Saturday, 16 June 2012

King Size Bed Metingen

Kingsize bed metingen, veranderen al naar gelang het land waarin u wilt het bed te kopen. Er zijn verschillende namen voor een kingsize metingen en ze hebben verschillende afmetingen. De afmeting van de matras varieert afhankelijk van het land en er zijn twee basistypen kingsize afmetingen weten., Californië koning en de oostelijke koning. Oost-koning is ook wel als standaard kingsize bed. Aan de andere kant, is de California kingsize bed grootte genoemd als West-koning. Zo, de eerste ding om te onthouden is de naam, zodat je niet in de war raken in de eerste fase van het selectieproces. Het volgende wat is de omvang en de metingen van het bed afmetingen. Andere dan de kingsize bedden, zijn er vele andere soorten beschikbare bedden weten., Queen size bedden, twee aparte bedden en kleine verdubbelen. Nu, laat ons een kijkje nemen op precies wat zijn de metingen van een kingsize bed. Lees meer op de slaapkamer meubilair.
Metingen van King Size Bed; Er zijn standaard afmetingen, afhankelijk van de normen van de landen. En, zoals eerder vermeld, de grootte en de afmetingen variëren van het land varieert. Hier zijn enkele van de kingsize bed metingen. Lees meer over kingsize matras afmetingen.
Amerikaanse King Size Bed metingen; Er zijn een aantal matrassen die zijn ontwikkeld en beschikbaar in verschillende landen. Moet u eerst een overzicht van de omvang van de matras te vinden op uw winkel te maken. Hieronder vindt u de afmetingen van de matrassen samen met de kingsize bed afmetingen van de respectievelijke bedden. Er zijn verschillende metingen voor Californië koning en de oostelijke koning in de VS metingen. Laten we een kijkje nemen op hen.
Oost-King
Hoeslaken - 76 x 80x8, Vlakke plaat - 110 x 114; Dekbedovertrek - 102 x 86; Dekbedden - 112 x 106; California King
Hoeslaken - 73 x 85x8, Vlakke plaat - 110 x 114; Dekbedovertrek - 102 x 86; Dekbedden - 114 x 106; Europese King Size Bed Metingen
Hoeslaken - 160cm x 200cm; Vlakke plaat - 265cm x 275cm; Dekbedovertrek - 240cm x 220cm; Waterbed Hoeslaken - 183cm x 214cm, het Verenigd Koninkrijk King Size Bed Metingen
Hoeslaken - 150cm x 200cm x 20cm; Vlakke plaat - 265cm x 275cm; Dekbedovertrek - 225cm x 220cm; Waterbed Hoeslaken - 183cm x 214cm; Dit waren de kingsize bed afmetingen. Terwijl het kopen van het linnen, moet je extra voorzichtig zijn en ze kopen op basis van uw bed van metingen. Ook kunnen er kleine verschillen in de hierboven gegeven afmetingen, naar gelang van het bed fabrikanten. Lees meer over:, Queen Size Bed Afmetingen; Bed Maten Grafiek; Zoals de naam al doet vermoeden, een kingsize bed metingen behoren tot de grootste afmetingen die beschikbaar zijn. De afmetingen en eigenschappen van de kingsize bedden zijn de grootste. Omdat deze afmetingen verschillen van plaats tot plaats en van een fabrikant naar de andere, veel mensen de voorkeur aan op maat gemaakte kingsize bedden bestellen. De ondersteunende structuur van de bedden is gevormd met de matras, die wordt gelegd op de top van de boxspring. Deze boxspring heeft het bed frame eronder. Nu moet u zich afvragen wat is de boxspring? De boxspring is de enorme doos gemaakt van hout en veren, dat is de steunregeling van het bed. Kingsize bed is geschikt voor paren die behoefte hebben aan voldoende ruimte om comfortabel te slapen. King size bedden zijn ruim bedden voor diegenen die het nodig voldoende ruimte om te slapen. Dit was alles over een kingsize bed metingen. Hoop dat dit helpt in uw selectie procedure.

No comments:

Post a Comment