Thursday 29 September 2011

Verjaardag Thema's voor Boys

Planning voor de verjaardag van je zoon's feestje? Dan heb je moet wel denken piraten, superhelden, auto's en die grote, slechte dinosaurussen. Selecteren van het thema voor de verjaardag van een jongen kunnen worden echt gemakkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is te denken van de partij van thema's die actie, energie en opwinding zijn. Ben je nog steeds perplex? Nou, hier zijn een lijst van creatief en leuk verjaardag thema voor jongens dat zeker zal verrukken uw jong geitje en hebben zijn vrienden praten dagen over de mooie verjaardagswensen bash.
Thema's voor Jongens Verjaardagsfeestje
Superhero Party Thema: Of het nu Batman, Superman of Spiderman, breng uw kind misdaadbestrijding superhelden tot leven met dit leuke thema. Het verjaardagsfeestje uitnodiging kunnen voorschriften omvatten die waarin de logos van deze karakters hebben. Er zijn vele superheld uitnodigingen online beschikbaar voor het afdrukken. De partij levert kunnen worden gecoördineerd met het thema. Dus je kunt oppikken Spiderman bekers, borden, servetten en zelfs een speciale Spiderman tafelkleed van een van de partij leveringen winkels. Als u niet kunt vinden superheld partij levert dan pikken rood en blauw partyware voor uw Spiderman verjaardag thema. Voor de feestartikelen kunt u kiezen voor Spiderman gunste dozen met superheld stickers, potloden, speelgoed en snoep.
Race Car Party Thema: Dit is een groot feest thema voor al die kleine NASCAR beroemdheden. Deze actie verpakt avontuurlijke rit is zeker om thrill jongens in de leeftijdsgroep van 6 tot 10 jaar. Voor de uitnodigingen die u kunt gebruiken uitsnijdingen van auto's of afbeeldingen van ras auto's op de uitnodiging. U kunt ook kiezen uitnodigingen met afbeeldingen van de Disney film Cars. De decoraties moet omvatten zwart en witte kleur thema en een host van geruite vlaggen. Voor de partij is voorstander van materieel van de goodie bags met kleine speelgoed auto's, zonnebrillen, plastic sleutels en auto stickers. Uitgebreide feestartikelen u toestaan ​​om krijgen van de pitcrew outfits met gekleurde T-shirts en honkbal caps welke auto logos hebben houden.
Piratenpartij Thema: Voor een Piratenpartij de jongens kunt maximaal verkleden als rogue, roekeloze piraten met piratendoeken, ooglappen, bandannas en oorbellen. U kunt kiezen postkaart nodigt uit met graphics van de schedel en cross been voor het feest uitnodigingen. U kunt ook de uitnodigingen zelf met behulp van zwarte voorraad papier gevouwen in de helft en versierd met piraten stickers en uitsparingen. Stuur deze uitnodigingen in oude frisdrankflessen voor het toegevoegde effect. Voor de feestartikelen, selecteert u Piratenpartij tafelkleden, borden en glazen. De decoraties kan omvatten piraat items zoals oude opslag kisten, kostuum items en een cake gebakken in de vorm van een schip. De Piraten Partij thema is niet compleet zonder de pret piraat gunsten die de opblaasbare zwaarden, piraten vlaggen en beeldjes op te nemen.
Dinosaurus Thema van de Partij: Dit is mijn dinoholic neef favoriete partij thema. Hij hield van een of andere manier de grote boze T-Rex met die stevige brullen en de tanden botsende chomp. De verjaardag Groep verzoekt kunnen worden gevormd als een dinosaurus kop met de scherpe tanden als de uit te nodigen of gewoon oprollen een stuk papier en plaats deze in de enorme dino plastic eieren. Versier uw kamer voor de partij in tinten bruin en groene uit te brengen de jungle effect. De partij leveranties kleurrijke grafische dinosauriërs op het tafelkleed, servetten, borden en de glazen. Dinosaur partij stickers, blocnotes, potloden, beeldjes en dinosaurus tattoo boeken zijn allemaal geweldige ideeën voor feestartikelen.
Sports Party Thema: Deze lijst van thema's verjaardag zou onvolledig zijn, zonder een sport-party thema voor al die honkbal liefhebbers. De uitnodigingskaarten voor deze party thema kan worden gevormd als soccer ballen of voetballen. Voor een honkbal partij te kiezen decoraties in rood en wit met honkbal banners en ballonnen gevormd als honkballen. Sport pattern accessoires en feestartikelen gaat goed met dit thema. Sports Party gunsten kunnen omvatten items zoals stickers, een pak van honkbal kaartjes, de mini sport bal speelgoed, sport-poppers en hoofdbanden.
Voor meer verjaardagsfeestje thema's voor jongens, kunt u ook verwijzen; Birthday Party Ideeën voor Boys Birthday Party Ideeën; Als u van plan bent voor de partij van een peuter is, dan zijn er tal van 1e verjaardag thema's voor jongens en zoals de Sesame straat partij thema of de Bob de bouwer thema van de verjaardagspartij. Vergeet niet de sleutel is om het simpel te houden, snel bewegen en plezier voor uw kind. Ook tijdens de planning voor de verjaardag en het kiezen van het thema, probeer brainstormen met uw zoon om uit te zoeken wat hij wil. Dit zal maken het een gedenkwaardige en leuk evenement voor iedereen.

No comments:

Post a Comment