Saturday 17 September 2011

Hoe een quilt te maken

Quilts - Wow! Dat herinnert me aan mijn grootmoeder. Quilting was een van de favoriete hobby van mijn grootmoeder, andere dan exposeren haar culinaire vaardigheden van anderen, die, voor die kwestie waren uitstekend. Niettemin terugkomen om quilts, worden ze gedaan via de methode van quilten. Nu quilting is eigenlijk een naaien activiteit, waarbij een naald en een draad voor het samenvoegen twee of meer lagen materiaal samen om een ​​quilt maken. Het algemeen quilten is uitgevoerd met 3 lagen, de quilt, de batting of isolatie en vervolgens het dragermateriaal. Meestal een rechte steek of een rijgsteek wordt gebruikt om quilts maken. Als u wilt een quilt maken hier zijn sommige quilt maken instructies.
Het maken van een quilt; Allereerst kies een quilt patroon en bij voorkeur kiezen voor stoffen die niet zou verdwijnen of krimpen. Nadat je dat koopt de tussenvulling, die is de vuller van de quilt. Onthoud dat hoe dikker het is het warmer de quilt wordt. ; Zorg ervoor dat de batting is atleast 3 tot 4 centimeter groter aan de grootte van de quilt. ; Follow-up van dat met het snijden van de blokken, door te gaan volgens de instructies in het patroon. Zorg ervoor dat u het juiste aantal van het blok gesneden in elke kleur of het type stof. ; Nu Naai de blokken te stroken vormen. Gebruik een naad marge van halve inch. Zodra u dit doet, om het lichaam van de quilt vorm, naai de stroken aan elkaar. ; Nu lag de 3 lagen van de quilt op elkaar, met het dragermateriaal de laatste, in de onderste. ; Vervolgens volgen met het leggen van de top van de quilt - gezicht naar beneden op de top van het dragermateriaal. Zet vervolgens de batting materiaal bovenop. ; Volgende, naaien samen de laagjes rond het 3 zijden van de quilt volledig. Op de vierde zijde, houdt een twee voet openen. ; Nu flip de quilt en voltooit de rand met de hand. Hiervoor heeft u nodig zou hebben om uw quilt binnen en van buiten, dat de top ook daadwerkelijk te krijgen aan de buitenzijde en zet de batting in het midden zetten. ; Zodra u bladerde het aan de lagen in juiste volgorde, tack hand krijgen voor sluiten de naad. En ten slotte naai de lagen. ; Dit was het algemene proces van het quilten en hoe je een quilt te maken. Een type quilt is lappendeken die wordt gemaakt door samenstellen patches van weefsel. Hier is hoe een lappendeken maken.
Hoe maak je een Patchwork quilt te maken; Deze illustratie zal uitleggen hoe je een vier patch blok quilt te maken. Dus hier gaat. ; Eerste snede een 6 en een halve vierkante inch voor het maken van een sjabloon voor een groot plein. Nu met behulp van uw rolmes en snijmat, maken 50 vierkanten van deze grootte gemaakt van diverse stoffen en verschillende kleuren en designs. ; Volgende, voorbereiden 3 en halve inch brede stroken uit verschillende gestreepte en gingham weefsel door een roterende liniaal en cutter. ; Naai 2 strips aan de rechterkant samen, langs de rand die is de langste. Druk vervolgens op de naden op een kant. ; Knip nu de pieced strips in 3 inch breed en een halve degenen ten bedrage tot 98 gepaarde stukken. Druk naden op een kant. ; Nu Plaats twee sets van paren aan de rechterkant. Vervolgens voorzichtig naaien, zorg ervoor dat de zijkanten behoren worden matching. Bereid 49 nieuwe blokken behulp deze procedure. ; Nu, laat de grotere pleinen en de vier patch pleinen worden gedraaid, terwijl het naaien van de 9 blokken samen om een ​​rij te maken. Net als dat je nodig hebt 11 rijen klaar maken van de quilt helemaal. ; Volg deze door naaien alle 11 rijen samen voor de quilt. Zorg ervoor dat de naden wedstrijd. Druk de naden nadat u klaar bent. ; Dan hebben de steun en tussenvulling groter dan de quilt. Nu samen zet de quilt in lagen - backing rechterkant omlaag en batting, en quilttop rechterkant up. Minutieus polige de lagen aan de quilt en hebben een Zig Zag rond randen. ; Haak katoen dubbele knopen gelijkspel op afwisselende blokken voor het vasthouden quilt lagen in plaats. ; Nu complete de randen van de quilt en voor verkrijgen van de ¼ inch verkeerde kanten samen. Draai nu de quilt wordt bevestigd dat alle randen bedekt zijn. Nu naaien en pin met een onzichtbare steek. ; Nu denk ik dat je weet hoe je een quilt te maken en meer specifiek hoe een lappendeken maken. Dus wat wacht u nog op? Ga snuggle up in de quilt!
Happy Sleeping!

No comments:

Post a Comment