Friday 23 September 2011

Thank You Letter voor donatie

Het is waar dat we vaak mensen vragen om hulp en bijstand in tijden van nood en vergeet bedanken ze een keer aan onze behoefte is voldaan. Tegelijkertijd bestaan ​​er mensen die denken over het bedanken van de mensen die hen geholpen hebben, maar niet echt het initiatief nemen om dit te doen. Dit is geen hulp niet. Je moet altijd in gedachten houden dat het de actie die zaken, niet de bedoeling. Mensen zullen alleen zien wat je gedaan hebt, niet wat je wilde doen.
Behalve om te voldoen aan en zorgen dat ze gelukkig zijn, het sturen van een bedankbriefje naar iemand gemeenschappelijke hoffelijkheid, vooral als die persoon heeft u financieel geholpen of op enige andere significante wijze. Als u een charitatieve organisatie en hebben een donatie ontvangen van iemand, dan is het schrijven van een bedankbriefje aan de donor is een must. Het schrijven van een dankbrief is iets anders dan gewone brief te schrijven. Op deze nota, hier is hoe je moet schrijven van een bedankbrief van een schenking.
Het schrijven van een Thank You Brief voor donatie; Hier zijn een paar dingen die je moet in gedachten houden tijdens het schrijven van een bedankbrief voor de steun of de hulp ontvangen van een derde partij. ; Timing van de Thank You Letter: Het is het gezond verstand dat je de andere persoon voor zijn hulp bedanken, zodra je kunt. Er is geen punt in een persoon bedanken door middel van een dankbrief na twintig jaar hielp hij je het land een nieuwe baan. Echter dat betekent niet dat je moet rond gedrukte exemplaren van kant-en-klare uitvoeren bedankbrieven in je zak en een uit de hand elke keer als iemand neemt u uit voor een kop koffie. De timing is erg belangrijk bij het schrijven een bedankje brief voor hulp die is verstrekt. ; Brief Inhoud: Let op hoeveel en welke inhoud die u schrijft in uw dankbrief. Het moet niet worden een twee-beklede telegram, noch mag het een twee pagina's essay. Zet uw punt over op een bondige wijze, zonder dat het klinkt alsof je in een haast om de brief af te maken. Als je het schrijven van een bedankbrief aan een donor die in geld gestuurd voor een weeshuis, noemen over hoe zijn gulle bijdrage heeft een lange weg gegaan in de verbetering van de levens van alle kinderen. Voeg een paar regels van de wijze waarop de beheersplannen om gebruik te maken van het geld, welke nieuwe faciliteiten die zij willen de kinderen te voorzien, enz.; handgeschreven brief: Ideaal, handschrift een bedankje brief de brief des te meer reële en oprechte maakt. Echter, als je toevallig tijdgebrek hebben, of als er een lange lijst van mensen aan wie je nodig hebt om te sturen dank u brieven, dan het typen van de dankbrief zou een optie zijn. Maar zorg ervoor dat u de brief persoonlijk te ondertekenen, en indien mogelijk, een twee-handgeschreven notitie gevoerd aan het einde. ; Stationery: Gebruik een goede kwaliteit briefpapier tijdens het schrijven of afdrukken van de dankbrief. Met behulp van goede kwaliteit papier en inkt maakt een goede indruk, in vergelijking met een bedankbriefje dat is geschreven op een gescheurd, vergeeld vel papier dat eruit ziet alsof het gescheurd uit een tien jaar oude dagboek. ; Toekomstplannen: Vermeld over wat zijn uw toekomstige plannen voor het weeshuis, en de nieuwe diensten die u van plan om de kinderen te voorzien. Tegelijkertijd, moet u een aan zichzelf geadresseerde envelop in return aanvulling opgenomen naar de dankbrief, voordat u afdichting en na de dankbrief. Dit zorgt ervoor dat uw organisatie blijft in het geheugen blijven van de donor en hij kan op een toekomst van de tijd, stuur dan een andere donatie via de retourenvelop. ; Dit waren enkele schriftelijke tips die u in gedachten moet houden tijdens het schrijven van een bedankbrief voor donatie. Gebruik te maken van deze producten goed zal ervoor zorgen dat u een lange termijn en vruchtbare relatie met uw donateurs en sympathisanten have.

No comments:

Post a Comment