Wednesday, 6 June 2012

Lip Tattoo Care

Lip tatoeages worden geacht te zijn enkele van de meest moeilijkste tatoeages te verzorgen. De meeste tatoeages zijn lip gesneden op lagere binnenste schaamlippen, maar sommige mensen ze ook te krijgen op de bovenste lippen. Het belangrijkste voordeel van de lip tatoeages is dat ze niet zichtbaar zijn zeer gemakkelijk. Dus, mensen die niet willen om hun tatoeage gaan meestal voor een dergelijke tatoeage bloot te leggen. Bovendien, de lippen zijn enkele van de ongewone plaatsen om tatoeages te krijgen, die een lip tattoo unieke van andere tatoeages maakt. Aangezien lip is een zeer klein gebied, zijn er niet te veel lip tattoo ideeën die kunnen worden gebruikt voor snijwerk op de lippen. Het algemeen mensen gaan voor kleine woorden of kleine lip tattoo ontwerpen, die goed passen in de lippen. Laten we een kijkje nemen naar de redenen waarom lip tattoo zorg is belangrijk.
Waarom zorg voor de Lip Tattoo?; Er zijn te veel redenen waarom men moet nemen speciale zorg van de lip tattoo. Lippen bevatten zeer hoog percentage van vocht, dat wil zeggen speeksel. En dus zijn er hoge kans dat de tatoeage weg zal snel verdwijnen, als de tatoeage aan toonder geen passende zorg. Lip gebied is meer kans om besmet te raken. Dit is omdat, wanneer we voedsel eten, het eten deeltjes zullen wrijving voortdurend over de tatoeage. Bovendien, de menselijke mond bevat teveel bacteriën, dus is de kans besmet te raken verhogen. Uitgaande van al deze factoren, kunnen we concluderen dat lip tatoeages te veel inspanningen om de inkt in de tatoeage te handhaven en te voorkomen infecties vereisen. Laat het ons check out enkele belangrijke tips voor het binnenste lip tattoo zorg. Lees meer over korstvorming van tatoeages.
Lees meer over:; Tattoo Care Instructies; geïnfecteerd Tattoo Care; Tattoo Care Tips
Lip Tattoo Care; de ​​nazorg die nodig zijn voor lip tattoo is volledig verschillend van andere tatoeages. Bijna vijftig procent van de lip tatoeages snel vervagen als gevolg van het ondeskundig onderhoud en de verzorging van de lip tattoo. Dus, moet u zich afvragen, hoe lang lip tatoeages duren? Nou, velen van hen verdwijnen zelfs binnen een week sinds de tatoeage werd gekerfd. Het vervagen is ook afhankelijk van de inkt gebruikt voor het tatoeëren. Lip tattoo moet worden gesneden door een deskundige. Dus zorg ervoor dat je een dergelijke benadering tattoo artiest die goed op de hoogte van alle de lip tattoo feiten.
De eerste stap voor de zorg een lip tattoo is om de lippen droog te houden gedurende ten minste 4-5 dagen tijdens de lip tattoo genezingsproces. Een stuk papier handdoek die goed past in de lippen, kan helpen om het vocht te absorberen en het contact tussen de lippen en tanden te voorkomen. Breng geen lotions in de mond om de tatoeage genezen. Gebruik een antibacteriële alcohol-vrij mondspoeling voor 4-5 keer per dag. Toepassing van zalven die A en vitamine D bevatten, kunnen helpen om de schurft geproduceerd op de lippen te wijten aan het tatoeëren te verminderen.
Lees meer over:, doe Lip Tattoos Hurt; Lip Tatoeages: Hoe lang ze duren; Het korstje is misschien een beetje irriteren en je kan voelen als pellen. Doe dat niet! Het verliest de inkt en de tatoeage zal snel verdwijnen. Vergeet niet, niet krabben, te plukken of wrijf de tatoeage in ieder geval. Niet blootstellen de tatoeage in direct zonlicht. Vermijd het gebruik van voedingsmiddelen met zure inhoud. Vervagen van de lip tattoo is zeker. Je hoeft alleen maar te zorgen dat de tatoeage blijft op je lippen voor een langere tijd. Als u merkt dat uw lippen tatoeage is snel vervaagt na een paar dagen van de tatoeage, dan moet je vragen aan de tattoo-fabrikant aan de lip tattoo retoucheren. Maar zorg ervoor dat de lip tattoo zwelling en korstvorming volledig gereduceerd.
Lip tattoo zorg is een must, als je wilt de tatoeage te blijven voor een langere periode. Zorg ervoor dat u een deskundig tatoeage maker benaderd voor deze tattoo. Veel een keer retoucheren nodig is, maar als de juiste zorg wordt genomen, de lip tattoo kan duren tenminste voor een jaar.

No comments:

Post a Comment