Sunday 25 September 2011

Armband maken Technieken

Wij hebben altijd een inspanning leveren om cadeau onze geliefden met iets speciaal en anders. Wat kan er dan meer bijzondere gaven hem / haar met iets dat je hebt gemaakt. Armbanden gemaakt kan worden thuis in een minimum van tijd. Je was ook van plan om je geliefde een polsbandje, maar je weet niet hoe je armbanden te maken. Dan maak je geen zorgen, dit artikel legt een paar armband maken technieken die zeker zal blijken te zijn nuttig voor u.
Eenvoudig Armband maken Technieken
String Band maken technieken; Neem geborduurd snaren van verschillende kleuren. De eerste stap van de vriendschap Ketting Maken techniek is om een ​​gekleurde draad rond your pols tweemaal wrap. Meet de draad en knippen. Snijd de andere gekleurde draden en ervoor te zorgen dat ze van dezelfde omvang van de draad die werd gesneden eerste. Das al deze draden met elkaar aan de ene kant. Nu maken we een vooruit knoop op de snaar die op de meest linkse kant. Dan, zet de dezelfde koord door de opening en dus trek dat de knoop strak wordt. Herhaal de bovengenoemde stappen nog eens op dezelfde snaar. Na dit te doen, trek dezelfde snaar naar rechts. Neem de volgende snaar en volg dezelfde procedure als gevolgd voor de eerste snaar. Herhaal de procedure voor alle snaren. Volg de bovenstaande stappen totdat de armband wordt lang genoeg om de pols past. Deze floss armband maken techniek is eenvoudig en ook niet vereist veel tijd. Dit was over hoe armbanden te maken. Lees meer op instructies over hoe vriendschap armband en vriendschap armband patronen te maken.
Hennep Armband maken technieken; Het eerste ding is om te beslissen over de lengte van de armband. Als u van plan bent om een ​​enkele lengte van hennep kraal, knip dan de hennep enkele centimeters langer dan de lengte die nodig aan te passen rond de pols. For geknoopt een, snij de hennepplant drie keer groter dan de lengte die past rond de armband. Leg een knoop aan een uiteinde van de hennep. Voer beading en knopen volgens de aard van de gewenste ontwerp. Nadat je klaar bent met het ook een knoop aan de andere kant. Als u niet wilt knopen, dan kun je ook hechten gesp aan beide uiteinden. Voor het maken van geknoopte hennep armband, snijd de hennep in drie gelijke delen. Maak een knoop aan de uiteinden. De volgende stap is om vijf dia knopen in de hennep. Over alle snaren, slip kleine kralen en opnieuw das de vijf dia knopen. Herhaal deze procedure tot je de armband van de gewenste grootte. Lees meer over hoe om hennep armbanden te maken.
Armband maken Instructies
Voordat u begint met het maken van de armband, zorgen ervoor dat u alle benodigde materialen voor het maken van de armband de hand hebben. Zorg ervoor dat wanneer u zich snijdt of kies de string voor het maken van de armband is een paar centimeter groot dan de pols grootte van de persoon die gaat de armband te gebruiken. Ook na het maken van de armband, vergeet dan niet om de extra string trim. Trimmen zal een nette kijken naar de armband. Als u het maken van de armband voor iemand anders, kies dan die persoon favoriete kleur. Als u deze armband maken ideeën, kunt u klaar bent met het maken van armband in een mum van tijd. Lees meer armband maken instructies.
Lees meer over; Armband Ideeën met String; Armband gemaakt uit Strijkkwartet; borduurwerkzijde Armbanden; Hopelijk na het lezen van het artikel, weet je nu hoe je armbanden te maken. Er zijn verschillende armband maken technieken, maar degene die ik hierboven heb genoemd, zijn de gemakkelijkste. Ja, wat zijn wachten, cadeau uw geliefde met een handgemaakte armband en verras hem / haar.

No comments:

Post a Comment