Saturday, 2 June 2012

Uitdeuken - Do it Yourself

Deuken worden gevormd op de auto oppervlak als gevolg van aanrijding. Het kan gebeuren als deur van een andere auto pony uw auto op de parkeerplaats of door onvoorzichtig rijden van een voorbijganger automobilist of dalen van Hail. Het lelijke plekken van uw gedeukte auto moet verstoren je een partij als het slecht schade toe aan de aantrekkelijke uitstraling van uw auto. Veel van de botsing reparatiewerkplaatsen niet eens te doen van dit soort cosmetische reparaties en anderen zullen het hotel u een kolossale hoeveelheid. Daarom is het beter als je het 'uitdeuken - do it yourself' project op een weekend.
Hoe te Dent Verwijderen uit auto?
Voor de toepassing van deuk reparatie bij huis, moet u een uitdeuken kit aan te schaffen. Het heeft verschillende soorten uitdeuken tools. U zult ook moeten boren, schuurpapier, primer en autolak.
Kleine deukjes verwijderen; Dit is een eenvoudige methode om deuk repareren thuis. Allereerst was het beschadigde oppervlak met water en een mild afwasmiddel te ontdoen van het vet en vuil. Neem de zuiger beschikbaar met de uitdeuken kit en druk het tegen de Ding zodanig gevormd dat een afzuigcapaciteit wordt gemaakt. Dan start de plunjer in de richting naar buiten, zodat de gedeukte metalen plaat is uitgeklapt terug naar zijn normale positie. Sinds de zuiger in de afgezogen staat kan bewegen over het natte oppervlak, kunt u gewoon schuif het over aan andere gedeukte gebied en maken gebruik van dezelfde techniek om ze te verwijderen. Deze methode kan worden gebruikt om grotere deuken te genezen, maar kan niet altijd werken. Als sommige verf afgestoken off van de gedeukte deel dan heb je zand het gebied goed met 120-korrel schuurpapier en breng een laag primer, gevolgd door verf. Lees meer over de auto schilderen instructies.
U kunt ook een andere eenvoudige methode in uw uitdeuken - doe het zelf-project dat bestaat uit het gebruik van droog ijs alleen. Op de schone oppervlakte van de deuk, zoekt het centrum van de deuk en druk op de droog ijs over het voor 15 minuten. Na een minuut of zo, zult u merken dat de gedeukte oppervlak bewogen tot een zekere hoogte. Voor volledige verwijdering van de deuk, moet u wellicht droog ijs meerdere malen toe te passen. Hier niet aan houden het droog ijs langer dan 15 minuten als het kan ernstige schade aan de ondergrond veroorzaken. Bovendien moet u het dragen van handschoenen tijdens de overslag van droge ijs voor de veiligheid van uw handen. Lees op de auto te repareren.
Grote Dents Verwijdering; Als de deuken op de auto zijn groot lichaam dan moet je harder werken om ze te repareren. De eerste stap van dit soort uitdeuken is om een ​​aantal kleine gaten te boren op de gedeukte oppervlak. Zorg ervoor dat alle gaten afstand op gelijke afstand van elkaar. Dit zal ervoor zorgen dat de deuk wordt getrokken gelijkmatig uit. Neem een ​​deuk trekker van het uitdeuken kit en zet het uiteinde in een geboord gat en schroef deze een aantal keren. Beweeg de hendel van de trekker naar beneden in de richting van de auto en trek vervolgens het moeilijk naar u toe. Herhaal het proces op elk van de gaten een voor een. Zo zul je zien dat de deuk is uitgetrokken en het getroffen gebied is bijna nog met de rest van het oppervlak van de auto. Nu kun je de losse grind verf van het gerepareerde oppervlak met behulp van een slijpmachine. Ter dekking van de geboorde gaten en ongelijke metalen, van toepassing lichaam vulstof in een dikke laag en laat het goed opdrogen. Ten slotte, zand het oppervlak met de hulp van 80 schuurpapier. Spray twee lagen primer op de geschuurde oppervlakte en het ongemoeid laten een uur voor het drogen. Vervolgens toepassen verf eroverheen. Lees meer over:; Car Wash
Problemen met de auto
Zo kun je zien dat de uitdeuken - doe het zelf-project is gemakkelijk op hetzelfde moment het niet nodig veel tijd. Als de deuk heeft plaatsgevonden in een aantal moeilijk te bereiken dan oppervlakken van de auto moet je de hulp van een getrainde professional die is opgeleid in het gebruik van verveloos uitdeuken tools en technieken te nemen.

No comments:

Post a Comment