Wednesday, 13 June 2012

Huidverzorgingsproducten voor Afro-Amerikanen

Mensen van elk ras zijn fysieke kenmerken die eigen zijn aan die race alleen. Dit omvat, huidskleur, textuur, haar enz. Afro-Amerikanen hebben ook hun eigen specifieke kenmerken. Naast een donkere huid en krullend haar, ze zijn ook gevoelig voor vele huidproblemen. Helaas, niet veel huidverzorgingsproducten op de markt beschikbaar die inspelen op de specifieke eisen van de Afro-Amerikaanse huid. Beste huidverzorging producten moeten niet alleen een einde van de huid problemen, maar maken het ook stralend en mooi.
Huidverzorgingsproducten voor Afro-Amerikanen
Inzicht in Afro-Amerikaanse huid; Afro-Amerikaanse huid is van nature donker en vettig. Het is echter olieachtige alleen in de T-zone van het gezicht, waardoor het moeilijk is te beheren, op andere gebieden zijn droog. Bovendien, de grote inhoud van melanine in de huid maakt het super gevoelig voor huidverzorgingsproducten en cosmetica. Acne is het belangrijkste probleem waarmee mensen van Afro-Amerikaanse afkomst. Trouwens, dit huid ook verkleuren en heeft de neiging om vlekken te krijgen heel gemakkelijk. Zo is het noodzakelijk dat de huid zorg product moet voorzichtig op de huid, maar effectief is tegen deze problemen.
Reinigende producten, het reinigen is het meest essentiële huidverzorging routine voor Afro-Amerikaanse huid. Het is ook de beste oplossing voor acne probleem. Deze huid reageert goed op alle natuurlijke huidverzorgingsproducten en organische huidverzorgingsproducten. Gebruik een organische, zeep vrije cleanser op je gezicht ten minste eenmaal per dag te reinigen. Olijfzeep, shea boter en zeep Afrikaanse soap zijn enkele van de beste reinigingsproducten voor de Afrikaanse-Amerikaanse huid. Reinigingsmiddelen zijn de meest effectieve huid producten voor acne. Lees ook meer over acne skin care producten.
Exfoliërende producten; exfoliëren is het proces van het verwijderen van dode cellen van het oppervlak van de huid. Afschilfering helpt ook bij de behandeling van verkleuring van de huid, die voorkomt onder mensen van Afrikaans-Amerikaanse herkomst. Peeling scrub voor gezicht met honing en havermout als basisingrediënten zijn ideaal voor African American huid. Glycolzuur pillen van lage sterkte zijn ook effectief tegen hyperpigmentatie. Indien de keuze voor laser behandelingen van pigmentatie, African American huid profiteert het meest, alleen als de laser zendt langere pulsen.
Cosmetische producten; Afro-Amerikaanse vrouwen moeten zich alleen verlaten op de cosmetische producten die uitsluitend zijn bedoeld voor Afro-Amerikaanse huid. Deze producten hebben een verscheidenheid in termen van kleuren en textuur, die passen in de Afro-Amerikaanse huid. Het is beter om te gaan voor op water gebaseerde cosmetische producten in plaats van op olie gebaseerde producten, gezien de acne gevoelige aard van de Afro-Amerikaanse huid.
Bescherming tegen de zon; Het is een mythe dat mensen van Afrikaans-Amerikaanse oorsprong geen zonnescherm producten nodig hebben. Hoewel het waar is dat een donkere huid niet verbrandt of tan eenvoudig, doet het worden aangetast als gevolg van schadelijke UV-straling. De melanine in de huid, maakt de huid kanker-proof, dus is het noodzakelijk om bescherming tegen de zon producten te gebruiken, terwijl bloot buiten. Natuurlijk, donkere mensen een SPF van 13 of meer hebben, dus geen zonnescherm lotion met SPF meer dan dat, is voldoende. Kijk voor de producten die uw huid te beschermen tegen UVA-stralen als UVB.
Er zijn veel bedrijven die zich specialiseren in producten voor de verzorging Afro-Amerikanen. Daarom is het beter om te vertrouwen op de producten van deze bedrijven als u een Afrikaanse Amerikaan. Huidverzorgingsproducten die gericht zijn op een witte huid mensen uiteindelijk doen meer schade aan een donkere huid, dan een goede.

No comments:

Post a Comment