Friday 16 September 2011

Kamerplanten die het niet nodig Zonlicht

Alle planten hebben zonlicht voor de fotosynthese en dus zijn er geen dergelijke kamerplanten die niet vereisen dat zonlicht op alle. Het enige verschil is dat deze planten vereisen relatief minder hoeveelheid zonlicht. Zo, deze planten maken een aantal van de beste opties voor kamerplanten. Lees meer over, de voordelen van kamerplanten.
Kamerplanten die het niet nodig Zonlicht; Er kunnen verschillende redenen waarom men zou willen gaan voor kamerplanten, die het niet nodig zonlicht. Sommige mensen wonen in appartementen en hebben geen ruime buiten, kunnen sommige niet genoeg toegang tot zonlicht, terwijl sommige kunnen willen kamerplanten hebben, gewoon om het interieur van hun woning te verbeteren. Gelukkig voor zulke mensen zijn er vele overdekte planten die kunnen overleven met minimale eis van zonlicht. Veel van deze kamerplanten bekend zijn luchtzuiverende eigenschappen heeft. Lees meer over, kamerplanten dat schone lucht. Hieronder zijn enkele van de kamerplanten die geen zonlicht.
Lees meer over:; Low Light Kamerplanten; Low Light House Plants; Chinese Evergreen: De wetenschappelijke naam van de Chinese Evergreen is Aglaonema en beren zilver-groene bladeren. Het behoort tot de Aziatische familie en vereist zeer weinig onderhoud. Het licht tolerantie van deze plant varieert van zeer lage licht tot fel licht. Echter, moet ervoor worden gezorgd dat de plant niet in direct contact met zonlicht. De fundamentele voorschriften van deze kamerplant is cool omgevingstemperatuur, minder water en minimale hoeveelheid licht. De ideale plek om deze plant te houden, is het milde licht dat afkomstig is uit het noorden richting. Volgens NASA, deze plant verwijdert xyleen en formaldehyde content vanuit de lucht.
Lepelplant: Vrede lelie met zijn wetenschappelijke naam Spathiphyllum, is een van de kamerplanten die niet nodig veel zonlicht. Zorg moet worden genomen, dat de plant niet in direct zonlicht geplaatst, anders wordt de bladeren van de plant beschadigd raken. Gele kleur van de bladeren te geven, dat de boom is meer zonlicht dan vereist ontvangen. Deze plant vraagt ​​een zware hoeveelheid water. Maar zorg ervoor dat u toestaan ​​dat de plant in droge tussen de gieter sessies. De plant heeft een aangenaam look met witte bloemen en donkergroene bladeren. Zelfs deze plant is een luchtzuiveringsinstallatie. Lees meer over de vrede lelie plant zorg.
Philodendron: Philodendron is familie van planten, die gekenmerkt wordt door haar hartvormige bladeren. Deze worden gebruikt als kamerplant sinds de Victoriaanse tijdperk. De plant heeft zeer weinig water nodig en kunnen samenleven dagen zonder water. Direct zonlicht moet worden vermeden, als de plant goed doet bij weinig licht gebieden. De temperatuur die nodig is voor deze plant is ongeveer 50 graden Fahrenheit.
Cast Iron Plant: Gietijzeren plantaardige ook bekend als Aspidistra, is een meer populaire kamerplant, dat zeer weinig licht vereist. Gietijzeren plant, zoals de naam al doet vermoeden is een sterke plant. De plant groeit goed in alle soorten weersomstandigheden. Het kan verblijven zonder water voor langere tijd. De plant wordt gekenmerkt door zijn grote groene bladeren die witte strepen bevatten.
Lucky Bamboo: Dracaena is de botanische naam van Lucky Bamboo planten. De plant wordt gezegd dat het geluk brengt voor mensen omheen en vandaar de naam, Lucky Bamboo. Het is een zeer schattige plant die gemakkelijk groeit in omstandigheden met weinig licht. De plant moet worden bewaard in zoet water. De plant groeit de hoogte en ziet er mooi bij bewaring in decoratieve transparante vazen. Lees meer over, de zorg voor Lucky Bamboo.
Dit waren enkele van de kamerplanten, die het niet nodig zonlicht. Andere dergelijke kamerplanten zijn High-Klimmen Pothos, Snazzy Snake Plant, African Violet, Zamioculcas zamiifolia, enz. Een kamerplant moet worden gekozen na OVERWEGENDE dat het minder onderhoud vergt zeer en heeft zeer minder requirements water en licht.

No comments:

Post a Comment