Sunday, 10 June 2012

Omgaan met Angst zonder medicatie

Leslie Winkle was een typische type A persoonlijkheid. Zij was agressief en wilde snel resultaat. Echter, ze was altijd onzeker leidt haar angstig worden heel vaak. Angst was een deel van haar leven. Nadat ze een miskraam haar eerste kind als gevolg van acute angst, Leslie besloten om iets aan te doen. Fysiek instabiel als het ging om de gezondheid, het was niet erg aan te raden voor haar toevlucht te nemen tot anti-angst medicijnen. Als zodanig, haar beste vriend Howard, die was ook een counselor gesuggereerd dat ze in voor angst geneest zonder medicatie. Een paar maanden later, vond ze zichzelf aan een ander mens te worden.
Ja, lijkt de angst eindelijk bevrijd haar ziel. Wat heeft ze gedaan? Hoe gaat een over het omgaan met angst, zonder medicijnen? Laten we gaan door het overwinnen van angst tips die ze gevolgd om zich te ontdoen van de sociale angst informatie.
Omgaan met Angst zonder medicatie - Optie twee; Start met positief zelfbeeld affirmaties. Zelf affirmaties zijn herinneringen om zich over de positieve dingen in het leven. Blijven herinneren jezelf van alle dingen die je bent gezegend met. Ze konden onder andere, een liefhebbende familie, succesvolle carrière, het ondersteunen van echtgenoot, geweldig lichaam, intelligentie, intellect, grote ogen, etc. Je moet jezelf eraan te herinneren dat je sterk bent en onafhankelijk.
Omgaan met Angst zonder medicatie - Optie drie, blijven inactief zal brengen in negatieve gedachten je geest. Houd je zelf mentaal bezig met prettige gedachten. Lees positieve fictie of non-fictie boeken, kijk op artikelen op buzzle, kunt u zelfs genieten van elke vorm van creativiteit die je kan bezitten. Als je wilt om te zingen, zingen, of dansen, wat je gelukkig maakt. Maar, houd een doel voor elke dag. Uiteengezet een doel. Zoals, u alleen werken tijdens de kantooruren en voldoen aan uw doelgroep, dan ontmoet je je vrienden. Maak uw dag vol, zonder dat het stressvol.
Omgaan met Angst zonder medicatie - Optie vier; raken aan de praat baby! Praten over wat er in je geest zal je helpen laat al uit. Als u tevreden bent over iets, hier niet aan houden het erin Vertel, een knuffel te krijgen, spring een beetje rond. Als er iets stoort u, praat erover. Niet zeuren, maar praten over je problemen. Het hoeft niet te worden een andere persoon. Je kunt praten om jezelf te komen met oplossingen. Zeg tegen jezelf dat er een probleem is moet je het adres en het te bespreken met jezelf. Praten over de goede dingen ook. Prijs jezelf. U kunt zelfs bespreken dromerige verhalen met jezelf. Geen kwaad in het fantaseren op uw eigen tijd, nietwaar? Ook, het werkt als een heerlijk ontspannen techniek voor angst.
Omgaan met Angst zonder medicatie - Optie Vijf; Geniet! Ik kan niet eens beginnen om te praten over mensen die zo verstrikt raken in de sleur dat zij niet genieten van het leven. Hallo, Een leven! Geniet ervan! Je moet genieten om te kunnen angst te overwinnen, zonder medicijnen. Ga naar buiten, eten met vrienden. Catch een film elke keer in een tijdje. Ga voor een datum (indien gehuwd, ga dan voor een date met je partner). Seks hebben. Wist u dat seks is de beste stress buster? Nou, dan er naar toe. Mijn punt is, gelukkig te zijn. regelmatig uit te werken, afbranden die calorieën ervoor zorgt iedereen gelukkig. Terwijl verantwoordelijkheden zijn belangrijk, dus is genieten. Neem de tijd voor jezelf, en zie hoe angst zal uit het verblijf van uw eigen manier!
U kunt ook kiezen voor natuurlijke remedies voor angst en kruidengeneesmiddelen voor angst. De methoden en opties hierboven genoemde helpen een weg te blijven van eventuele bijwerkingen van angst medicatie.
Angst is een aandoening die slechts wacht op een scheur in het vertrouwen en dan sijpelt zijn weg in, schokkende alles wat je in staat zijn. Weer controle over je leven uit de sloten van angst. Gelukkig leven, live sterk! Dit is waar ik aftekenen! Al het beste maatje!

No comments:

Post a Comment