Tuesday, 12 June 2012

Citroengrasolie Gebruikt

Cymbopogon citratus or citroengras is in wezen een kruid dat in gebruik is al jaren in de traditionele Indiase geneeskunde. Het is een type van een aromatische of geurende gras, afkomstig uit India, dat verschillende heilzame kruiden en geneeskrachtige eigenschappen heeft. De olie gewonnen uit citroengras is een van de beste etherische oliën en aromatherapie oliën met een aantal van de gezondheid en voordelen voor de huid. De olie wordt gewonnen uit gedroogd citroengras door middel van een procedure bekend als stoomdestillatie. De olie heeft een lichte en frisse citrusgeur met een donker gele of oranje kleur. Onderstaand zijn de eigenschappen van citroengras olie en een aantal van de essentiële olie citroengras gebruikt.
Citroengrasolie Eigenschappen
Citroengras olie heeft verschillende geneesmiddelen, kruiden-en therapeutische eigenschappen. Het heeft analgetische, anti-bacteriële, windafdrijvend, ontgeuren, koortsverdrijvend middel, fungicide, antiseptisch, antidepressivum, adstringerende, diuretisch, galactogogue, insecten, antipyretische, antimicrobiële en kalmerende eigenschappen. Het vindt het nut in veel gebieden als gevolg van al deze eigenschappen en het is bekend dat slechts een paar bijwerkingen hebben. Citroengras olie is ook veilig gebruikt worden door kinderen. De chemische samenstelling van citroengras olie omvat mycrene, nerol, Neral, geraniol, citronellal and geranyl acetaat.
Gebruik van citroengras olie
Voordelen van de Gezondheid van citroengras olie; ontspant de spieren: De belangrijkste voordeel voor de gezondheid van citroengras olie is haar vermogen om kalm en ontspannen de spieren. Zijn pijnstillende en kalmerende eigenschappen zijn zeer nuttig voor pijnbestrijding van kwalen, zoals hoofdpijn, migraine, menstruele krampen en verrekte spieren. Het geeft verlichting van een jetlag en stress.
Depressie: Citroengras olie is ook nuttig in het verlichten van symptomen die verband houden met depressie, angst-en paniekaanvallen bijgebracht door zijn antidepressieve eigenschappen. Dit is een van de belangrijke citroengrasolie voordelen.
Oedeem: De diureticum eigenschap is nuttig in het genezen van oedeem en het carminatieve eigenschappen helpen verlichten gas en zuur.
Spijsvertering: Verbruik van citroengras olie verbetert de spijsvertering en stoelgang vergemakkelijkt in het geval van constipatie. Het helpt ook gemakkelijk vertering en de absorptie van vetten.
Koorts: Lemongrass olie heeft antipyretische eigenschappen die helpt lager temperatuur tijdens hoge koorts en elimineert ook koorts volledig. Its koortsverdrijvend middel eigenschappen verhoogt de transpiratie en elimineert koorts.
Infecties: De fungicide, antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen van citroengras olie maken het uiteindelijk in de preventie en genezing van schimmel en bacteriële infecties, zowel intern als extern.
Stollen van bloed: Lemongrass olie, indien toegepast op verwondingen die bloeden heeft de mogelijkheid om vaart te zetten achter het proces van bloedstolling en het voorkomen van overmatig bloedverlies. De adstringerende eigenschappen geven deze levensreddende kwaliteit citroengras olie.
Vaat tonicum: Lemongrass gras olie kan helpen genezen veel zenuwstelsel gerelateerde aandoeningen, zoals Vertigo, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson, etc, door de versterking van de zenuwen en het immuunsysteem ook.
Anti-kanker: Onderzoek toont aan dat citroengras or citroengrasolie worden geprogrammeerd dood veroorzaken in kankercellen, zonder nadelige gevolgen voor de nuttige cellen.
Skin Care gebruikt; Gebruik van citroengras olie op de huid kan de huid veel voordeel. Zijn antibacteriële, adstringerende en antiseptische eigenschappen te voorkomen en te genezen huidinfectie, te voorkomen acne en kalmering van gebroken of ontstoken huid. Het wordt gebruikt als een ingrediënt in veel verzorgings-producten zoals zeep, lotions, parfums en deodorants. Het is ook bekend dat overmatig zweten en lichaamsgeur voorkomen. Het vindt ook gebruiken als een belangrijke aromatherapie olie en helpt bij het elimineren cellulite.
Culinaire toepassingen; Citroengras olie wordt gebruikt in veel continentale recepten als ingrediënt en garneer en ook in verschillende soorten kruidenthee en soepen.
Citroengras olie kan ook worden gebruikt als insecticide, ontsmettingsmiddel en voor het huishouden reiniging en ontgeuring doeleinden. Het is ook een effectieve muggenmelk en een conserveermiddel. Profiteren van deze brede waaier van citroengras olie gebruikt door gebruik te maken van het regelmatig.

No comments:

Post a Comment