Friday, 15 June 2012

Whitening Cream voor Body

De populariteit van het bleken en de huid lichter crèmes heeft ook gestimuleerd over de debatten over het effect van deze cosmetische producten op de gezondheid, identiteit en zelfbeeld van een persoon. Echter, het gebruik van de huid bleken crème is niet te maken je huid parelwitte zoals geadverteerd door veel whitening producten. In feite is de whitening crème voor je lichaam en gezicht kan niet drastisch veranderen van de kleur van uw oorspronkelijke huidskleur. Integendeel, deze crèmes en lotions lichter de huid door het verminderen van de donkere vlekken en smetten veroorzaakt door hyperpigmentatie. Dit is het resultaat van het lichaam produceren te veel of te weinig melanine. Blootstelling aan de zon, een verhoogde hormoon productie, beschadiging van de huid als gevolg van vlekken, wondjes of uitslag kunnen allemaal bijdragen aan hyperpigmentatie. Hier is een blik op hoe de whitening crème voor het lichaam werken en de ingrediënten in hen. Meer op het gezicht van whitening crèmes.
Hoe Skin Whitening Crèmes werk?
De meeste huid whitening producten en behandelingen die worden gebruikt hebben de neiging om te verminderen of de melanine productie door het onderdrukken van de tyrosinase-enzym remmen. Dit enzym is eigenlijk verantwoordelijk voor het meegeven van ons met de kleur van onze huid, ogen en haar. Zo bleken crèmes en andere actuele behandelingen onze huid lichter te maken door:; Gericht op de aanmaak van melanine; vervelling dode cel opbouw; versnellen celvernieuwing; Bescherming tegen schadelijke stralen van de zon; Er zijn vele varianten van de huid bleken crèmes verkrijgbaar in de markt met een waaier van ingrediënten. Neem een ​​kijkje bij enkele van de ingrediënten in de whitening crèmes.
Ingrediënten in Skin Whitening Crèmes
Hydrochinon: Een van de belangrijkste ingrediënten in de meeste huidverlichtende crèmes is hydrochinon die bekend staat om zijn melanine remmende en antioxiderende eigenschappen. Door het verstoren van de synthese en de productie van melanine, het werkt goed in de huid lichter. Echter, er zijn bezorgdheid over de veiligheid van de producten. Het is niet alleen irriterend voor de huid, maar kan ook resulteren in ochronosis, een blauw-zwarte verkleuring veroorzaakt door ophoping van okerkleurige pigment. Bovendien is het een onstabiel element dat bij blootstelling aan zonlicht en lucht kan een schaduw van bruin en erg ineffectief. In landen als Frankrijk en Japan het gebruik van dit ingrediënt in huidverzorgingsproducten cosmetica is verboden.
Mercury: Veel huidverlichtende crème voor lichaam en huid te gebruiken ammonia-vrij kwik of kwik chloride als het actieve ingrediënt. Dit is heel schadelijk en kan leiden tot neurotoxische problemen, zoals ataxie, spraak-en slechthorendheid; psychische problemen, nierproblemen zoals kwik-geïnduceerde nefropathie en immunotoxiciteit.
Andere schadelijke ingrediënten in de huid whitening crèmes bevatten minerale olie, dioxaan, parabenen, alcoholen en geurstoffen. In plaats van de bovenstaande ingrediënten kijk uit voor kojiczuur, zoethout extract, azleaic zuur, extracten van berendruif, moerbei, witte moerbei moerbeiboom en papier in je huid bleken room aan de vorming van melanine geleidelijk te remmen.
Natuurlijke methoden van Skin Whitening
Als u zich zorgen maakt over de bijwerkingen van de huid whitening crème voor het lichaam, kunt u proberen met behulp van enkele eenvoudige zelfgemaakte huid witmakers.
Mix van een theelepel honing, citroensap, melkpoeder en een halve theelepel amandelolie. Breng dit op je lichaam en laat het verblijf op gedurende 15 minuten voordat u kunt afwassen. ; Yoghurt gemengd met tomatensap en havermout, toegepast op het lichaam en afgespoeld na twintig minuten kan helpen de donkere vlekken veroorzaakt door de zon bruinen te bestrijden. ; Geraspte aardappel toegepast op het lichaam vermindert vlekken en andere merken. ; Omdat het een natuurlijke bleken en bliksem agent, limoensap vermengd met kurkuma poeder kan helpen hyperpigmentaton en de donkere vlekken te verminderen. Meer op zelfgemaakte huid bleken. ; Lees meer over:; Homemade Skin Lightener; Natural Skin Lightener; voor Afrikaanse Amerikanen zijn er een aantal speciaal ontwikkeld whitening crème voor zwarte huid. Bijvoorbeeld het cosmeticamerk Makari heeft een bereik van de huid bleken crème voor zwarte mensen met natuurlijke producten. Dus in plaats van te kiezen voor agressieve chemische stoffen in de huid whitening crème voor het lichaam, kunt u proberen met behulp van natuurlijke producten die kunnen zelfs uit de toon, verkleuring en blotchiness van de huid, waardoor de totale uitstraling te helderder en vloeiender.

No comments:

Post a Comment