Wednesday 21 September 2011

Stapelbare wasmachine en droger recensies

Wasmachines zijn een integrable onderdeel van elke woning tegenwoordig. Als uw appartement niet genoeg ruimte voor een grote wasmachine en droger type wasmachines, dan is een alternatief van stapelbare wasmachine en droger aanwezig. Er zijn draagbare wasdroger combo eenheden ook, die kan hetzelfde doel dienen. Het gebruik van de ruimte in uw woning efficiënt is erg belangrijk, want het geeft ruimte voor een heleboel andere dingen. Apparaten vaak veel prime ruimte in uw huis. Dus is het beter om te plannen en producten, die op maat past bij uw wensen te kopen. Dit artikel geeft u een aantal overzichten van stapelbaar wasmachine en drogers voor uw inzage en help uw besluitvorming.
Beste Stapelbare wasmachine en droger recensies; Hier zijn beoordelingen van een geselecteerd aantal stapelbare wasmachine en droger, hoog gewaardeerd door de markt specialisten. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben deze machines afzonderlijk gestapeld wasmachines en drogers, waardoor ze zeer compact in vergelijking met andere types van wasmachines. Een stapelbare wasmachine en droger is een goede keuze voor bachelor-appartementen en mensen die geld willen en ruimte te slaan. Hier is een lijst van populaire wasmachine en droger beoordelingen in aflopende volgorde van rating en populariteit.
Frigidaire GLEH1642F; Pros: Van alle stapelbare wasmachine en droger, dit is de top pick van de partij. Het is een full-size wasserette centrum. Het gebruikt een zeer redelijk, dat is minder hoeveelheid water als macht. Het heeft ook een vrij grote capaciteit. De controles kunnen gemakkelijk bereikbaar. Het heeft vochtsensoren, die het mogelijk maken een hoop energie te besparen.
Nadelen: Het heeft een zeer luide zoemer en de totaal benodigde tijd is behoorlijk lang!
Prijs: 1019 dollar
GE WSM2420D; Pros: Deze is compact en rustigste van de partij. Het kan gemakkelijk passen in kleine plaatsen. Het is zeer betrouwbaar en robuust in te bouwen. Het heeft een auto-droge-functie waardoor het eenvoudig te bedienen.
Nadelen: Het grote nadeel is dat deze machine zeer lage capaciteit heeft. Anders dan dat, het ontbreken van een vocht-sensor is een ander minpunt.
Prijs: 1.146 dollar
Frigidaire GLTF2940F; Pros: Dit is de volledige grootte stapelbare wasmachine met een bijpassend droger en is een van de goedkoopste van de partij. Een unieke eigenschap is dat het 14 wasbeurten heeft! Een ander voordeel is dat, het is extreem energiezuinig. Dit is een feit dat uw elektriciteitsrekening zal bekennen.
Nadelen: Het is moeilijk voor een man van de korte gestalte aan de controles van de droger gestapeld top te bereiken. De rubberen afdichting van de wasmachine kan erg moldy!
Prijs: 650 dollar
Kenmore 88732; Pros: Dit Was centrum is zeer compact en slechts 24 centimeter breed. Een uniek kenmerk is dat het makkelijk kan draaien op 110/120 volt van de macht. Het is heel gemakkelijk om de controle te bereiken. Het scoort op de prijs voor ook.
Nadelen: Een groot minpunt is dat je niet kan draaien van de wasmachine en droger op dezelfde tijd als gevolg van het lage vermogen. Een ander nadeel is de kleine capaciteit van de machine!
Prijs: 874 dollar
Dit was een poging om u te voorzien van makkelijk te lezen en stapelbare wasmachine en droger reviews te plukken. Hoop, het zal u helpen kiezen van de juiste stapelbare wasmachine en droger precies geschikt voor uw woning en vereiste.

No comments:

Post a Comment