Thursday, 21 June 2012

Persoonlijkheidskenmerken van mensen

Persoonlijkheid misschien gedefinieerd als het zichtbare aspect van iemands karakter als hij het maakt indruk op anderen. Zo, persoonlijkheidskenmerken van mensen is wat zichtbaar is duidelijk in volkeren gedrag jegens anderen. Hoewel de term 'persoonlijkheid' kan een legioen gevolgen hebben, echter, laat ons alleen bezighouden met de connotatie die ik net genoemd. Er zijn verschillende studies gedaan om te begrijpen en de verschillende soorten persoonlijkheden en persoonlijkheidskenmerken te classificeren op basis van gedrag is, manieren van reageren in stressvolle situaties en op basis van een aantal andere richtlijnen, dus wat vaak leidt tot persoonlijkheidstypen AB C.

Dus voordat je gaat lopen met die persoonlijkheid test af te leggen om uit te zoeken wie of wat je bent, laten we stoppen met te denken aan iets. Niets zo vat de persoonlijkheidskenmerken van een persoon dan hun gezichtsuitdrukkingen in verschillende situaties, zoals op het einde van dit alles, gezichtsuitdrukkingen zijn een weerspiegeling van wat een persoon is echt denken en voelen. Om u een idee, gewoon rond te kijken en je zal een groot aantal mensen te zien met verschillende gezichtsuitdrukkingen rondom.

Toch verrassend, zijn er geen studies gedaan om mensen te categoriseren op basis van deze cruciale pointer. Vandaar, hier is een snel overzicht van hoe verschillende persoonlijkheidstypen te herkennen aan de hand van zijn (of haar, laten we niet seksistisch) gezichtsuitdrukking, en op de manier waarop hij of zij zou gedragen in een kantooromgeving. En natuurlijk laat ik aan toevoegen dat dit is mijn nemen op verschillende types van persoonlijkheden, of zoals ik het noem, een persoonlijke kijk op merkwaardige persoonlijkheden, dus voor die mensen die op zoek zijn naar serieuze informatie over persoonlijkheden, kan lezen op persoonlijkheidskenmerken lijst.

Persoonlijkheidskenmerken
De bazige Type: Typisch persoonlijkheidskenmerken van de bazige type omvatten een diepe blik van bezorgdheid dat hun ogen, die vaak gepaard gaat met gebreide wenkbrauwen en een steeds klaar knikken (bijna dobberen) het hoofd tijdens het spreken aan senioren Mars. Een iets afgezwakt versie van narcistische persoonlijkheidsstoornis, deze mensen zich willen opleggen aan anderen in elke situatie en zijn (als ze het zo mag zeggen zelf) onophoudelijk 'vol met ideeën'. Gebruik te maken van de waarden en eigenschappen geërfd van hun (naar verwachting) identieke bazige oma's, ze willen naar rechts bewijzen zichzelf elke stap van de weg. Het soort dat zou graag bevers lijken lethargisch luiaards, ze de deur open voordat gelegenheid kan kloppen op het. Vandaar dat, hoewel ze misschien een waardevolle troef in een kantoor, vaak winnen van de affecties van bazen en hoofd honchos ze een soort blijft dat collega's en junioren heel bewust proberen te vermijden.

De Stille Oceaan Type: Een steeds aangename glimlach en felle expressieve ogen, vergezeld van een 'ladies first' soort van zeldzame-to-find-vandaag hoffelijke manieren beschaafde landen een persoon in deze categorie. Ze worden gekenmerkt door drie 'C's - kalm, gecomponeerd en met gezond verstand. Hoewel deze persoonlijkheidstrekken ze beter te maken dan mannen bazen, een relatief relaxte houding, vergezeld van een niet-dominante karakter nog niet in het bezit zijn van een goede besluitvorming vaardigheden, zou een persoon te categoriseren als zijnde de Stille Oceaan type - dat wil zeggen, iemand die kalm op het oppervlak, maar bewegende eronder, net als de Stille Oceaan (of wat dat betreft eventuele) oceaan.

Het onbekommerde Type: Als u een persoon te vinden met een dromerige blik in zijn ogen, waarvan de helft hangend met een 'Devil May Care, of waarschijnlijk zelfs hij niet' houding, dan heb je geland bent met de onbekommerde type. Deze eigenschappen zijn kenmerkend voor die werden gezien aan de andere kant van het spectrum van type A persoonlijkheidskenmerken. Ze lijken goed te zijn luisteraars, maar pas op, want zij alleen maar lijken te luisteren, wanneer ze daadwerkelijk kunnen worden dromen van de nieuwste Lamborghini-model (of misschien de laatste swimsuit model, die is om te weten?) Zijn. Op zoek naar zoals zij immer verstoken blijven van de slaap, zij wierpen periodieke gaapt die gevaarlijk zijn besmettelijk (en gevaarlijk getimed). Dus onnodig te zeggen, ze zijn niet bepaald een aanwinst voor elk bedrijf dat is uit om winst te maken. Met andere woorden, ze zijn naturen eigen teller-producten aan de bazige type.
De spraakzame type: Je mag nooit rond aan het zien van hun gezicht, want je bent veel te druk bezig met het proberen om erachter te komen een manier om ze om te zwijgen. Ze opscheppen, babbelkous, bogen en terug te bijten. Advocaten, secretaresses, moeders-in-law alle doorgaans vallen onder deze categorie. De energie die de hersenen wordt verondersteld om te besteden op de proppen komen met ideeën, wordt in plaats daarvan besteden aan overmatig gebruik en misbruik van de stembanden. Dus, hoewel niet precies een actief in het kantoor (hun hersenloze rant misschien gewoon op miraculeuze wijze een verborgen waarde-nadenken-over idee) ze onmisbaar zijn om twee redenen. In de eerste plaats, zij zijn degenen die vaak worden gezien de weinig benijdenswaardige taak (die ze met trots op zich nemen) van het doen van presentaties in het kantoor met kleurrijke dia's die de ogen pijn doen, en luid en lang woorden die de oren pijn doen. Ook vormen ze de vitale groep mensen die blijven hangen rond de waterkoeler de hele dag en doorgeven aan het kantoor roddels. Dus, als een na hebben gedacht, ze zijn een kwaad "noodzaak" zoals kantoren zonder deze persoonlijkheidstypen zou een saaie boel.

De nerveuze Type: Als het gaat om de nerveuze type, is de nervositeit in hun bloed. Typische persoonlijkheidskenmerken zou omvatten, dat zelfs in de vrieskou, zweetdruppels worden gezien rond hun tempel. Ze hebben flikkerende ogen, trillende lippen en een algehele uitstraling van een persoon met de geheime kennis van een enorme dreigende calamiteit. Hun shirts of broeken zijn vaak koffie gekleurd als gevolg van de onophoudelijke trillingen van hun handen. Ze lijkt me het type die geweest gepest tot pulp tijdens hun kindertijd, die ze heeft getekend voor het leven, aldus illustratie van de noodzaak voor de persoonlijkheid en gezondheid correlatie. Zij nodigen zielige blikken zonder zelfs te vragen voor elke. Vandaar dat, hoewel ze misschien uitzonderlijk heldere, zal vaker wel dan niet, hun praktisch onbestaande vaardigheden PR land ze met een back-office werk.

Dus hier was een sneak peek door middel van een zeldzame-view mirror op hoe blauwdruk bijzondere persoonlijkheidskenmerken dat stuit men op elke dag. Dus in plaats van terug te vallen op de rug van het breken van boeken over psychologie, waarom niet uw eigen classificatiesysteem om de verschillende persoonlijkheden typeren maken, omdat aan het eind van de dag, het is allemaal over wat de indeling beste bij u past! Dus je kunt altijd komen met uw eigen taxonomieën, zolang je de tact-xonomy hebben, samen met de patiënten en geduld, om dat te doen.

No comments:

Post a Comment