Thursday 8 September 2011

Vragen aan Ask Voordat You Get Gehuwd

Trouwen lijkt misschien makkelijk, maar leven na huwelijk kan niet worden al dat gelukzalige. Hoewel u wellicht weet uw echtgenoot-in-spe goed genoeg om te trouwen, zijn er bepaalde agenda's die niets te maken met weten hem / haar goed hebben. Deze agenda, indien niet besproken voorafgaand aan trouwen, kan een veel problemen in de dagen veroorzaken aan komen na huwelijk. Hoewel ze lijkt misschien niet zo belangrijk, zou het beter zijn om ze gesorteerd tot complicaties voor de twee van u te vermijden. Een heleboel argumenten en gevechten kan worden afgewend door zitten en bespreken deze kwesties. Dit is ook een belangrijk aspect van het proces van het huwelijk counseling.
De vragen stellen voordat je gaat trouwen een middel van effectieve communicatie tussen u en uw partner. Er zijn bepaalde vragen die je nodig hebt om jezelf afvragen, ook voor het huwelijk. De antwoorden op deze zal helpen bevestigen uw beslissing om te trouwen.
Vragen te stellen voor het huwelijk; De vragen die u uw toekomstige man vragen / vrouw voor trouwen moet betrekking hebben op belangrijke onderwerpen als financiën, opvoeding en kinderen, seks, klusjes, schoonfamilie, vrienden en familieleden, huisdieren, werk verbintenissen, feestdagen en vakanties , vrijetijdsbesteding, etc. Hier is een lijst van vragen te stellen voordat je gaat trouwen, op basis van de hierboven opgesomde onderwerpen. ; Wil je kinderen? Hoeveel? ; Hoelang wilt u wachten voordat gelet kinderen? ; Wat is uw definitie van een financiële zekerheid? ; Hoe zullen we beheren schulden en besparingen? , Wij zullen ons geld te houden in collectieve of individuele rekeningen? ; Wie zal betalen de rekeningen en andere onkosten? ; Hoeveel uren per week werk je? Wat houdt je werk in? ; Bent u bereid huishoudenkarweien delen? Wat zou je verkies het doen? ; Wat is jouw mening over buitenechtelijke affaires? ; Hebben we willen en respecteren elkaars vrienden? ; Hoeveel tijd zullen we doorbrengen met onze in-wetten en andere familieleden? ; Hoe vaak wil je gaan met je vrienden, alleen? ; Wat vind je leuk, of afkeer over mijn familie? ; Hoe vaak we elkaar verwachten om seks te hebben? ; Wat als een van ons niet wil seks te hebben, hoe we omgaan met dat? ; Hou je huisdieren? Zou je het erg dat niemand in de buurt en op zoek na het? ; Wat zou jij willen doen op een vrije dag? Welke activiteiten vind je leuk? ; Hoe vaak gaan we op vakantie? ; Zal een van ons opgeven onze carrière thuis blijven met onze kind / kinderen? : Is er een geschiedenis van geestelijke of lichamelijke ziekte die ik over moet weten? ; Denkt u dat het belangrijk is om trouw te blijven aan elkaar? ; Vragen om jezelf te vragen voor het huwelijk; Waarom krijg ik trouwen? ; Wat heb ik lief over mijn echtgenoot-to-be? ; Wat voor soort van een relatie wil ik delen met hem / haar? : Is de echtgenoot mijn partner-to-be aanhankelijk in de mate dat ik verwachten? ; Zullen we in staat om door onze echtelijke problemen werken zonder vechten en ruzie te veel? ; Wat zijn onze verschillen? , Ben ik bereid om de uitdagingen aan te gaan dat het huwelijk entails? ; Deze vragen te stellen voordat u gaat trouwen zal zeker helpen u door uw beslissing om te trouwen en het krijgen van zo dicht mogelijk bij de populaire mythe van 'lang en gelukkig'.

No comments:

Post a Comment