steen, cement, enz. U kunt een aantal combineren van deze materiaal aan de behuizing voor de douchecabine te maken. U kunt gebruiken glazen tegel paneel voor de zijde die is bevestigd aan de badkamer muur en gebruik glasblokken voor de andere muren die zijn vrijstaand. In het geval u niet van de gebruikelijke vierkante of rechthoekige douchecabine, kunt u kiezen voor een aantal ontwerpen met unieke geometrische vormen als het past goed bij uw badkamer te ontwerpen. Kon worden in de vorm van halve cirkel of de behuizing met vijf muren, enz.
Douchecabine Deur modellen
Als het gaat om de ontwerpen van de deuren voor de douchecabine, kan het een eenvoudige deur gemaakt van glas dat zwaait open in de buitenlucht richting. Als uw badkamer is niet erg ruim, dan is een schuifdeur is precies goed voor u als er dan geen extra bedrag van ruimte innemen wanneer de deur wordt geopend. Wanneer zowel de badkamer als de douchecabine is groot, dan alleen je moet kiezen een bi-voudige deur voor de douchecabine die geopend kunnen worden in beide richtingen. U kunt gaan voor douchecabines zonder de deur ook. Voor deze, dient de plaatsing van de douchekop moet zodanig zijn dat het douchewater niet allemaal stroomde over de badkamer. Tegenwoordig worden frameloze deuren steeds enorme populariteit omwille van de unieke patronen die beschikbaar zijn. There zijn asymmetrische vormen die je kunt gebruiken als de behuizing is ook van asymmetrische ontwerpen. Dan zijn er zijn stoom deuren gemaakt van gehard glas die u zullen toelaten om de douchecabine een stoomcabine.
Douche kop Designs
Ontwerpen van douchekoppen vergemakkelijkt bij het versterken de look van de douchecabine ontwerpen. Voor douche hoofden, u veel opties in termen van stijlen en afwerkingen. De afwerking van de douche kop kan worden geborsteld nikkel, chroom, messing of geoliede brons. U kunt kiezen degene die overeenkomt met de finish van andere badkamer armaturen. Je kan kiezen tussen blootgesteld douche fixtures of verborgen douche spanstukken. The blootgesteld die geven een elegante en stijlvolle kijken naar de douchecabine. Aan de andere kant is de verborgen die de bescherming van de armaturen van schade veroorzaakt door voortdurende blootstelling aan water.
Vandaag is het niet noodzakelijk dat u slechts een douchekop in je douchecabine te houden. U kunt een veelvoud van douchekoppen. Douche kop met meerdere jets of stoom functies zijn erg populair. U kunt kiezen voor luxe douchekoppen die je verwent met wat masseren effecten. Het heeft extra functies van de verlichting en muziek die kan je een gevoel als een spa. Dan is er een groot formaat hoofddouche kop, die een regen-achtig effect geeft. Wanneer uitgerust met een speciaal soort verlichting, kan je het gevoel dat je een douche nemen onder een waterval.
Houden al die aspecten in het achterhoofd, kun je custom-build een douchecabine voor uzelf met de aard van de functies die u nodig heeft en net als de meeste. Het aantal douchehokje ontwerpen zijn eindeloos, maar je moet degene die past uw levensstijl de meest selecteren. Immers, bent u met zo veel moeite, zodat u een douchecabine die kan je ontspannen terwijl je de douche bij de aanvang van de dag te krijgen ook, of in feite een ander tijdstip.

No comments:

Post a Comment