Thursday 7 June 2012

Enkelbandje Tattoo Designs

Enkels zijn ook gezien worden als een goed gevormde deel van het lichaam. Vrouw folk de wereld rond, zijn sieren hun enkels met enkelbanden sinds de oude tijden. Het aanvankelijk begon met schelpen geweven enkelbanden te maken. Als man vorderde, deze enkel stuks onderging ook een aanzienlijke bedrag van de verandering. Toen kwam enkel stuks gemaakt in diverse metalen zoals zilver en goud. Nu, met de veranderende tijden, zijn enkelband tatoeages snelle vervanging van metaal enkelbanden. Enkelband tatoeages zijn hard op weg een trend van het seizoen. Veel vrouwen willen hun benen en accentueren wat beter dan enkelbandje tatoeages voor vrouwen om dat doel te bereiken. Enkelbandje tattoo ontwerpen worden gezien als 'inkt enkelbanden'. Laten we eens kijken wat zijn de verschillende enkelbandje tattoo ontwerpen die je kunt gebruiken om zichzelf te laten geïnkt met.
Enkelbandje Butterfly Tattoo Design; Dit is een van de eenvoudige maar elegante enkelbandje tatoeages voor vrouwen. Enkelbandje vlinder tatoeages kan gedragen worden met formele en casual kleding. Een vlinder tattoo is een prachtige manier van het tonen van je liefde voor moeder natuur, samen met je oog voor schoonheid. Deze vlinder tattoo ontwerpen kunnen zeer trendy, want er zijn onbegrensde mogelijkheden op het gebied van ontwerpen, alsmede maten. U kunt kiezen om een ​​enkelbandje tattoo ontwerp gemaakt van kleine vlinders in verschillende kleuren rond je enkels te krijgen. U kunt kiezen voor levendige kleuren of voor zachte kleuren, die je jurk zal accentueren. Ze zullen niet alleen aandacht aan je enkels, maar zelfs je schoenen zal niet onopgemerkt voorbij gaan met deze tatoeages. Hoewel vrouwen meer dol op vlinders, kunnen mannen gebruiken in hun tattoo ontwerpen, kan zijn om de grenzen van hun oorspronkelijke ontwerp.
Cross Enkelband Tattoo Design; Als je religieus bent, kunt u cross enkelbandje tatoeages te proberen. Deze tatoeages dateren uit de tijd van Christus. Het moeilijke deel over deze cross tatoeages is, dat het heel verwarrend om een ​​ontwerp voor deze tattoo te kiezen. Er zijn drie belangrijke soorten van kruisen, die u kunt kiezen. De opties liggen tussen Keltisch kruis tattoo ontwerpen, tribal tattoo ontwerpen cross met zijn gotische kruis tattoo ontwerpen. Het Keltisch kruis wordt ook wel aangeduid als 'Kruis van Iona' en was populair bij de vroege christenen in Groot-Brittannië. Het is een van de meest bewonderde tattoo designs en kan ook worden gemaakt in een arm band. Er is een kruis tatoeage ontwerp genoemd als steekt de kruisvaarder's. Het bestaat uit vijf verschillende kruisen. Elk van deze kruisjes betekenen een wond elk geleden door Jezus Christus tijdens zijn kruisiging. Drie stappen kruis is een kruis enkelbandje tattoo ontwerpen. Drie stappen zijn toegevoegd aan de onderkant van een Latijns kruis. Deze drie stappen betekenen geloof, hoop en liefde. U kunt lezen over voet tatoeages voor vrouwen.
Flower Enkel Tattoo Design; Flower enkel tatoeages zijn zo oud als de kunst van het maken van tatoeage zelf. Andere bloem tatoeages hebben verschillende connotaties. Er zijn verschillende enkelbandje tatoeage ideeën, die kunnen worden gecombineerd met de bloem enkel tatoeages. Ze kan gecombineerd worden met een vlinder of een hart tatoeage ook. De verschillende bloemmotieven die worden gebruikt om bloemen enkels tattoo designs maken zijn lotus, lelie, hibiscus, Daisy, orchidee, pioen-, zonnebloem-, vogel van het paradijs en vergeet niet, de roos bloem. Een lotus bloem tattoo staat voor helderheid van denken, terwijl een lelie bloem tatoeage staat voor maagdelijkheid en zuiverheid. De Hibiscus bloem op de andere kant is bekend als het symbool voor delicate schoonheid. Ieder van ons weet dat een bloem roos geeft liefde en romantiek, terwijl de orchidee bloemen betekenen pracht en praal, luxe, kracht, liefde en schoonheid. Voor verdere lectuur, lees op bloem tatoeages op de voeten.
Celtic Enkelband Tattoo Design; De Keltische mensen laat geen schriftelijke historisch document, als ze gebruikt tatoeages op hun geschiedenis en cultuur over te brengen. Celtic enkelbandje tatoeages hebben een breed scala van modellen. De meest gebruikte Keltische tattoo ontwerpen zijn boom van het leven, Keltische Girly hart, zwart en grijs kruis, sterren, de gouden wiel van het leven, laaiend cool oneindig tattoo, enz.
Hart Enkelband Tattoo Design; Er zijn ontelbaar aantal ontwerpen van hart enkelbandje tatoeages. Het is altijd een goed idee om te praten met de tatoeëerder, voordat u besluit op het hart tattoo je wilt. Er zijn vier soorten majorly van hart tattoo ontwerpen. Onder elk van hen, zijn er talloze variaties beschikbaar. Het hart tattoo types zijn heilig hart tattoo, vergrendeld hart tattoo, gebroken hart tatoeage en doorstoken hart tatoeage. Mensen kiezen om alle harten tattoo rond hun enkels of in combinatie met een andere vormgeving.
Rosary Enkelband Tattoo Design; Rosary tatoeages zijn vers en heilige tatoeages. Ze worden gezien als een teken van God, samen met het symbool van het geloof in God. Beroemdheden, Nichole Richie, wordt gezegd te hebben gekregen een rozenkrans tattoo gemaakt op haar enkel. Meestal mensen ervoor kiezen om de rozenkrans rond hun enkels en hebben het kruis getattooeerd worden in vervolg op de bovenzijde van hun voet. Lees meer over tatoeages enkel voor meisjes.
Tribal Tattoo Design Enkelband; Tribal enkel tatoeages vinden hun oorsprong in folklore, legendes en tradities. Deze tattoo ontwerpen kunnen variëren van een eenvoudige enkele gekleurde tattoo ontwerpen aan multi-gekleurde ingewikkelde tatoeages. De meest gebruikte tribal enkels tattoo ontwerpen zijn die van de identificatie tatoeages, huwelijk tatoeages, totemdier voogdij, overgangsriten tatoeages, etc. werden Identificatie tatoeages gebruikt om aan te tonen het behoren tot de clan, groep, familie, tatoeages enz. Huwelijk betekende martial zaligheid en welvaart voor het paar. Lees meer over tribale tatoeages.
Voor meer informatie, neem een ​​kijkje op de volgende artikelen. ; Foot Tattoos - Hebben ze Hurt; Tattoos op de voeten; Het is belangrijk om enkelband tattoo ontwerpen met een zorgvuldige planning te kiezen. Het duurt enige tijd om deze tatoeages te maken en ze zijn ook pijnlijk zijn, als gevolg van het benige gebied aan de enkel. In eenvoudige woorden, hebt u een enorme hoeveelheid geduld, wanneer u van plan om enkelbandje tattoo gemaakt.

No comments:

Post a Comment